autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru?

igg 1
V.I.P **
61 год (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru?
      18 мая 2026 в 14:42 Гілками

Мого знайомого друга , що має американського (битка) аутбека 2025 р, на одному з офів(де він багато з/ч замовляв для відновлення), запевнили, що це неможливо!
Він повірив...а я от, не можу в таке повірити

Згадую свій амер. Гольф, 2015 р.в., там я вже від ділера отримав перешите( на усі частоти) радіо. Невже, у 2026 ще не навчилися таке робити?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Шкодоволгный Вазотавр *
55 лет (34 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru? [Re: igg]
      18 мая 2026 в 14:57 Гілками

igg 18.05.2026 14:42 пишет:

Мого знайомого друга , що має американського (битка) аутбека 2025 р, на одному з офів(де він багато з/ч замовляв для відновлення), запевнили, що це неможливо!

Згадую свій амер. Гольф, 2015 р.в., там я вже від ділера отримав перешите( на усі частоти) радіо. Невже, у 2026 ще не навчилися таке робити?

Точну модель та номер магнітоли дай, авто значення не має

Супер писатель! **
51 год, Боярка
С нами с 13.03.2009

18 мая 2026 в 15:55 Гілками

В ответ на:

Запросто таке може бути, ну точніше ціна данного питання може улітати в космос і тільки із-за декількох радіостанцій ніхто в здоровому глузді це робити не буде.
Якось собі в крайслері шив в комплекті мову,радіо, наві то заплатив 300 евро і то повезло що софт був підходящий.Бо сказали на наступне ПО вже 1000 евро.
В моїй теслі тоже це накладно, бо треба фізично міняти радіомодуль це не дешево і стрьомно бо треба розбирати той планшет і щось там паяти, короче ну його ...

Супер писатель! **
Киев
С нами с 08.04.2007

18 мая 2026 в 16:28 Гілками

Не знаю, как на Аутбеке 2025, а на предыдущем - и температура только в Фаренгейтах, не перешивается. Умельцы научились промежуточный модуль паять и ставить для интерпретации Фаренгейтов в Цельсии.

Производитель не заинтересован, чтобы авто из Америки всплывало в Европе. Для этого есть авто, которые изначально идут на рынок Европы.

ExГазировщик **
63 года (24 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2003

19 мая 2026 в 08:16 Гілками

Займався цім... Якщо коротко: перешити можна все, але от там біда в тому, що на ГУ пов'язане не тільки радіо. Перешити приладову панель та консоль фарінгейти у градуси та мілі у кілометри із збереженням працездатного айсайту простіше и коштує дорого але підйомно, а от перешити ГУ - дуже дорого, простіше поміняти ГУ на андроід, так і планував, але у зв'язку з короновірусом та війною так і не зробив. Подивись мою тему Нажаль камрад ultra_lammer не відповідає вже давно.

V.I.P **
43 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 08.08.2008

19 мая 2026 в 11:18 Гілками

у форді шилося все аж бігом. навіть ломану українську ставлять. проблем з авто не було (я і fusion і nautilus робив). може у субару то складніше. мені вартувало щось в районі 1500 грн. у форді міняв голову - 500 доларів.

патриарх **
Киев
С нами с 27.10.2005

Re: Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru? [Re: Maniachello]
      19 мая 2026 в 11:20 Гілками

Maniachello 18.05.2026 16:28 пишет:

Не знаю, как на Аутбеке 2025, а на предыдущем - и температура только в Фаренгейтах, не перешивается. Умельцы научились промежуточный модуль паять и ставить для интерпретации Фаренгейтов в Цельсии.

Производитель не заинтересован, чтобы авто из Америки всплывало в Европе. Для этого есть авто, которые изначально идут на рынок Европы.

Не знаю точно, що там на 2025 зробили, а от Outback BT 22-23 точно перешивають без проблем.

Попередній кузов Outback BS рестайл - без проблем перешивається приборка та магнітола. Також можно замініти шкалу спідометра на км/год.
Неможливо перешити лише панель клімата. Її мініяють на панель від європейського чи канадського авто. Таку панель можно знайти на ebay за досить помірні гроші.

На Outback BS дорестайл - панель клімата можно не міняти, підключають через спеціальний блок і все відображається в цельсіях.

Змінено civic (11:30 19/05/2026)

патриарх **
Киев
С нами с 27.10.2005

Re: Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru? [Re: Amateur]
      19 мая 2026 в 11:24 Гілками

Amateur 19.05.2026 08:16 пишет:

Займався цім... Якщо коротко: перешити можна все, але от там біда в тому, що на ГУ пов'язане не тільки радіо. Перешити приладову панель та консоль фарінгейти у градуси та мілі у кілометри із збереженням працездатного айсайту простіше и коштує дорого але підйомно, а от перешити ГУ - дуже дорого, простіше поміняти ГУ на андроід, так і планував, але у зв'язку з короновірусом та війною так і не зробив. Подивись мою тему Нажаль камрад ultra_lammer не відповідає вже давно.

Не так щоб і дуже дорого це коштує. На Outback BS рестайл в 2021 році мені перешивали панель приборів (з заміною шкали спідометра) та магнітолу. Коштувало щось біля 250 у.е.
При цьому в магнітолі встановлені та нормально працюють карти Європи.

Потім ще докупив панель клімату з канадського авто і тепер в салоні нічого "американського" немає.

Змінено civic (11:25 19/05/2026)

igg 1
V.I.P **
61 год (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Чи можливо "перешити" FM частоти на амер. Subaru? [Re: Amateur]
      19 мая 2026 в 11:30 Гілками

Дуже всім подякував , особливо Amateur - за дуже змістовний допис
Можна розходитись ... пішов, вчити мат часть)
Думав, може й собі Аутбека замовити з США...тепер вже не дуже й хочеться

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 341

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія