Авто куплене новим в салоні, я - перший і єдиний власник. Два ключі. Повністю рідне фарбування, автомобіль безпроблемний. Зберігання в паркінгу.
Комплектація Active: старт-стоп, 2-зонний клімат, круїз, обмеження швидкості, спорт-режим, зимовий режим (дуже зручно взимку, старт з 3 передачі і далі на підвищеній), задній парктронік, підігрів передніх сидінь, мультимедіа з сенсорним екраном і управлінням на кермі, bluetooth Handsfree. Безпека: фронтальні і бокові подушки водія і переднього пасажира, шторки задніх пасажирів.
Гарантійне обслуговування на Ілті, післягарантійне обслуговування лише на фірмовому СТО по французах на Строкача (сім’ї Стешенків). До 100К була заміна мастила кожні 10К, після - кожні 7К. Гарантійна і пост-гарантійна сервісна історія. Значні роботи: На 60К заміна ремня ГРМ На 90К заміна акума На 100К заміна поршневих кілець
ЛФП зі слідами звичайної експлуатації, все заполіроване-підфарбоване, флакончик фарби в комплекті.
Обслужений Puretech не жере масло, не потребує робіт по ходовій, жодних помилок. За словами моториста, циліндри і ремінь у відмінному стані.
Автомобіль на літній гумі (Tigar), в комплекті зимова гума (Goodyear). Обидва комплекти пройшли по 2 сезони.
Чудове, зручне, вмістке, дуже економічне і водночас жваве авто. Як будь-який Puretech, потребує уваги до рівня мастила, якісних рідин і в ідеалі, особливо при експлуатації в місті, частішої заміни мастила. За умов гарного обслуговування буде радувати ще дуже довго.
Ціну поки що поставила середню по статистиці на Авторіа, торг присутній, але задачі продати терміново немає.
12 000.
В якості селф-апу: чи погоджуватися на оголошення від автосалонів?
Виставила вчора на авторіа, поки що дзвінки лише від салонів: приїдьте до нас, ми зробимо професійні фотки і будемо продавати в своєму акаунті на авторіа (завжди в топі), в тіктокє і тд і та і проч.
Воно не заб'є моє власне оголошення? Якщо авто буде продаватися з кількох різних акаунтів, це не викликатиме підозри у покупців?
І скільки взагалі закладати часу на продаж, коли знижувати ціну?
Вони ще й попросять ваше оголошення видалити), якщо вам машина не потрібна і ви їздите на інший то можете звичайно на майданчик її віддати і нехай їй торгують, а от якщо ви на ній їздите ті салони вам і близько не потрібні!!!
Не їздіте і не хочете самостійно займатися, віддайте її якомусь приватнику, наприклад Жені Кактусу і він вам її і оцінить і продасть, це на мій погляд буде краще, ніж на якийсь конячок ставити, а якщо потрібно швидко, то субота/Чапаївка/Перекупи і поїхали з грошима, але не дорого).
П.С. Усі хто собі таку машину шукають у будь-якому випадку заходять на РІА).
Не їздіте і не хочете самостійно займатися, віддайте її якомусь приватнику, наприклад Жені Кактусу і він вам її і оцінить і продасть, це на мій погляд буде краще, ніж на якийсь конячок ставити, а якщо потрібно швидко, то субота/Чапаївка/Перекупи і поїхали з грошима, але не дорого).
Щось поки що лише перекупи телефонують) Машина ніби і не потрібна, але і не заважає, єдине що переживаю, що стоїть не на паркінгу, вже забула, як воно.
11 800, ап)
Ну, якщо перекупи дзвонять, то це вже не погано на сьогодні).
Щось поки що лише перекупи телефонують) Машина ніби і не потрібна, але і не заважає, єдине що переживаю, що стоїть не на паркінгу, вже забула, як воно.
11 800, ап)
За ту суму, що оціне перекуп, та ще +500$, він і сам швидко продасть.
За ту суму, що оціне перекуп, та ще +500$, він і сам швидко продасть.
Ну по телефону вони кажуть "ціна адекватна, наша комісія 10%", що якось дофіга)
То площадки напевно а не перекупи. Там завдання клієнта залучити, договір накидати якийсь ітд, перекупи просто грошей дадуть відразу та й усе.
11 500, торг біля машини.
Переживаю, що стоЇть на парковці без охорони, і їздити на 2 машинах одночасно щось складно мені)
11 500, торг біля машини.
Переживаю, що стоЇть на парковці без охорони, і їздити на 2 машинах одночасно щось складно мені)
Залиште як технічку. 11500 усе одно погоди не зроблять, а так ви знаєте цей авто повністю. Буде резеврний піджопник.
Ап.
Для кого це 11500 погоди не зроблять?))) що ви пишете
11500 усе одно погоди не зроблять,
шото на богатом
Не їздіте і не хочете самостійно займатися, віддайте її якомусь приватнику, наприклад Жені Кактусу і він вам її і оцінить і продасть, це на мій погляд буде краще, ніж на якийсь конячок ставити, а якщо потрібно швидко, то субота/Чапаївка/).
Дяк Но… 1. Форс мажоры каждую ночь не стимулируют) 2. С работы приходишь, на свои времени не хватает 3. Авто специфично. У соседа получше компл, на год моложе, 11 ценник и звонков нет Тут стандартный подход к продаже не работает
А вот в Сб на рынок-
А что на рынке еще покупают что то?
Может на Финике поехать ?
Стоящие там что-то же продают) Кстати многие из них уже в тик токе продают А многие уже и подборщиками стали
Стоящие там что-то же продают) Кстати многие из них уже в тик токе продают А многие уже и подборщиками стали