Отже, через чергове загострення кризи середнього віку куплена Мілфа без даху - AUDI A5 Cabrio 2012 р. (2013 модельний). Авто планувалося для дружини, але катаю поки що його я.
Куплено на пару місяців "збити оскому".
"+" Ціле по кузову, тільки дрібниці - чистий Carfax, ціла безпека, навіть на бідфакс не попало Щойно після капітального ремонту двигуна, заміна ціпка та масла в коробці Канонічна ZF 8 ст. Двигун хоч і 2 gen, але в рестайлі вже модифікований Все працює по електриці Ендоскоп пройдений без проблем (та й взагалі на СТО її перетрусили всю вздовж та впоперек) Повний привід Вже покращений двигун 225 к. с. За тиждень масло на місці (магія, таки дійсно рестайл!)
"-" 250 к км пробігу Нема підтримки флешки, пишу МР3 диски Споживає паливо, після електрички потрібно заправляти Є технічні дрібниці накшталт "сопливої" прокладки, але сам майстер радив забити Резина до кінця сезону, але мені викатати 1,5-2 к км вистачить її на три сезона з такими пробігами
З необхідних робіт - вже зроблена хімчистка, підклеєна стеля В середу заміна шарової кулі та якось патрубка Все
Враховуючі ціну, за яке було куплено авто, впевений, що через пару місяців отримаю емоції та продам його навіть на цьому форумі з невеликою втратою в грошах (нехай дарує радність наступному).
Радуйте себе в цей час!
крінж, ЛОЛ імхо
Мені цікаво ІМХО один з найоптимальніших по ціні кабріо, який має вигляд. Посиджу, послухаю, може колись теж доросту
Мені цікаво ІМХО один з найоптимальніших по ціні кабріо, який має вигляд. Посиджу, послухаю, може колись теж доросту
Десь у липні забирайте, трохи покатаю )
Враховуючі те, як літають шахеди, авто з КАСКО по військовим ризикам безпечніше тримати, ніж сейф у багатоповрхівці.
Враховуючі те, як літають шахеди, авто з КАСКО по військовим ризикам безпечніше тримати, ніж сейф у багатоповрхівці.
Та ні, поки не можу виділити гроші на таке Я швидше про почитати бортовик конкретно даної моделі у виконанні кабріо
Та ні, поки не можу виділити гроші на таке Я швидше про почитати бортовик конкретно даної моделі у виконанні кабріо
З бортового - стелю погано підклеїли. Завтра поїду розбиратися до "хазяїна клея"
Лайк
Оригінальний дизайн Да Сілви мені подобається більше, ніж більшість його наступних рестайлінгів. Як для кабріо, доволі практичне авто. Насолоджуйтесь!
Лайк
Оригінальний дизайн Да Сілви мені подобається більше, ніж більшість його наступних рестайлінгів. Як для кабріо, доволі практичне авто. Насолоджуйтесь!