Зафіксую тут . Дзвонив, спілкувалися.... Чекаю на зворотній дзвінок +38096256****
Була справа, до 11.00 було актуально, в принципі актуально ще й зараз, сенс у тому, що я хотіла б сьогодні інший лот собі пограти, цю ось Теслу Х у неї 6 місний консольний салон який я хочу.
Оплатити мені її якщо виграю потрібно завтра, якщо я лот відіграю, але його не оплачую аукціон зніме з мене штраф, на Інщуринсі це 15% від виграшної ставки.
Якщо ви готові завтра це зробити так 15.00 то можу вам Болт так і віддати як говорили за 16200$ 12600 відразу і 3600 після прибуття до Клайпеді, для своєї підстраховки і того що ви це зробите мені потрібен від вас задаток і задаток 12000, завдаток виходить 1800, не сплатіть завтра лот (завдаток залишиться у мене, якщо вам підходить то давайте будемо діяти), до аукціону по машині залишилсь одна година.
Доїхала без втрат, нові фотографії, машина застрахована будь-які пошкодження в дорозі компенсуються страховою компанією ціна розмитненої машини в УкраЇні 17700$ торга нема.
По оплаті 14100 відразу і 3600 платежі після прибуття в Клайпеду, фото клікабельні, продаж не терміновий.
Існують аукціони за якими дані в мережі є тільки у випадках продажу лоту і то з невеликою відстрочкою з'являються, ось, наприклад, цю машину я вже грала, але даних про це немає), резерв продавця я не пройшла, і завтра її вже на звичному аукціоні грати в живу.
Якщо на Болт за акційною ціною покупець буде) то як би Х завтра граю, а ні так ні пізніше значить інший буде, хочу собі саме таку машину, консольну на 6 місць, на 20 колесах, а їх не так багато.
А за скільки її реально можно відіграти?
Я за 8600 цей лот відіграла, а пощо вони і в якому стані продаються можна подивитися у проданих лотах.
Пишу вам на Вайбер, але ви там давно не були, дублюю сюди.
По Болту, аукціон по Теслі вже закінчився на жаль(.
Лот зіграний на жаль без моєї участі, ціна розмитненого Болта як у першому повідомленні 17700, ось так я можу завдаток від вас взяти 200 доларів, а повернувшись у неділю до Києва з вами зустрітися папери підписати і гроші забрати, ціна 16200 була актуальна за нього до 11.00 я хтіла іграти консольний Х, аукціон по якому вже закінчився(можу вам аналогічний Болт підібрати/зіграти/привезти).
Этот Х мне интересен до 12000 за лот.
вже бай нау він
А шо за пошкодження у Болта? Одне колесо підкачати і все готово?
Этот Х мне интересен до 12000 за лот.
вже бай нау він
14375 він мені не цікавий, 12000 то максимум за 75кВт.
А шо за пошкодження у Болта? Одне колесо підкачати і все готово?
Всі пошкодження на фото.
Ну не догодиш), то пробіг більший, то марка не та, то биток тотальний, то пошкоджень не вистачає), на будь-який смак та бюджет їх там повно у будь-якому стані.
Знеструмили мені машину перед завантаженням.
Приїде заряджена, розуміти б що живе колесо то можна і своїм ходом забирати, ну або колесо потрібно з собою мати).
Лист я як би на склад написала з проханням проявити кмітливість і зрозуміти що з ним, ну зі кмітливістю зрозуміло справа туговата там) тому навряд чи що до прибуття в Клайпеду щось проясниться.
Ще фото у систему залили.
Я не зовсім оптимист по життю (але і не песиміст точно, скоріше реаліст), то припускаю що тут можуть бути приховані дефекти (як у любий автівці придбаній по фото). Але то що ціла по кузову - дуже великий плюс. Бо кузовщина це довго і дорого. Про колір мовчу.
Я не зовсім оптимист по життю (але і не песиміст точно, скоріше реаліст), то припускаю що тут можуть бути приховані дефекти (як у любий автівці придбаній по фото). Але то що ціла по кузову - дуже великий плюс. Бо кузовщина це довго і дорого. Про колір мовчу.
Саме тому замість купи детальних фото в районі заднього правого колеса-бампера-батареї ми бачимо купу фоток салону і навколо здалека.
А що з кольором), мені як би подобається))), навпаки прикольно в поєднанні з чорними елементами, за дефектами приїде подивимося але вона має всі шанси знятися з продажу, завтра привезти мені повинні на неї з Житомира накладку порога та підкрилок.
Я готова до прихованих дефектів по ходовій за ті гроші, що вона мені заїжджає з її Карфаксом і станом кузова.
Саме тому замість купи детальних фото в районі заднього правого колеса-бампера-батареї ми бачимо купу фоток салону і навколо здалека.
А що ви там розглянути хочете можете чітко сформулювати)?
Я як би лист писала в якому просила знайти можливість визначити ступінь пошкодження колеса , але з цим у США є нюанси з цього хоч хлопчики і зробили все, що могли, але питання залишається відкритим , диск такий 100 доларів коштує але він опціональний не від EV і не від EUV через що рідкісний.
Це спеціально вам раз потрібно більше), за-Вангуете масштаб трагедії ???
Знизу пара фото теж була, уважніше дивитися треба).
Помилок вона не світить ні якихось, ну крім спущеного колеса зрозуміло справа, давайте краще ВІН коду ваших - подивимося що до чого з ними .
А що ви там розглянути хочете можете чітко сформулювати)?
Я як би лист писала в якому просила знайти можливість визначити ступінь пошкодження колеса , але з цим у США є нюанси з цього хоч хлопчики і зробили все, що могли, але питання залишається відкритим , диск такий 100 доларів коштує але він опціональний не від EV і не від EUV через що рідкісний.
Це спеціально вам раз потрібно більше), за-Вангуете масштаб трагедії ???
Помилок вона не світить ні якихось, ну крім спущеного колеса зрозуміло справа, давайте краще ВІН коду ваших - подивимося що до чого з ними .
Якщо без прихованих пошкоджень внизу чи ще десь то взагалі прекрасний лот за таку ціну. Навіть якщо якісь мініпошкодження то я б відкупив навіть в дорозі цей лот, для жінки, замість її EUV, бо її голий-босий, без підігріву сидіння, без сліпих зон в дзеркалах. Моїх Болтів вінкоди - я ж брав по-місцю готові, у тих кому авто не підійшло з якихось причин, вибирав щоб без деформації кузова, звісно пошкодження більші, у мого EV навіть подушок постріляних було, у EUV ні, передок примятий, ось: EUV - 1G1FY6S03P4144897 EV - 1G1FX6S06P4165973
Якщо диска окремого такого не знайдеться, то купити за 350+- доларів комплект нових R17, а свої 3 шт на продаж і потроху продавати поштучно, мабуть не одне авто ще приїде з отаким побитим. А ще доречі хороший варіант на Болти взяти не R17 як ідуть рідні під резину 215 50 17, а взяти диски R16, які стануть до 200 доларів+-, і резину 205 60 16. Тоді взагалі красота в плані комфорту. Восени на обидва болти на зиму купив по комплекту дисків R16 та резини 205 60 16 зимової, і не сказав би що виглядає якось не так, цілком нормально виглядає.
А що з кольором), мені як би подобається))), навпаки прикольно в поєднанні з чорними елементами, за дефектами приїде подивимося але вона має всі шанси знятися з продажу, завтра привезти мені повинні на неї з Житомира накладку порога та підкрилок.
Я готова до прихованих дефектів по ходовій за ті гроші, що вона мені заїжджає з її Карфаксом і станом кузова.
Колір як на мене "просто бомба". Мені дуже подобається.
Я подумала що не подобається, червоний колір він сецифічний і є люди які його на своїй машині не хочуть категорично), є машини яким він не підходить, але з цією моделлю він як на мене дуже гармонійно поєднується, ця модель мені подобається в світло сірому і в червоному кольорах а взагалі мені білі машини подобаються але Болт EUV знову ж таки білим біть не повинен і так об'єктивно не шедевр візуалізації) а білій якийсь езликий зовсім.
П.С. Заради справедливості колір я не вибирала на аукціонах), хотіла EUV спробувати саме EUV не EV, обов'язково хотіла що б шкіряний салон був з обдуванням і обігрів керма, диски мені не подобаються в LT а тут ще бонусом опціональні з машиною, поворотник в дзеркалі я хотіла щоб не колгоспити), мені це важливо я можу іноді закордон виїжджати.
можна замовити фото окремо.і написати ім що саме фоткати.але все одно в порту фотографи такі собі))