autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 (4/4)

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: seksinika]
      22 мая 2026 в 08:19 Гілками

Вони там і цілі машини бувають списують, нема страховим жодного сенсу позиватися і гратись з тими відрами, я собі Інфініті року півтора тому грала з пошкоджень сонцезахисний козирок водійський зламаний, а взагалі по-різному звичайно буває.

По цій машині особисто я розраховую на дві покришки і фарбування переднього бампера, ну може диск ще колісний, як на мене наїхали на ній на щось типу брівки.

Склад лист мій відпрацював , знизу вона ціла, батарея на місці, захист її композитний теж на місці як і решта пластику, але є нюанс з фотографом ну просто треш і все, весь фотосет по машині суцільний шедевр .

Підняти дупи, завести навантажувач, поїхати машину підняти, сфоткати що просила "знизу і диски", залити все в систему ітд, на годину роботи і результат 3 фото і ті з одного ракурсу .

Змінено seksinika (08:20 22/05/2026)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар ***
Киев
С нами с 19.02.2003

22 мая 2026 в 22:04 Гілками

В ответ на:

1000 доларів у вас тієї комісії вийшло на 6400 або скільки там Тесла коштувала, в принципі і це в листуванні є, на сьогодні попустилися трохи з оплатою і стало це дешевше 1.5-2% від суми + 50 доларів за платіжку якщо долар у вас і 1% + 50 якщо у вас ЮСД0, про яку 1000 ви пишете?

Не плутайте грішне з праведним. Це було по одній з одній з трьох машин що я привіз.

Ви цей лот в мене не куповали, ви самостйно його на аукціоні обрали, я подібні лоти на продаж не купую бо то на мій погляд дрова де не факт що стіка не пошкоджена!!!

На продаж Ви пропонували набагато дешевше придбані лоти. Пробіг , пошкодження. Чого вартує Ваша білосніжка під повний перекрас. Про дрова. Цікаво. Цей лот був запропонований особисто Вами. Я шукав авто , кидав посилання. Ви зі свого боку постійно підкидували інші лоти які я не обирав, адже на Ваш погляд вони були достойні уваги, так ми і домовлялися. От серед них прилетів цей лот. Після того як аукціон завершився - від Вас отримав повідомлення що аукціон завершився, але ми нічого не виграли. За авто хочуть 6800 і треба торгуватися. Зторгувалися за 6400 за дрова. Але тут зараз знаходжу що на autoua.net ви вказали що авто відіграли клієнту за 6100 . То яка таки сума продажі ? 6100 це неправда.

seksinika 08.06.2025 16:50 пишет:

Отыграла клиенту Tesla S рестал 2016 год, пробег машины 50 тысяч, подходил любой цвет кроме черного, лот отыгран за 6100$

https://www.youtube.com/watch?v=-x9v7aOd2LU

Возможен привоз любого лота под заказ из США, как со страховых аукционов так и с аукциона целых автомобилей Манхейм, мой гонорар за подобное действо(подбор машины, согласование цены, все манипуляции по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Украину, сопровождение всех действий в Украине до постановки на учет) 300$ при цене автомобиля до 5000$, 400$ при цена до 10000$, 500$ при более высокой стоимости лота, сотрудничаю с дилерами не имеющими аккредитации и дилерства на Manheim - играю машины с закрытых аукционов!!!

Так же возможно приобретение, привоз и полное сопровождение на всех этапах с оформлением под ключ автомобилей из Норвегии.

www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC

Доставка автовозами/эвакуаторами из Клайпеды во Львов и Киев ваших машин с услугой брокера и таможенным оформлением, возможна доставка негабаритных автомобилей.
Возможен вывоз вашего автомобиля эвакуатором из Украины в Польшу или Литву.
Возможен забор на Украинских таможенных терминалах и доставка по Украине.
Фото/Видео отчет при загрузке.

Отзывы обо мне

reibert.info/threads/seksinika.482233/

Мой Tik-Tok nika_23_01_

Немного моего Ютуба)

https://www.youtube....bRrDyyNggui-xrw

Быстрее и удобнее будет в Вайбере или Телеграмме 0985509255

З приводу стійки про яку ви пишете що може бути пошкоджено і ви це бачили. Про стійку було ноль інформації. Від Вас інфа - купляємо, рестайл, пробіг маленький. Про стійку я написав вам особисто коли машина була в мене . Це була моя помилка, адже нічого тягнути не потрібно. Машина їздить з рівним розвалом і рівними зазорами. Нє, ну не всі рівні - там де машина не була бита там криві, це тесла, двері - рівні бо ми їх виставляли

Я постійно в Вас питаю. Писати далі ? Я просто прокоментував ціну. Нічого не викладував до цього. І не хотів. Але Ви своїми образами вже зайшли трохи за межі. Ви мені купили дрова за Вашими переконаннями. Дякую.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

22 мая 2026 в 22:49 Гілками

Як не день то добрий день продовжуйте звичайно.

Завжди і всім пишу що я ремонт по фото аукціону не вважаю це вуж Коперфільдів, відмовляти від лотів можу ну ні як не вмовляти, я можу пропонувати їх під ті параметри що хоче клієнт але я не вибираю їх за клієнтів і тим більше нав'язую.

У чому до мене претензія конкретно можете написати, а то я не зовсім розумію, ви вважаєте що я вам лот купила дешевше ніж сказала або за вас вибрала не те ви хотіли, тільки чкетко напишіть що б зрозуміло було!!!

СуперСтар ***
Киев
С нами с 19.02.2003

22 мая 2026 в 22:57 Гілками

Ну це набір слів великий . Давайте не все зразу. Чому для аутоуашників Ви написали що виграли лот за 6100 коли це було неправдою. Можливо такі пости мене й спонукали щось собі спробувати.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: Drinkens]
      23 мая 2026 в 00:22 Гілками

Drinkens 22.05.2026 22:04 пишет:

Не плутайте грішне з праведним. Це було по одній з одній з трьох машин що я привіз.

Ви цей лот в мене не куповали, ви самостйно його на аукціоні обрали, я подібні лоти на продаж не купую бо то на мій погляд дрова де не факт що стіка не пошкоджена!!!

На продаж Ви пропонували набагато дешевше придбані лоти. Пробіг , пошкодження. Чого вартує Ваша білосніжка під повний перекрас. Про дрова. Цікаво. Цей лот був запропонований особисто Вами. Я шукав авто , кидав посилання. Ви зі свого боку постійно підкидували інші лоти які я не обирав, адже на Ваш погляд вони були достойні уваги, так ми і домовлялися. От серед них прилетів цей лот. Після того як аукціон завершився - від Вас отримав повідомлення що аукціон завершився, але ми нічого не виграли. За авто хочуть 6800 і треба торгуватися. Зторгувалися за 6400 за дрова. Але тут зараз знаходжу що на autoua.net ви вказали що авто відіграли клієнту за 6100 . То яка таки сума продажі ? 6100 це неправда.

З приводу стійки про яку ви пишете що може бути пошкоджено і ви це бачили. Про стійку було ноль інформації. Від Вас інфа - купляємо, рестайл, пробіг маленький. Про стійку я написав вам особисто коли машина була в мене . Це була моя помилка, адже нічого тягнути не потрібно. Машина їздить з рівним розвалом і рівними зазорами. Нє, ну не всі рівні - там де машина не була бита там криві, це тесла, двері - рівні бо ми їх виставляли

Я постійно в Вас питаю. Писати далі ? Я просто прокоментував ціну. Нічого не викладував до цього. І не хотів. Але Ви своїми образами вже зайшли трохи за межі. Ви мені купили дрова за Вашими переконаннями. Дякую.

Ну не ви привезли, а я вам привезла ну таке).

Що я пропонувала до продажу і по чому, як і те, по чому воно було куплено не має до вашого флуду і теми продажу Іоніка ну взагалі жодного відношення!

А тепер давайте по порядку, я не полінувалася і як би почала хронологію подій хоч справа і була 6 червня 2025 року.

Далі ви брехун ні які лоти ви не шукали, ви озвучили бюджет і що ви хочете за нього отримати і я вам щодня скидала лоти на сьогодні які під це підходять.

Це був досить великий обсяг машин протягом якогось часу, в цей же список потрапила і та Тесла, яку ви захотіли, листування в схильність до моїх слів піднімаємо або цього фрагмента буде достатньо?

Ваша там ця 58382155 і єдине що я по цьому лоту коентую це "Ця подібна до вчорашньої сірої, але на мій погляд бита значно менше." бо днем ​​раніше ви якусь більше биту розглядали, де я вас на неї вмовляю чи коментую хоч щось із ушкодження?

Навпаки я вам пишу "Таке мені на продаж подобається, пробіг малий, можна сказати ціла, 85кВт." 85 не 75 і мова тут про 57499185 ви мені на цей список що відповідаєте "За цим тільки цю, 6500 https://www.copart.com/lot/58382155/salvage-2016-tesla-model-s-ca-vallejo" ?

За скільки я відіграла вашу Теслу?

Який був резерв прожівця і скільки йому було запропоновано?

За скільки її продано?

Drinkens 22.05.2026 22:04 пишет:

Я просто прокоментував ціну. Нічого не викладував до цього. І не хотів. Але Ви своїми образами вже зайшли трохи за межі. Ви мені купили дрова за Вашими переконаннями. Дякую.

Ви просто спочатку нафлудили в темі продажів, потім незрозуміло що мені пред'явили і далі продовжуєте щось писати), продовжую я хочу продовження, я завжди доводжу до кінця почате!

Ще раз пишу, що вище вже написала, яка у вас є до мене претензія, не ту підсумкову ціну лота вам назвала, не привезла вам машину, не повернула вам від неї ключ, який на митниці Львівської профукали, про що ви з попереднього дня від доставки вам машини знали "Я сам спросил вчера едет машина или нет. Он сказал что ничего не знает. С документами ключей нет, а в салон он не лазил, бо она запечатана."

За моїми переконаннями я б такий лот на продаж собі б не грала і 100% не купила б той чорний Іонік за вашим посиланням за 17600, який ви навіщо то, та особисто для мене незрозуміло до чого сюди вкинули , ще й давно проданий, ну ось єдине логічне пояснення так це те що ви його примудрилися придбати собі .

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: Drinkens]
      23 мая 2026 в 00:41 Гілками

Drinkens 22.05.2026 22:57 пишет:

Ну це набір слів великий . Давайте не все зразу. Чому для аутоуашників Ви написали що виграли лот за 6100 коли це було неправдою. Можливо такі пости мене й спонукали щось собі спробувати.

У вас вище думка проскакувала і досить розумна на мій погляд, з приводу модерації та флуду в темах продажів, ви хіба що самі собі суперечите, з одного боку самі знаєте що ай-я-яй а з іншого продовжуєте вкидати, створіть тему, запросіть мене якщо є якісь притензії і я з задоволенням там візьму участь.

А за скільки я його виграла, вам не здається, що ви сумуєте і не знаєте де себе краще застосувати ?

https://www.youtube.com/watch?v=-x9v7aOd2LU

Це було ваше останнє повідомлення в моїх темах продажів, хочете поспілкуватися про "наболіле" створіть тему і поспілкуємося там, може ще хтось рік у собі таємно образу тримає не зрозуміло на що або комусь я лот нав'язала до придбання на аукціоні або кинула на машину когось, ну сміх крізь сльозиі все, начебто зросла людина, а сам прийшов вкинув і сам же потім і образився

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

23 мая 2026 в 02:27 Гілками

seksinika 23.05.2026 00:41 пишет:

У вас вище думка проскакувала і досить розумна на мій погляд, з приводу модерації та флуду в темах продажів, ви хіба що самі собі суперечите, з одного боку самі знаєте що ай-я-яй а з іншого продовжуєте вкидати

Якщо він дійсно був реальним клієнтом то це зовсім не вкиди, це він пише про свій досвід співпраці, він не є задоволений в результаті, і цей досвід може допомогти іншим клієнтам.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: HDC1]
      23 мая 2026 в 07:59 Гілками

HDC1 23.05.2026 02:27 пишет:

seksinika 23.05.2026 00:41 пишет:

У вас вище думка проскакувала і досить розумна на мій погляд, з приводу модерації та флуду в темах продажів, ви хіба що самі собі суперечите, з одного боку самі знаєте що ай-я-яй а з іншого продовжуєте вкидати

Якщо він дійсно був реальним клієнтом то це зовсім не вкиди, це він пише про свій досвід співпраці, він не є задоволений в результаті, і цей досвід може допомогти іншим клієнтам.

Чим не задоволений, тим що я йому машину привезла яку він вибрав, або тим що вкинутий в тему з усіх без винятку сторін зачуханий Іонік у віці в два рази старше від продаваного в ній же я не так прокоментувала як він думав, а може тим що я б собі таку Теслу як він захотів на продаж не везла, чи може бути своєю непідтвердженою брехнею з приводу того, що машина в нього від прорахунку на 1000 доларів дорожча в результаті заїхала?

Дитячий садок і все), прийшов, написав щось, і в результаті я його ще й образила, а ви перш ніж робити висновки, з самого початку дискусії зрозумійте суть. А суть така) є тема продажу, на мій погляд хорошої машини 2024 року.

В якій з'являється учасник, що пропонує до розгляду ту ж модель, але дешевше, при цьому старшу в 2 рази 2022 рік, подерту з усіх боків, з меншою за об'ємом батареєю, побиту в філейній частині, де пара кан шин, 2 радари і ще купа всього супутнього, до того ж не в комплектну.

удобный обмен изображениями

До всього іншого ці дрова давним давно продані щасливому новому господареві, до чого це взагалі робилося питання) але в результаті образившись на мою думку, він згадав, що рік тому я йому Теслу привезла і так погано все було, що ця Тесла вже третім лотом була, який я йому привезла, до неї був Джип і Ніан Ліаф.

Ось приклад того, чому я люблю, щоб усі домовленості були в письмовій формі, і чому я зберігаю їх у хмарі роками, так що навіть через рік можна пригадати хронологію подій і як все було), а взагалі після появи в цій темі ображеного, на мій погляд, на самого себе Drinkens з його вкиданням чорного Іоніка навіть уявити собі не могла, хто це в інших місцях), а взагалі краще не через рік про свій досвід писати, а років через десять) ну щоб я вже й не згадала про що йдеться .
Ну варіантів то цего два, pзвісно за умови адекватності, це або купив і вирішив відзначитися що дешевше відгадав, або такий собі своєрідний торг, але ось тільки де цьому навчалися я викладала

Ще раз надам посилання), за ним можна переглянути всі моделі Іоніки 2024 року, виставлені на продаж на РІА, та дізнатися ціни тощо.

https://auto.ria.com/uk/search/?indexNam...5B0%5D.lte=2024

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

23 мая 2026 в 08:13 Гілками

Что касается лота, он доступен к приобретению, цена 21500$ без торга.

Оплата: 17 240 $ сразу и 4 260 $ по прибытии в Клайпеду; цена указана при условии приобретения лота в пути; цена машины в наличии составит не менее 23 000 $, также оставляю за собой право на повышение цены ближе к дате прибытия (+- 2 месяца), в цену включены транзитные (красные) номера и договор купли-продажи, дополнительно сертификация и постановка на учет в ТСЦ. Связь 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.

Хто хоче поговорити про наболілі питання тощо, нехай створить тему десь на форумі й надішле мені посилання я із задоволенням долучуся до обговорення на тривалий флуд у темі продажів я буду скаржитися, не те щоб це мене якось зворушувало, але шкода витрачати свій час на те, щоб пригадати події річної давнини й розбиратися чому десь, хтось і колись продавав щось дешевше а я продаю так, як вважаю за потрібне, і за ту ціну, яку вважаю за потрібне

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

30 мая 2026 в 07:31 Гілками

Машина завантажена в контейнер, планові видохід у Клайпеду 31 липня.

V.I.P **
24 года за рулем, Киев
С нами с 18.08.2008

30 мая 2026 в 07:40 Гілками

seksinika 20.05.2026 12:04 пишет:

Ютуб я навіть не знаю, на мій погляд це кіно подивитися чи музику послухати, є в мене Ютуб канал.

https://www.youtube.com/@seksinika

Тік-Ток це посміятися і ні до чого не зобов'язує, при бажанні можна на ньому заробляти і досить непогано, у мене дівчатка знайомі по 15-20 тисяч не гривень на місяць виймають, але реально там живуть, Інстограм це напевно на сьогодні краща реклама можлива в мережі.

Ютуб еще бы нолик добавил… по словам одного блогера)
Нужен монтаж
Хорошее качество
И очень больше времени

Есть одни парни.. перекупщики.. подборщики.. но это больше в прошлом. Теперь основная масса машин берется «для контента»

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

30 мая 2026 в 09:17 Гілками

У меня 127 подписчиков на Ютубе, не тяну я там))) там заниматься нужно серьезнее, как в Тик-Ток улыбнуться или секунд 30 рассказать что то не проходит, можно попробовать в принципе 100 тысяч набрать и на монетизацию выйти, я не пыталась раскручивать канал но у меня в Тик-Ток 5782 подписчика и все живые люди ни одного бота, если в стримы выходить то думаю 3-6 месяцев и 100000 будет.

V.I.P **
24 года за рулем, Киев
С нами с 18.08.2008

30 мая 2026 в 09:52 Гілками

Да
Будет
Тик ток деньги меньшие но заметила что ролик слепить- 20 секунд с выкладывание
Ютуб- пол дн минимум
Если заработок в нете- ютуб. Если продать лот- тик ток. Имхо)

Я пытался своих 2-х «наследников» присадить, но… им не надо да и детство одно, хоть у них будет какое никакое)

Змінено kaktys (09:54 30/05/2026)

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

30 мая 2026 в 12:08 Гілками

seksinika 30.05.2026 09:17 пишет:

У меня 127 подписчиков на Ютубе, не тяну я там))) там заниматься нужно серьезнее, как в Тик-Ток улыбнуться или секунд 30 рассказать что то не проходит, можно попробовать в принципе 100 тысяч набрать и на монетизацию выйти, я не пыталась раскручивать канал но у меня в Тик-Ток 5782 подписчика и все живые люди ни одного бота, если в стримы выходить то думаю 3-6 месяцев и 100000 будет.

Перестань прибіднятись, ти все одно зірка тіктоку, правда не на своєму акаунті.
Тесла вїхала в Тайкан

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: kaktys]
      30 мая 2026 в 14:15 Гілками

kaktys 30.05.2026 09:52 пишет:

Да
Будет
Тик ток деньги меньшие но заметила что ролик слепить- 20 секунд с выкладывание
Ютуб- пол дн минимум
Если заработок в нете- ютуб. Если продать лот- тик ток. Имхо)

Я пытался своих 2-х «наследников» присадить, но… им не надо да и детство одно, хоть у них будет какое никакое)

Мои вообще лайки им ставить не разрешают), бояться что их друзья не поймут меньший вчера снизошел и разрешил его таки запостить немного

https://www.tiktok.com/@nika_23_01_/video/7644924329876081928

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Продам HYUNDAI IONIQ 5 SEL 2024 [Re: HDC1]
      30 мая 2026 в 14:24 Гілками

HDC1 30.05.2026 12:08 пишет:

seksinika 30.05.2026 09:17 пишет:

Перестань прибіднятись, ти все одно зірка тіктоку, правда не на своєму акаунті.
Тесла вїхала в Тайкан

Теж мені новина, там є продовження , власник номерних знаків опинився в розшуку після приїзду поліції, Тайкан зник з місця ДТП, зірками цього ролика були б зовсім інші люди, якби я все це не замʼяла по приїзду поліції. Тому що я дуже добра іноді.

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
3 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3273

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія