Вітаю. Втомився сам з собою розмовляти тут, тому буду писати якщо буде інтерес. На сьогодні я ремонтую Tesla S та Tesla X, активно експлуатую S 2014 року, S 2017 року та X 2020 року. Готовий делитися досвідом пригону та експлуатації .
Втомився сам з собою розмовляти тут, тому буду писати якщо буде інтерес. На сьогодні я ремонтую Tesla S та Tesla X, активно експлуатую S 2014 року, S 2017 року та X 2020 року. Готовий делитися досвідом пригону та експлуатації .
почему сам с собой? разве не полезно поговорить с умным и хорошим человеком? а если серьезно - вам же задают вопросы по поводу ремонта и эксплуатации. вот я например)))) и если бы нас не разделяли 500 км я бы давно был у вас а не разъезжал по другим лавочкам.
Как художник художнику(с), поделитесь мнением о стоимости ремонта, не покидает меня мысль уже второй месяц что мне нужен 6 местный Х в идеале консольный согласна даже на семьдесят пятый).
Капот там закрыт и корыто целое.
Косточка, цапфа аморт бахнул, не пойму что с крылом и капотом
Карфакс хороший, одно ДТП один хозяин, понятно дело ни одного ремонта машина то капец ломучая, видела "эксперты" по ДВС пишут).
Вітаю. Експерти з досвідом, підкажіть будь ласка model s 2017 - є звичайне fm радіо в цьому компі на колесах? Чи можна додати? Ну не скрізь у нас стабільний інет нажаль.
Ще питання по ДХО. Ну проблема з їх вигоранням відома. У мене тільки нижня частина світить. Але в режимі паркінг вони також ледь світять, тобто постійно світять. В режимі паркінг ледь світять, так що видно тільки в повній темряві. Але ж все одно струм мінімальний на них подається.
Вітаю. Експерти з досвідом, підкажіть будь ласка model s 2017 - є звичайне fm радіо в цьому компі на колесах? Чи можна додати? Ну не скрізь у нас стабільний інет нажаль.
Есть и обычную флешку тоже записать, то ФМ тоже не везде есть).
Киньте лот, можно в личку или телегу, по этим фото я вижу только что коврик в корыте загнулся, это не дорого
Коврик это минус конкретный), пошла я в Телеграм там на сегодня у меня 2 лота и оба с нюансами
Звісно є, вімкнути можна тільки на офіційному сервісі через Toolbox, та коштує зазвичай 2-3 тис. долларів, треба везти автівку у Польшу або Румунію. Але є хакерский варіант: відкриваемо chatgpt (або grok, раз ми вже шанувальники Маска) та говоримо йому: Як у Tesla Model S 2017 року увімкнути FM-радіо? Та виконуємо інструкції.
Вибачте, сподіваюсь жартом нікого не образив.
Звісно є, вімкнути можна тільки на офіційному сервісі через Toolbox, та коштує зазвичай 2-3 тис. долларів, треба везти автівку у Польшу або Румунію. Але є хакерский варіант: відкриваемо chatgpt (або grok, раз ми вже шанувальники Маска) та говоримо йому: Як у Tesla Model S 2017 року увімкнути FM-радіо? Та виконуємо інструкції.
Вибачте, сподіваюсь жартом нікого не образив.
Мене ? Образили? Ні та й взагалі це складно зробити По ділу, я раніше поверхнево тільки гуглив. Зараз більше витратив часу. У мене немає в списку source наявного radio. Напевно в мене ця проблема, бо виглядає все аналогічно https://www.reddit.com/r/TeslaModelS/comments/1iibt7y/no_more_fm_radio/
Карфакс хороший, одно ДТП один хозяин, понятно дело ни одного ремонта машина то капец ломучая, видела "эксперты" по ДВС пишут).
Похоже изнутри был удар в кронштейн крепления крыла, на нем же кронштейн капота. Чем - не понятно, возможно оборванным амортизатором. Это не страшно совсем, в худшем случае он меняется. Это при условии что там цел сам стакан, к которому этот кронштейн приварен. Снизу в области порога проблемы вообще не вижу - подкрылок отсутствует. На фото стакан и кронштейн крыла, как видно кронштейн на десятке точках сварки крепится, но в случае этой машины скорее всего не важно так как подлежит рихтовке. В общем итоге: по фото я проблем не вижу, что там реально в арке крыла происходило могут скорее астрологи рассказать, что то явно произошло. Как вариант - пневма бахнула, подогнуло кронштейн крыла. Я бы такое рассматривал.
Мене ? Образили? Ні та й взагалі це складно зробити По ділу, я раніше поверхнево тільки гуглив. Зараз більше витратив часу. У мене немає в списку source наявного radio. Напевно в мене ця проблема, бо виглядає все аналогічно https://www.reddit.com/r/TeslaModelS/comments/1iibt7y/no_more_fm_radio/
І в мене intel
Схоже мій жарт зовсім не жарт був, тільки з вартістю я трохи не вгадав - не 1000 а 500 баксів:) В мене зараз на підйомнику вісить клієнтська S 2014 року за MCU Intel, гляну чи є там FM. Бо мені автівки без нього ще не попадалися. Схоже це "бонус" саме при заміні тегри на інтел.
Похоже изнутри был удар в кронштейн крепления крыла, на нем же кронштейн капота. Чем - не понятно, возможно оборванным амортизатором. Это не страшно совсем, в худшем случае он меняется. Это при условии что там цел сам стакан, к которому этот кронштейн приварен. Снизу в области порога проблемы вообще не вижу - подкрылок отсутствует. На фото стакан и кронштейн крыла, как видно кронштейн на десятке точках сварки крепится, но в случае этой машины скорее всего не важно так как подлежит рихтовке. В общем итоге: по фото я проблем не вижу, что там реально в арке крыла происходило могут скорее астрологи рассказать, что то явно произошло. Как вариант - пневма бахнула, подогнуло кронштейн крыла. Я бы такое рассматривал.
Ну посмотрим), вчерашние две мимо прошли по цене космического на мой взгляд ценообразования с учетом нюансов, в этой меня смущает в первую очередь 75 батарея, во вторую я ее уже раз играла и резерв был не пройден и вот я не помню какая цифра была, вам очередной раз спасибо, ну и если что будите сами ее выгружать своим подъемником как и Ску и на ноги ставить