Норм. Леон при бажанні можна і в 4 з копійками літрів загнати, якщо їздити в стилі електричок. А що найменше на Форменторі бачив?
ну в дружини коли вона по трасі їздить то 5-6 в Ірпіні в неї 7-8, але там дурні короткі поїздки
На Форменторі вже не пам'ятаю. Помоєму 8 точно можна зробити, якщо як електричка їхати, а може і менше.
5 літрів на бак 50л, 1000 км запасу на бензиновому хетчі С класу. Це топ.
А меня больше не обьём пугает, а непосредственный впрыск. Был бы турбо 1.0 но MPI
А меня больше не обьём пугает, а непосредственный впрыск. Был бы турбо 1.0 но MPI
+1. Турбо 1,0 з чавунними гільзами і MPI був би доволі канонічний мотор.
І де ти таке бачив?
Тойоту - божественную ТОЙОТУ или ХОНДА, пока они делают качественные надежные авто на многие годы счастливой эксплуатации...или БУБАРУ... а это, как ни крути - не "стакан сока в 1 литр"...а 2,0/2,4/2,5 двигатели
Це з віком маразм такий наступає і околесиця в голові? В бюджеті за 900тис, пропонувати авто за 1.4млн. Сам чого не купиш нову Хонду або Тойоту? Пішов і купив. Делов то.
в том то и дело, что БОЖЕСТВЕННыХ ЯПОНЦЕВ ВЫГОДНЕЕ ПОКУПАТЬ Б/У с небольшим пробегом...там, где ресурс немецких двигателей заканчивается - двигатели божественной ТОЙОТА/БУБАРУ или ХОНДА только пройдут обкатку, при этом довольно существенно упадут в цене, хотя на этих авто можно без особых проблем еще спокойно проехать те же 100 - 150 тыс. км.
а на немецких авто???!!! А на немецких авто после 100 тыс.км. начинается головная боль... и зачем вам автомобиль, который больше стоит на ремонте или доводит вас до помешательства обилием своих мелких и не очень проблем???!!!
в том то и дело, что БОЖЕСТВЕННыХ ЯПОНЦЕВ ВЫГОДНЕЕ ПОКУПАТЬ Б/У с небольшим пробегом...там, где ресурс немецких двигателей заканчивается - двигатели божественной ТОЙОТА/БУБАРУ или ХОНДА только пройдут обкатку, при этом довольно существенно упадут в цене, хотя на этих авто можно без особых проблем еще спокойно проехать те же 100 - 150 тыс. км.
а на немецких авто???!!! А на немецких авто после 100 тыс.км. начинается головная боль... и зачем вам автомобиль, который больше стоит на ремонте или доводит вас до помешательства обилием своих мелких и не очень проблем???!!!
Перша ознака, що написана дурість - вереск КАПСЛОКОМ
Ну хтось же купує секонд з Європи типу Сценіка чи Мегана з типу надійним К9К, але з овер 300К реального пробігу(160 на приборці тут, зазвичай стандартна цифра у наших перебаєрів).
да...кто-то покупает...да еще и умудряется на этих авто проехать 150-250 тыс. км....вот такая надежность у французских авто!!!! ну а кто-то брал авто с аукциона в Нидерландах, где оно стояло с подтвержденным на официальном СТО пробегом 152+ тыс. км. то - таке...
А на немецких авто после 100 тыс.км. начинается головная боль...
От капець, а я на двох "німцях" проїхав ~140+ тис і не помітив, як почався головний біль... Мабуть, просто не знав. Дякую, що розповіли дуже цінну інформацію
А на немецких авто после 100 тыс.км. начинается головная боль...
От капець, а я на двох "німцях" проїхав ~140+ тис і не помітив, як почався головний біль... Мабуть, просто не знав. Дякую, що розповіли дуже цінну інформацію
повезло...счастливчик вы наш... а кому-то не особо...и их большинство...то масло начинает жрать "как не в себя", то ДСГ отрыгивает...а у вас целых 140 тыс!!! Что же мне о Ланосе тогда говорить??? который 350+ тыс. прошел - и масло не поджирает...волшебство какое-то!!!!
серйозне обговорення переваг 1 л мотора з трьома циліндрами я б краще на електричку вже пересів
серйозне обговорення переваг 1 л мотора з трьома циліндрами я б краще на електричку вже пересів
вы знаете, управлять электро-феном это еще то - удовольствие...вернее - никакого... ан - нет...не феном...гаджетом!!! Слово то какое - емкое!!!
...
І де ти таке бачив?
"Был бы" как ассоциируется с "видел"?
повезло...счастливчик вы наш...
Двічі?
а кому-то не особо...и их большинство
Ага, а серед тих, хто прийшов до лікарні, абсолютна більшість - хворі. Ваше "спостереження" та висновки про німців спираються саме та таку "логіку".
Что же мне о Ланосе тогда говорить
Та кажіть що хочете. Ланос у вас принаймні є.
Отже, що ми маємо.
1,4 ТСІ - перевірений мотор. Катає 200+ спокійно
Той же 1,0 - по суті, 1,4 без одного ціліннда абсолютне гівно, зламається одразу за воротами автосалону
Принаймні так каже "мій ходовик"
Ну хтось же купує секонд з Європи типу Сценіка чи Мегана з типу надійним К9К, але з овер 300К реального пробігу(160 на приборці тут, зазвичай стандартна цифра у наших перебаєрів).
да...кто-то покупает...да еще и умудряется на этих авто проехать 150-250 тыс. км....вот такая надежность у французских авто!!!! ну а кто-то брал авто с аукциона в Нидерландах, где оно стояло с подтвержденным на официальном СТО пробегом 152+ тыс. км. то - таке...
Ок,150 з міжсервісним 30К, агонь мотор, точніше вкладиші в ньому. Ну і бачили ми, і пробували ваші Рено. Якщо коротко, їздіть на них самі. Меган 4 був мабуть першим авто з часів ваз 21099 в якому не відчувається габарит, а ще він хоч і універсал, але з таким мілким багажником, що навіть Фабія б'ється від сміху в істериці. Я до цих пір не розумію нахіба та ляда 20 см товщиною. Чомусь у німецьке авто, не важливо Ваг чи той же Опель ти сів і відчуваєш сбе ніби вдома, та й механіки чомусь з задоволенням крутять Ваг і при цьому плюються в бік французів. Мабуть тупі і не розуміють всю потужність французьких інженерів.
не, DQ381 на форменторі і DQ250 на леоні нормально себе в спорті поводять, я майже виключно в ньому і їжджу
Я їздив ще на Гольфі з 1.5 eTSI і можу погодитись, що прямо значно краще і старт-стоп навіть не такий бісячий. А от в контексті саме Фабії 1.0 TSI+DSG можу сказати, що спорт режим проблему в повному обсязі не дуже то і вирішує, бо з перемиканням хоч і стає краще, але поведінка машини залишається якась нервова і по місту їздити некомфортно. Повторюсь, це може бути і проблема конкретного екземпляру, що мені трапився в прокаті, але тоді дивно, що за 9 тис. км пробігу виникли проблеми. Тому більше схиляюсь до того, що це проблема поєднання конкретного мотору з DQ200. При тому я б цілком міг би розглядати собі для купівлі Scala з цим же двигуном та МКПП - за свою ціну нормальне авто і потужності цілком вистачить для спокійного пересування європейськими трасами без необхідності частих обгонів, а витрати пального - близькі до "дизельних показників".
Ок,150 з міжсервісним 30К, агонь мотор, точніше вкладиші в ньому. Ну і бачили ми, і пробували ваші Рено. Якщо коротко, їздіть на них самі. Меган 4 був мабуть першим авто з часів ваз 21099 в якому не відчувається габарит, а ще він хоч і універсал, але з таким мілким багажником, що навіть Фабія б'ється від сміху в істериці. Я до цих пір не розумію нахіба та ляда 20 см товщиною. Чомусь у німецьке авто, не важливо Ваг чи той же Опель ти сів і відчуваєш сбе ніби вдома, та й механіки чомусь з задоволенням крутять Ваг і при цьому плюються в бік французів. Мабуть тупі і не розуміють всю потужність французьких інженерів.
- по поводу вкладышей - даже межсервисное ТО в 30 тыс. их не убивает на моторах с 2011 г.в. (я на своем вкладыши не менял и не собираюсь пока...вряд ли буду на ней ездить до 400+ тыс. км пробега). - по поводу сел - и как дома...да, после ауди - французы немного "намутили"...но ко всему привыкаешь... - по поводу обслуживания: - да, поменять топливный фильтр, фильтр салона, воздушный фильтр, лампочку в переднем или заднем фонаре, как на ланосе или старом ВАГе - точно не получится...но ходовка - простая, смена ремней - без особых проблем (как у каждого двигателя - есть нюансы, но не критично), подкапотка, конечно, очень неудобная, но это проблема почти всех современных авто. Электрика - точно - треш, но, привыкнув и это решаемо. По крайней мере - авто можно обслужить без всяких специальных приблуд и оригинальных компов, в отличие от современного Мерса/Бимера... так что особо сложного в обслуживании нет...
Тойоту - божественную ТОЙОТУ или ХОНДА, пока они делают качественные надежные авто на многие годы счастливой эксплуатации...или БУБАРУ... а это, как ни крути - не "стакан сока в 1 литр"...а 2,0/2,4/2,5 двигатели
Це з віком маразм такий наступає і околесиця в голові? В бюджеті за 900тис, пропонувати авто за 1.4млн. Сам чого не купиш нову Хонду або Тойоту? Пішов і купив. Делов то.
OM646, 642 з тобою не погоджуються та і OM656 теж
Ну і які болячки в того Сіата? Ок, склопідіймачі - дійсно чисто їхня болячка. Ну я за 120К км коробку робив 1 раз (а взяв авто 10-річне).
Я брав було 100тис, до чого тут обслуговування? В мене на Рено з 250тис пробігу, було менше проблем ніж на Сеаті. Коробку я вирішив не чекати, виходу із ладу здвоєного підшипника, продав. А так да, двері всі 4шт+ляда пішли по одному місці, на ляді так і не відремонтував, вже нервів не вистачило, задня подушка двигуна (механік тільки через 15 хв їзди її почув при діагностиці, вже коли назад вертались на сто, це стосовно мого ставлення до обслуговування і пртскіпливості до ремонту, скрип дверей сюди не входить), сидіння не зручні, мотор підтікав - замінив якісь колпачки, задня опора двигуна, пергнило кріплення двигуна, шлейф подушки безпеки під сидінням, в зимку їздити неможливо, сніг набивається в нішу де ховаються двірники і постійні розводи води по лобовому, музика гівно, в багажник протікла вода через ущільнювач збоку, на задній фарі правій контакти відходили, торпеда на брущатці як відро з болтами торохтіла, лобове якось не зручно завалене, потрібно було далі від стоп лінії зупинятись, бо світлофора не видно, занадто низький кліренс. Я після Хюндай в ах..є був від всього цього, а там я проїхав майже 200тис, в тут в 2 рази менше. Не хочу даже згадувати. Із плюсів, це гарна підвіска, двигун тягнув з низів, за рахунок крутного на 3500, чітка куліса, зручний багажник. Але це все є в багатьох інших нормальних авто. Тому не потрібно мені розповідати про убите авто, до поломок вище, це ніякого відношення немає. "What Is Dead May Never Die" (с) Game of Thrones.