відеоогляди не шукаю, так як потрібно витратити на то багато часу для перегляду. і на тому будемо вважати питання про розхід закритим, або створюйте тему у відповідному розділі і там собі сперечайтесь.
взагалі ці оцінки не мають майже ніякого практичного значення. Я, наприклад, можу як 13 отримати, так і 26 на одному і тому самому маршруті при однаковій погоді, різниця буде тільки в настрої тому ще якось можна дивитись на WLTP, де теоретично майже всі параметри контролюються.
наведу ссилки 1. закордонної технічної енциклопедії, де всі швидко зможуть подивитись цифри про запас ходу
відеоогляди не шукаю, так як потрібно витратити на то багато часу для перегляду. і на тому будемо вважати питання про розхід закритим, або створюйте тему у відповідному розділі і там собі сперечайтесь.
У той час, коли випускалася ця електромілфа, рахували по дуже оптимістичному циклу NEDC (аналог китайського CLTC). Там ліф 2011 р. з 24 кВт майже 200 км по ньому проїжджає
А какие официалы глядели сканером? И может кто подскажет кто по Киеву или области Ионики свежие (2025-26) читать может грамотно и диагностировать
Какого года ваша БМВ? не 10 же лет? Я не верю, что батарее 10 лет и она 100%
Та сколько там тех лет , дело в основном не в них а в количестве быстрых зарядок и тепломенеджменте), там у тех Корейцев специфическая градация износа батарей не так как у той же Теслы, в связи с чем они СОХ 100% долго показывает.
БМВ 19 года, там Немцы вообще с неиспользуемыми кВт по Немецки перемудрили), 42.2кВт а доступно с завода 38кВт остальное резерв для защиты от градации, у моего КАПА при пробеге 59 тысяч километров 37.4кВт
П.С., кстати пофоткала уже).
Та едет он 200км. на заряде, по городу не по трассе в подходящую погоду и понятно без климата и очень аккуратно, у меня сейчас расход на БМВ i3s последнего рестала машина 8-10кВт в городе, 300км. на заряде он проезжает в смешанном режиме, кстати решила продать пофоткать нужно, Европа целая с небольшим пробегом и в максимально доступной комплектации.
Теоретически и Анджелину Джоли можно. А на практике - тьі или Бред Питт, или фантазер
Едет он 200км., точно говорю), но в том режиме что ты ездишь будет проблематично, ну или в районе ста), это я про лето понятно дело пишу.
Та едет он 200км. на заряде, по городу не по трассе в подходящую погоду и понятно без климата и очень аккуратно, у меня сейчас расход на БМВ i3s последнего рестала машина 8-10кВт в городе, 300км. на заряде он проезжает в смешанном режиме, кстати решила продать пофоткать нужно, Европа целая с небольшим пробегом и в максимально доступной комплектации.
Теоретически и Анджелину Джоли можно. А на практике - тьі или Бред Питт, или фантазер
Едет он 200км., точно говорю), но в том режиме что ты ездишь будет проблематично, ну или в районе ста), это я про лето понятно дело пишу.
яка ціна на БМВ?
Чисто теоретично в 200-250 км на Іоніку 28 можна якось повірити, бо на Болті 65 проїжджають же 500 км реально ( в режимі пенсіонера по місту). Але по батарейці звісно запитання можуть бути. Як не як 10 років якщо не мінялась, і пробіг не малий. Так на око думаю там залишок 85+-%. Але авто може малювати і 95-100%, бо в кожного виробника це малюється по-різному. Зое 2014 що в мене було, в 2023 році малювало СОХ 96-98%.
А какие официалы глядели сканером? И может кто подскажет кто по Киеву или области Ионики свежие (2025-26) читать может грамотно и диагностировать
Ти ж ніби автобізнесмен. Дізнайся який там сканер підходить, купи його за 300 грн +-, і будеш сам діагностувати, нічого складного.
...
яка ціна на БМВ?
Завтра выложу на форуме, сегодня меня только на РИА хватило), обычно наоборот с задержкой пару дней))), БМВ дорого 17700, но сравнивайте с ценами на аналогичные ай3с в аналогичном состоянии итд
Дізнайся який там сканер підходить, купи його за 300 грн +-, і будеш сам діагностувати, нічого складного.
В сенсі, не туди тицьнув, і авто стає кирпичєм?
В сенсі, не туди тицьнув, і авто стає кирпичєм?
у сенсі що для півноцінного обміну інформацією з автомобілем возможно потрібно використовувати якийсь спеціальний сканер. я гадаю що звичайний лаунч може щось там читати але як він буде інтерпретувати цю інформацію не відомо.
Вінниця.
Едем-Авто запитай, бачив у них нові продаються іоніки то діагностувати вони мають.
Ти ж ніби автобізнесмен. Дізнайся який там сканер підходить, купи його за 300 грн +-, і будеш сам діагностувати, нічого складного.
Всегда только оф. Особенно если не себе Читание телефоном, зеркала на палках и фонарики не наш метод, к счастью) Лаунч есть но даже по вагу не всегда корректен
Вінниця.
Едем-Авто запитай, бачив у них нові продаються іоніки то діагностувати вони мають.