autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ (4/4)

СуперСтар *
7 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ [Re: zverevsl]
      15 июня 2026 в 14:35 Гілками

seksinika 15.06.2026 13:57 пишет:

По чому ти їх прикупив , особливо той де з усіх боків стеля вистрілила, що за мою 15000 предлогаєш, тебе його продавець не разцілував).

Обидві купив по 17. EV ( та яку ти називаєш повною котлетою через стреляні подушки) у липні. EUV ( яку ти називаєш бубен) - у вересні.
Я їх брав уже тут, готові, зроблені, і брав не в перекупів, а в тих людей хто їх взяв, зробив під себе, і вони йому не підійшли (тим в кого EUV не підійшли габарити після Гольфа хетча жінці, тим в кого EV - надто багато очікували від Болта після Ренжровера), тому мене мало хвилювало те що 2 авто биті в дорогий передок, як і ті всі докази з їх сторони "дивись скільки потратив на ремонт, продаю практично в нуль". Я брав готові зроблені в той період коли їх навезено до нас було дуже багато.
А стосовно того що EUV в базовій комплектації, то їх більшість саме в базовій іде. EV 2023 року значно більший % мають хорошу комплектацію, а от EUV - суцільний бубен, а серед тих кількох екземплярів що були тоді на ринку ще потрібно було знайти те де відновлено дійсно не із котлетного стану, ну і щоб по ціні воно було не як Equinox.
Так що твій EUV це дійсно в рідкій комплектації, тому що їх більшість продається в бубновому комплекті та ще й з великими пробігами, по 120-150К км.
Чи це для комерції вони брались, чи що, але навіть жінчин EUV мабуть за півтори року в США наїздив більше ніж 60К км.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ [Re: seksinika]
      15 июня 2026 в 14:45 Гілками

Ну ось , ціна мого вказана в цій темі, на сьогодні 18000 можу віддати, хоча вже і не аукуально бо Х я вже оплатила, ну раз написала щось потрібно виконувати, завтра він буде 18500 як і був, за наявності ціна буде ринковою, думаю в районі 21000 поставлю а далі вже подивлюся.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

15 июня 2026 в 14:47 Гілками

Я ще сама не визначилася, що хочу залишити Іонік 5 або Болт ЄУВ, якби був ЄВ то однозначно Іонік 5, напевно від ЄУВ теж більшого чекаю.

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ [Re: HDC1]
      15 июня 2026 в 15:14 Гілками

HDC1 15.06.2026 14:35 пишет:

Я їх брав уже тут, готові, зроблені, і брав не в перекупів, а в тих людей хто їх взяв, зробив під себе, і вони йому не підійшли

Знімай рожеві окуляри, таких на авторіа 99,(9)% продаванів.
Не сподобалось, не підійшло, велике для дружини, маленьке для себе = і так до нескінченності.

СуперСтар *
С нами с 01.07.2018

Re: Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ [Re: axon]
      15 июня 2026 в 15:40 Гілками

axon 15.06.2026 15:14 пишет:

HDC1 15.06.2026 14:35 пишет:

Я їх брав уже тут, готові, зроблені, і брав не в перекупів, а в тих людей хто їх взяв, зробив під себе, і вони йому не підійшли

Знімай рожеві окуляри, таких на авторіа 99,(9)% продаванів.
Не сподобалось, не підійшло, велике для дружини, маленьке для себе = і так до нескінченності.

Так, знаю цих продаванів, таке було в 2011 коли перше авто купляв, потім рожеві окуляри згубились, а тут 2 авто нормальні, ніяких косяків - проблем не вилізло, їздять собі та й усе, просто 2 скучні електрички. Може якогось Болта буду продавати скоро, і теж прийдеться розповідати людям причину продажу.

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

15 июня 2026 в 15:53 Гілками

От дійсно, як на Привозі Але цікаво

І так, 19-го подивимось, що там рудий надомовлявся, і потім глянемо як це вплине на попит та ціноутворення...

Змінено Z@B (17:01 15/06/2026)

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

15 июня 2026 в 16:14 Гілками

Я ось не зрозумію яка різниця у кого машину купувати) у бабусі що в магазин їздила або у перекупу який купив у бабусі яка в магазин їздила, така справа що важливо стан і вартість а не казки що після Рендж-Ровера не зайшло, у мене ВОГ був і мені після нього Тесла С зайшла виключно через те, що була електричкою.

А що вже там 19 буде) я вже стільки страшлок за довгі роки читала тут на форумі про те, як на електро після подорожчання кВт не дорого їздити буде, що досі за 190грн. дистанцію від Києва до Кам'янця-Подільського прохожу .

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

23 июня 2026 в 21:13 Гілками

Ну як би вже 23, що такого 19 трапиться повинно було так і не зрозуміла???

Плановий суднозахід до Клайпеди 11.07. лот, як і раніше, доступний до придбання.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

2 июля 2026 в 13:39 Гілками

14 червня планове прибуття в Клайпеду +- тиждень і буде наполегшено в Києві, як і раніше доступна на придбання в дорозі, прайс 18500 доларів, куплені запчастини (накладка порога і підкрилок).

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

14 июля 2026 в 23:14 Гілками

Контейнер у Клайпеді, розформування 20.07.2026. ще є можливість поїхати одразу до нового господаря

СуперСтар *
С нами с 01.07.2018

18 июля 2026 в 00:11 Гілками

seksinika 02.07.2026 13:39 пишет:

14 червня планове прибуття в Клайпеду +- тиждень і буде наполегшено в Києві, як і раніше доступна на придбання в дорозі, прайс 18500 доларів, куплені запчастини (накладка порога і підкрилок).

Якби ще назву теми підправити, а то в назві теми 17700, а оце в кінці 18500. І крім заміни цих елементів, можливо ще щось підмалювати, прийдеться щось робити із дисками-резиною мабуть.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

18 июля 2026 в 08:28 Гілками

Я теж так думаю, але на жаль не можна редагувати шапку теми на форумі.

Після того як я відіграю лот, я завжди ставлю мінімальну ціну яка мені підходить і чим ближче дата прибуття тим дорожче лот коштує і особисто ви це чудово знаєте), за наявності цю маїну я не продаватиму дешевше 21000, а якщо там ще і ні яких подряпин не буде, то з урахуванням її історії, стану,компектації ітд вона коштуватиме ще дорожче, чудес не буває і одна справа продати лот одразу, а інша коли він через тиждень уже буде у Києві розмитнена.

Ви не гірше за мене знаєте Український ринок по Болтам і скільки вони які тут коштують, це прямо безцелер млинець у нас ще ЄУВ а не ЄВ, ще й у чудовій комплектації зі сліпими зонами, шкірним саллом з обдуваннями, обігрівами сідень/керма, радаром і т.д.

Я знаю що вам ця машина навиться і зеаю що ви її хочете на заміну тій що у вас е, але все потрібно робити вчасно, 17700 вона коштувала раніше, зараз коштує 18500, за наявності буде коштувати дорожче і це на мій погляд абсолютно обгрунтовано часом заморозки грошей.

СуперСтар *
С нами с 01.07.2018

18 июля 2026 в 11:24 Гілками

seksinika 18.07.2026 08:28 пишет:

Після того як я відіграю лот, я завжди ставлю мінімальну ціну яка мені підходить і чим ближче дата прибуття тим дорожче лот коштує і особисто ви це чудово знаєте), за наявності цю маїну я не продаватиму дешевше 21000, а якщо там ще і ні яких подряпин не буде, то з урахуванням її історії, стану,компектації ітд вона коштуватиме ще дорожче, чудес не буває і одна справа продати лот одразу, а інша коли він через тиждень уже буде у Києві розмитнена.

Ви не гірше за мене знаєте Український ринок по Болтам і скільки вони які тут коштують, це прямо безцелер млинець у нас ще ЄУВ а не ЄВ, ще й у чудовій комплектації зі сліпими зонами, шкірним саллом з обдуваннями, обігрівами сідень/керма, радаром і т.д.

Я знаю що вам ця машина навиться і зеаю що ви її хочете на заміну тій що у вас е, але все потрібно робити вчасно, 17700 вона коштувала раніше, зараз коштує 18500, за наявності буде коштувати дорожче і це на мій погляд абсолютно обгрунтовано часом заморозки грошей.

Та ні, 21К за Болт зараз це якась фантастика, в такій ціні вже виступають інші автомобілі. Я свого EV (того що ти називаєш котлетою) продавати передумав, пробую продати EUV у базовій комплектації. Але продавець такий собі, 2 дні назад хоч помив і сфоткав +- нормально вдень замість того що було.
На цьому тиждні шукали родичу Bolt EV, 23 року в хорошому стані в хорошій комплектації. За 18 не знайшли, він готовий за мого EV був давати 18500, але якось морально не гарно платити стільки за Bolt, то зійшлись що треба дорожче авто, і взяв він Kia EV6 вчора. 23 рік, малий пробіг, малі пошкодження, 24К ціна.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам 2023 CHEVROLET BOLT EUV 17700$ [Re: HDC1]
      18 июля 2026 в 16:40 Гілками

HDC1 18.07.2026 11:24 пишет:

seksinika 18.07.2026 08:28 пишет:

Та ні, 21К за Болт зараз це якась фантастика, в такій ціні вже виступають інші автомобілі. Я свого EV (того що ти називаєш котлетою) продавати передумав, пробую продати EUV у базовій комплектації. Але продавець такий собі, 2 дні назад хоч помив і сфоткав +- нормально вдень замість того що було.
На цьому тиждні шукали родичу Bolt EV, 23 року в хорошому стані в хорошій комплектації. За 18 не знайшли, він готовий за мого EV був давати 18500, але якось морально не гарно платити стільки за Bolt, то зійшлись що треба дорожче авто, і взяв він Kia EV6 вчора. 23 рік, малий пробіг, малі пошкодження, 24К ціна.

Вітаю родича з гарним придбанням, у мене у продажу є Іонік 5 – це одноплатформенник ЄВ-6 але за 21500 та 2024 року.

А за Болт я вже отримала завдаток, віддаю за 18500 і не котлету і якщо чесно то реально скрипучи серцем), тому як машина вже через +-тиждень була б у Києві розмитненою і коштувала б у наявності 21000.

За темою машина під завдатком до 20.07.2026. включно.

П.С. Іонік 5 ще доступний для придбання і теж не котлета .

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
6 користувачів і 13 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 4893

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія