Tesla Model S P100D 2016 рік. Перформенс. Повний привід. Пневма. 10 тис зараз+ 5 як приїде.
І як завжди, фото тільки з однієї сторони, жодного слова про пробіг, він, стан… Пропозиція рівень дно.
І як завжди, фото тільки з однієї сторони, жодного слова про пробіг, він, стан… Пропозиція рівень дно.
Ну з іншої сторони може одне колесо потрібно підкачати.
5YJSA1E43GF169660
Будешь брать? Vin скинули ,повреждений нет. Или так,чисто инспектируешь каждое предложение?
Будешь брать? Vin скинули ,повреждений нет. Или так,чисто инспектируешь каждое предложение?
А ты представитель продавца или по клаве постучать? Что я буду делать, остальных касается в последнюю очередь.
Что я буду делать, остальных касается в последнюю очередь.
дуже слушна репліка. і якраз доречна до твого поста, бо моя пропозиція тебе стосується ,як ти сказав " в останню чергу"....тому своє обурення можеш залишити при собі. не сподобалось- просто не звертай уваги. пропозиція була зроблена не тобі. хто хотів дізнатись більше, вже позвонив і отримав всю інформацію. а кому лиш би потриндіти - жує соплі далі. якось так
Сьогодні розмитнили такого красеня з мінімальним пошкодженням передньої частини Шевроле Блейзер 2025 року. Пробіг 8 тис км. Батарея 85кВт. Запас ходу 500км Повний привід. Вся безпека ціла. Жодна подушка не стріляла.