Походу за 16 лет пора Начал плохо холодить и появился какой-то присвист в испарителе в салоне при работе. Посоветуйте нормальный сервис на левом берегу Киева, желательно район м. Левобережная, Березняки, Русановка. И сколько сие сейчас должно стоить, чтоб не быть обманутым?
16 років? ото ви даєте. по факту - заїзжаєте в любий сервіс і все буде норм. головне не на обочині. якось заправляв-ремонтував десь тут - заправка кондиціонерів
16 років? ото ви даєте. по факту - заїзжаєте в любий сервіс і все буде норм. головне не на обочині. якось заправляв-ремонтував десь тут - заправка кондиціонерів
Ну , а что, если оно работало нормально? Любой не подходит, т.к. я уже немного почитал, что некоторые что-то дозаправляют по давлению, а не с полной откачкой и взвешиванием хладагента.
якщо більш-менш все в порядку і тільки перевірити - дозаправити, то ця установка у всіх приблизно однаково працює, основне щоб під правильний фреон. Он в рекламі Cambo, він пише у нього є виїзд до клієнта. От якщо за результатами треба щось робити, замінювати, ремонтувати, то тоді вже треба в сервіс з відгуками, які вміють мити радіатори, лагодити компресори...
Думаю, що за 16 років варто б було перевірити всі ущільнення, радіатор , осушувач і систему загалом, бо може вийти так що заправлять, а через місяць знову потрібно буде заправляти, по темі є нормальний сервіс, яким користуюсь сам і рекомендував друзям і знайомим, але це правий берег, мінський масив, якщо потрібно контакти, маякніть - відправлю. Там сервіс суто по ремонту авто кондиціонера. Хлопці своє діло знають
Походу за 16 лет пора Начал плохо холодить и появился какой-то присвист в испарителе в салоне при работе. Посоветуйте нормальный сервис на левом берегу Киева, желательно район м. Левобережная, Березняки, Русановка. И сколько сие сейчас должно стоить, чтоб не быть обманутым?
Якщо суто заправка фреоном, з відкачкою, вакуумацією то заправка 1500-2000 грн, але повторюсь, якщо системі 16 років, варто перевірити і зробити профілактику важливим вузлам і їздити ще років 5 спокійно
В мае 2024 года заправлял на СТО "Титан" на ул. Березняковской, 15-А До этого тоже лет 10 не лазил туда После откачки из положенных 900 граммов было 150, заправили 750 Стоило тогда 1900 гривен
Я в тому році на СТО Ойлер заправляв. Є в різних локаціях. Замовляв повну перевірку і антибактеріальну прочистку. Відкачували і задували фреон машинкою. Плюс якусь фарбу для перевірки системи. Порадили поїздити з ввімкнутим кондером і через день знову до них підїхати, щоб оглянути чи не має витоків. Щось біля 3000 грн за все. Авто 2008 року і все виявилося Ок
В мае 2024 года заправлял на СТО "Титан" на ул. Березняковской, 15-А До этого тоже лет 10 не лазил туда После откачки из положенных 900 граммов было 150, заправили 750 Стоило тогда 1900 гривен
О, спасибо, локация норм и отзывы на гугле хорошие
Я кстати в тиктоке, это для авто в возрасте, видел, что нужно еще что-то в компрессоре конд смазывать, гугл не нашёл, правда ли это?) Дякую
Я кстати в тиктоке, это для авто в возрасте, видел, что нужно еще что-то в компрессоре конд смазывать, гугл не нашёл, правда ли это?) Дякую
Нічого змащувати непотрібно. Компресор змазується маслом, яке розчинене у фреоні. При заправці в будь-якому разі трохи масла додадуть.
Дякую
Нічого змащувати непотрібно. Компресор змазується маслом, яке розчинене у фреоні. При заправці в будь-якому разі трохи масла додадуть.
Трохи не так. В компресорі є мастило яке змащує механізм приводу поршнів компресора. Ця частина компресора не перетинається із фреоном ніяк. Туди іде окреме мастило і досить не дешеве.
Докладываю, посетил сие СТО, т.к. оно ближайшее ко мне. Записывался на время, минут 15 подождал в очереди. В системе осталось 80г фреона при паспортных 525г, дозаправили, цена 1925 грн. За мной приехал ланос с невключением компрессора, его отправили на яму смотреть, так что делают не только дозаправку, можно рекомендовать.
А підкажить по правому берегу? Але вже з ремонтом 100 %. Офіціали не знайшли причину чому немає холоду в салоні, компресор працює.
А підкажить по правому берегу? Але вже з ремонтом 100 %. Офіціали не знайшли причину чому немає холоду в салоні, компресор працює.