[цитата="HDC1 09.09.2026 13:17 пишет" Не бачу прірви між Bolt EV 23 року та Ioniq 5.
Ну блін таке) Її немає, сидіти зручно, дорогу порівняно з Теслою ну взагалі не тримає), їде бадьоро коли педаль гальма відпускаєш, а от коли вже на педаль газу тиснеш то наче ззаду її і Болт йому причепили)), ями ну дуже м'яко Тесла просто відпочиває але плата за це вище в повідомленні.
Висновки, машина загалом позитивна, на відміну від Болта, але я чекаю на Х з ремонту і 99% буду залишати його собі, а не Іонік.
Ну блін таке) Її немає, сидіти зручно, дорогу порівняно з Теслою ну взагалі не тримає), їде бадьоро коли педаль гальма відпускаєш, а от коли вже на педаль газу тиснеш то наче ззаду її і Болт йому причепили)), ями ну дуже м'яко Тесла просто відпочиває але плата за це вище в повідомленні.
Якщо їде бадьоро коли педаль гальма відпускаєш то може рекуперація повністю вимкнена? Рівень рекуперації на дисплеї налаштовується, який там задаси такий і буде весь час після кожного запуску авто. А на рулі є з двох сторін ричажки, можна ними зменшувати-збільшувати рекуперацію. Те що їде слабенько порівняно з тесла коли натискаєш газ це прогнозовано, бо це задній привід, 225 коняк, а будка то важка, більше ніж 2 тони, я пробував себе вговорити взяти задньопривідну але не зміг, тому й взяв повний. Дорогу доречі нормально тримає, колеса накачати 2.6 треба. Скажемо так: це компроміс між триманням дороги і між комфортом по нерівностях, це ж 235 55 19. А на зиму взагалі 235 60 18 собі поставлю, пофіг на зовнішній вигляд коли згадуєш дороги останньої зими-весни.
На тройке рекуперация и на том что поставишь не включается она, ставлю е-педаль и перезапуск или задний ход опять на тройку сбрасывает), колеса о бирке 2.8, полного привода в привычном понимании в этой машине нету, там мелкий 100 сильный мотор и Disconnector Actuator System он не во всех режимах и скоростях вообще включается, хотели так экономить заряд но не сильно получилось и расход у двухмоторной больший при такой себе эффективности, в плане расхода на Л.С. равных Тесле машин не существует.
В целом машина позитивная(Ионик 5), поведение на дороге мне не нравится, вернусь с Умани на СТО заеду, немного вправо ее тянет, как ни как удар по ходовой был, как вариант в этом причина но думаю что просто конструктив машины такой, плата за мягкость на ямах.
На тройке рекуперация и на том что поставишь не включается она, ставлю е-педаль и перезапуск или задний ход опять на тройку сбрасывает), колеса о бирке 2.8, полного привода в привычном понимании в этой машине нету, там мелкий 100 сильный мотор и Disconnector Actuator System он не во всех режимах и скоростях вообще включается
В налаштуваннях на дисплеї треба виставити потрібний тобі режим рекуперації. А уже на ходу при їзді можеш поміняти на те що хочеш, після нового перезапуску авто воно знову скинеться на те що виставлено в меню. Принаймі я так зрозумів. Відносно повного приводу на моєму іоніку, то так, він працює специфічно, ззаді 225 коняк, спереду 100 коняк. На повному приводі тільки рушає, і коли гарно тапку навалюєш, а так зазвичай воно весь час їздить на задньому. Якщо загнати в режим Спорт то тоді весь час повний привід.
Тесла рулит кстати Ску свою продаю).
Забрала сьогодні Ioniq 5 з діагностики, якихось проблем не знайдено, завтра на розвал його і X записала, а це відео діагностики батареї.
До речі, якщо комусь по EV щось потрібно, від діагностики до розкриття і ремонту мотора, звертайтеся — я знаю, хто і де вам допоможе!!!
взаиморасчет за ремонт?
Ремонту по Ioniq не було, ну якщо не вважати що колеса місцями поміняли, просто моя рекомендація місця де можна і діагностувати нормально і двигун відремонтувати наприклад той, що потік від Tesla.
Під завдатком до неділі машина.
Забрала сьогодні Ioniq 5 з діагностики, якихось проблем не знайдено, завтра на розвал його і X записала, а це відео діагностики батареї.
До речі, якщо комусь по EV щось потрібно, від діагностики до розкриття і ремонту мотора, звертайтеся — я знаю, хто і де вам допоможе!!!
Батарейка звісно далеко не труп у ній. Але діагностика така собі, навіть не показав яка робоча ємність батарейки, головне для клієнтів показати що SOH 100% Ну і там ще є цікаві дані у відео проскочили, заряджена енергія на швидких і повільних зарядках, то на швидких там не так вже й багато, тільки третина +-. А ще якщо поділити всю заряджену енергію на пробіг, то получається якась витрата нереальна, в районі 12.5 кВт*год/100 км, то там батарейка вже була міняна скоріш всього, або щось на сервісі збивали чи незрозуміло чого воно не співпадає. Чи то може він такою діагностикою відробляв гроші за те що його рекламують, чи може з іоніками справи ніколи не мав, то привик до Тесл чи до чого там і дивиться зразу на опір ізоляції.
Батарейка звісно далеко не труп у ній. Але діагностика така собі, навіть не показав яка робоча ємність батарейки, головне для клієнтів показати що SOH 100% Ну і там ще є цікаві дані у відео проскочили, заряджена енергія на швидких і повільних зарядках, то на швидких там не так вже й багато, тільки третина +-. А ще якщо поділити всю заряджену енергію на пробіг, то получається якась витрата нереальна, в районі 12.5 кВт*год/100 км, то там батарейка вже була міняна скоріш всього, або щось на сервісі збивали чи незрозуміло чого воно не співпадає. Чи то може він такою діагностикою відробляв гроші за те що його рекламують, чи може з іоніками справи ніколи не мав, то привик до Тесл чи до чого там і дивиться зразу на опір ізоляції.
Ну так, я розумію що ти розумніший за всіх), свою то батарейку подивився вже)), адресу дати заодно і обговориш наскільки хто компетентний ітд)), 4 дні я на ньому катаюся, витрата 13 з копійками, що дивно так це те що по трасі при швидкості 80-90 у нього витрата менша ніж по місту тикатися, об'єктивно машина мені сподобалася але Х кращий, на ньому і поїжджу, а Іонік по ходу вже проданий за 23800 в неділю приїдуть його заберуть з Одеси.
Я вирішила що собі привезу такий якщо 23 X 23 красненький не відіграю), але буду 25 модельного грати там батарея краща 84кВт взагалі повинен хороший бути.
Я вирішила що собі привезу такий якщо 23 X 23 красненький не відіграю), але буду 25 модельного грати там батарея краща 84кВт взагалі повинен хороший бути.
25-ого року із 84 батарейкою якісь дорогуваті. Міг взяти, але жаль грошей, бо 1 рік різниця і каплю більша батарейка то таке собі. Ну може ти його десь зловиш за дуже гарну ціну то можливо...А якщо 7-10К переплата в порівнянні із 24 роком то таке собі.
То можете приїхати показати мені як діагностувати, я всіх запрошую. Бо я сканер тільки придбав, вивчаю можливості на різних авто. Я вважаю, при SOH 100 відсотків немає ніякого значення скільки вона на швидких заряджалась. І взагалі ця тема швидкісних зарядок дуже перегріта теоретиками. В мене ліф був 4 роки після таксі, він повільних зарядок взагалі не бачив, і батарейка як для ліфа 2013 року була взагалі в чудовому стані. Ну а про "відробляю" - якось коментувати гидко, то я утримуюся. Але все одно дякую що уважно передивилися моє відео.
25-ого року із 84 батарейкою якісь дорогуваті. Міг взяти, але жаль грошей, бо 1 рік різниця і каплю більша батарейка то таке собі. Ну може ти його десь зловиш за дуже гарну ціну то можливо...А якщо 7-10К переплата в порівнянні із 24 роком то таке собі.
Я не стібаюся)) ти свою батарейку в Іоніку 5 діагностував, от реально цікаве питання мені, я думаю що при певній підвищеній параної вже мав би)), у Іоніка 5 осередки дуже чутливі до перегріву, там щось в районі 35 градусів уже критично, у тебез Каліфорнії машина твоя наче(дай ВІН ще раз), вона стояла довго і там легко ті осередки від асфальту за день прогріватися і до 50 градусів могли, з таким розкладом вона місяці за 2 могла просісти відсотків на 20 через хімічну деградацію бо у машини без охолоджувача фізично можливість їх охолоджувати була відсутня, Іонік з теми приплив із залишком заряду 83% тобто в дорозі він охолоджував при потребі осередки, приплив із живим 12 вольтовим акумулятором, і те що ти в цій темі накидав вище про 95% і розпечений контейнер ну взагалі недоречно було, знову ж таки контейнер на сонці стоїть якщо він на сонці а не десь внизу на палубі)), от мій там і стоїть а де стояв той у якому плив твій Іонік питання)), помпа твоя теж могла побачити види бо комп її вмикав і вона маслила на суху ітд, загалом дуже цікаві результати діагностики твоєї батареї, уже ж напевно ти її діагностував)), а я хочу лот пограти на кшталт твого, сильно прозоріший але теж із витеклим охолоджувачем.
KM8KNDDF0RU284263 ладно зима была, знаешь почему жалюзи открыты?
Ну все равно интересно СОХ твоей батареи!!!
А вообще Зита и Гита).
Но у Гиты жалюзи закрыты и теоретически удар слабее.
Ну и она не меньше чем тысяч на 10 заедет мне если я ее играть буду, чем ты свою купил.
можу помилятись, но якщо авто скинулось повністю, то бмс починає накопичувати інформацію для формування нової аналітикі, тому і нереальні цифри. тачка класна, не бита сильно, я б купив, да хочу свіжу S-ку. Згодом почну шукати і замовляти у нашої автоледі.
Так, щойно продала свою 21 року, Model X хороший є 23, грає, коштувати напевно космос буде(.
нашо мені Х? я один в машині останнім часом. S -ка зручна неочікувано в місті, Х може бути завеликім. а може роадстер вклєпає якийсь американець для мене...
Tesla Model X краща за Tesla Model S — це я кажу не як людина, яка їх сотнями привезла, а як людина, яка їздить уже на п'ятій Tesla, яку собі привезла, а не на продаж: було дві Tesla Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X, і ось знову Tesla Model X. Roadster у мене не було, а взагалі там багато всяких приколів на торгах, але я для себе машини цікавішої за Tesla не знайшла. Hyundai Ioniq хороший і нюансів із ним менше тощо, але загалом — це все одно не те.