У звязку з виробничою необхідністю для дальніх поїздок потрібен електромобіль класу SUV з великим запасом ходу ( 500+км на одному заряді).
Запропонуйте щось для розгляду. Наперед вдячний.
Выбор не велик) Ривиан остальные 500 в + не едут, ну разве что условно Тесла Х та что лонг-рендж + это переходная в 20 году было какое то количество.
та вроді ж ваша С-ка катає раз в тиждень в Кам-Под і ви казали, що це 500 км відстань. чи ні?
Ска моя 500 + гарантовано їде і влітку і взимку, але вона на СУВ, а топік стартер СУВ хоче, а Х на тій же батареї, на тих же усвіях проїде на заряді менше, менше до 100км., ось від тієї ж точки А Київ в точку Б Кам'янець-Подільський 40-60км., а от н Х потрібно по дорозі трохи підлити, небагато але потрібно, різні колеса, різний кузов і різна вага.
П.С. Але мені після Х Ска не зайшла), наступна моя Тесла буде Х, може Ртивіан))).
привозив gmc sierra denali ev знайомому.так якще іхати пердячим паром то 600 проіжає..але там батарея 203квт. він пересів з рівіан пікапа. так казав взимку більше 300 не міг проїхати.
Выбор не велик) Ривиан остальные 500 в + не едут, ну разве что условно Тесла Х та что лонг-рендж + это переходная в 20 году было какое то количество.
Не поїде Х лонг-рендж + 500 км. Київ - Дніпро завжди з зарядкою по дорозі. Але навіть під час блекаутів це проблемою не було. Можливо везло, не знаю.
Chevrolet Blazer EV 2024 рік. Батарея 103кВт. Пробіг 25 тис км Реальний запас ходу 570км. В ідеальних умовах-596км. Машина у Львові. Мабуть одна з трьох на всю Україну. 32 тис дол.
Не поїде Х лонг-рендж + 500 км. Київ - Дніпро завжди з зарядкою по дорозі. Але навіть під час блекаутів це проблемою не було. Можливо везло, не знаю.
А у вас белый лонг-рендж или лонг-рендж+ ?
А у вас белый лонг-рендж или лонг-рендж+ ?
лонг-рендж+
Значит нужно немного нежнее с правой педалью на трассе быть).
17.83кВт у нее расход средний на 100км. Х 5 = 89.15, должна проезжать если не торопится, у нее моторы обновленные от 21 года должны быть.
это какая скорость? 110-120 круиз?
Там еще вроде как Матч-е монопривод с 100 кВт баткой далекобоен.
Из екзотики - Lucid проедет и больше
Это средний за 97 тысяч миль пробега.
17.83кВт у нее расход средний на 100км. Х 5 = 89.15, должна проезжать если не торопится, у нее моторы обновленные от 21 года должны быть.
Должна, но не проезжает. Буфер около 5 Квт, деградация за 5 лет 8-10%, ну и ехать абсолютно без запаса хода никакого желания, поэтому 20-30 минут подышать воздухом в дороге совсем не проблема. Тем более на зарядках обычно не нужно нюхать выхлоп фур и стоять в очереди с жующими бутерброды дальнобойщиками.
Оце я такого собі хочу замість якогось Болта. Там є варіант із 76 батарейкою і 98. Хочу 98, і хочу 24-25 рік. Трохи різновид за потужністю і приводом, в ідеалі це задній привід. Але тут щось нічого толкового нема за адекватну ціну зробленого, із США замовляти може прийдеться якось, почекав би поки приїде.
110-120 круіз це для електрички явно не оптимальний розхід, спробуй на жінчиному EUV, побачиш 80-90 тошнити то проїде багато, а дай 110-120 - уже не то пальто, будеш плакати і знову роліки в ютуб знімати де твоє V8
Оце я такого собі хочу замість якогось Болта. Там є варіант із 76 батарейкою і 98. Хочу 98, і хочу 24-25 рік. Трохи різновид за потужністю і приводом, в ідеалі це задній привід. Але тут щось нічого толкового нема за адекватну ціну зробленого, із США замовляти може прийдеться якось, почекав би поки приїде.
В мене у родича європеєць, задній привід, 100-ка. Він якось з Дніпра до Ужгорода з однією підзарядкою проїжджає (й то, не до кінця). Але, м'яко кажучи, не поспішає, так.
До речі, пробіг там 150+ тищ км.
Должна, но не проезжает. Буфер около 5 Квт, деградация за 5 лет 8-10%, ну и ехать абсолютно без запаса хода никакого желания, поэтому 20-30 минут подышать воздухом в дороге совсем не проблема. Тем более на зарядках обычно не нужно нюхать выхлоп фур и стоять в очереди с жующими бутерброды дальнобойщиками.
Ну вот я Ску после Х и купила), она на +- 100км. дальше на заряде едет, но хочу опять Х, раз в неделю на минут 10-15 заехать на зарядку не проблема), хотя у меня 489км. дистанция там дорога не очень, скорость соответственно тоже, уверенна Л-Р+ меня бы довозил без подзарядки, там 103кВт понятно дело в новой батарее.
Спорная машина, если брать то полноприводную и не точно не Селект!!!
В США их уже полно на торгах, цены очень даже вменяемые, по сравнению с Болтом бомба) но есть нюансы.
110-120 круіз це для електрички явно не оптимальний розхід, спробуй на жінчиному EUV, побачиш 80-90 тошнити то проїде багато, а дай 110-120 - уже не то пальто, будеш плакати і знову роліки в ютуб знімати де твоє V8
я на болті якщо траса то тільки 130-140 тоді розхід 18-20квт.за містом на ньому тільки на дачу по вихідним.це 90 км туди і 90 назад. а там як у вас) енергія на шару.якби я їздив 90 то точно б не витримав так довго таку каторгу.