Задача наче не надто складна: Вибір навушників на заміну JBL 510 -х, що наче всім (включаючи звук/формат й все інше) влаштовують, але механічно, за 6(шість!) років, майже щоденного активного користування, вже просто розкладаються на молекули
Начеб то(навскидку, без детального моніторингу), вибір на поверхні лежить, взяти тіж самі 510-ті, або ж 520-ті, що як пишуть, мають трохи яскравіші баси та лише на 100 грн. дорожчі...
Підкажіть, хто в темі, що буде оптимальним за таких невибагливих умов вибору? Можливо, щось є варте уваги, окрім тих JBL?...бо це буде подарунок й кращі якість/характеристики(хай за трохи дорожчу вартість) стануть додатковим приємним бонусом)
Замовив собі місяця півтора назад з ebay JBL Live 675NC open box за 10 баксів. Прийшли нові, тільки коробки розірвана була, а може і не нові, але я слідів використання не знайшов. Задоволений. У дружини такі самі як в тебе, класні навушники за свою ціну. На olx можеш глянути JBL Live 675NC за 1800 грн, щоб не чекати із США, якщо надумаєш. Ще як варіант Sony WH-CH520 або Навушники Sony WH-CH720N (не складаються), чохол для них буде здоровий.
Замовив собі місяця півтора назад з ebay JBL Live 675NC open box за 10 баксів. Прийшли нові, тільки коробки розірвана була, а може і не нові, але я слідів використання не знайшов. Задоволений. У дружини такі самі як в тебе, класні навушники за свою ціну. На olx можеш глянути JBL Live 675NC за 1800 грн, щоб не чекати із США, якщо надумаєш. Ще як варіант Sony WH-CH520 або Навушники Sony WH-CH720N (не складаються), чохол для них буде здоровий.
дякую за коменти, я вірно розумію, що оці варіанти, що ти пропонуєш, є прямо суттєво/значно кращими за оті 510/520 із стартового топіка?
Не впевнений, що значно краще або просто краще, підкинув які є варіанти. Як на мене, то вони всі +- однакові, дивись по характеристикам, можливо знайдеш на Ютубі чи в магазинах відгуки і порівняння.
теж підбираю сину. ШІ каже
Выбор между JBL Live 675NC и JBL Tune 510BT зависит от бюджета и необходимости шумоподавления. Live 675NC — это премиум-класс с активным шумоподавлением (ANC) и приложением, а 510BT — бюджетная, легкая модель с классическим басовым звуком.Ключевые отличия:Шумоподавление (ANC): JBL Live 675NC имеет активное шумоподавление, что делает их лучше для транспорта. В Tune 510BT его нет.Звук и Приложение: Live 675NC работают с приложением JBL, позволяя настраивать эквалайзер. 510BT — базовый звук, без поддержки приложения.Конструкция: Оба накладные, но Live 675NC часто комфортнее из-за материалов.Автономность: 510BT держат до 40 часов, Live 675NC — также высокий показатель (до 50+ часов без ANC).Цена: Live 675NC значительно дороже, так как относятся к более высокой серии (Live vs Tune).