Мого знайомого друга , що має американського (битка) аутбека 2025 р, на одному з офів(де він багато з/ч замовляв для відновлення), запевнили, що це неможливо! Він повірив...а я от, не можу в таке повірити
Згадую свій амер. Гольф, 2015 р.в., там я вже від ділера отримав перешите( на усі частоти) радіо. Невже, у 2026 ще не навчилися таке робити?
Мого знайомого друга , що має американського (битка) аутбека 2025 р, на одному з офів(де він багато з/ч замовляв для відновлення), запевнили, що це неможливо! Він повірив...а я от, не можу в таке повірити
Згадую свій амер. Гольф, 2015 р.в., там я вже від ділера отримав перешите( на усі частоти) радіо. Невже, у 2026 ще не навчилися таке робити?
Точну модель та номер магнітоли дай, авто значення не має
Він повірив...а я от, не можу в таке повірити
Запросто таке може бути, ну точніше ціна данного питання може улітати в космос і тільки із-за декількох радіостанцій ніхто в здоровому глузді це робити не буде. Якось собі в крайслері шив в комплекті мову,радіо, наві то заплатив 300 евро і то повезло що софт був підходящий.Бо сказали на наступне ПО вже 1000 евро. В моїй теслі тоже це накладно, бо треба фізично міняти радіомодуль це не дешево і стрьомно бо треба розбирати той планшет і щось там паяти, короче ну його ...
Не знаю, как на Аутбеке 2025, а на предыдущем - и температура только в Фаренгейтах, не перешивается. Умельцы научились промежуточный модуль паять и ставить для интерпретации Фаренгейтов в Цельсии.
Производитель не заинтересован, чтобы авто из Америки всплывало в Европе. Для этого есть авто, которые изначально идут на рынок Европы.
Займався цім... Якщо коротко: перешити можна все, але от там біда в тому, що на ГУ пов'язане не тільки радіо. Перешити приладову панель та консоль фарінгейти у градуси та мілі у кілометри із збереженням працездатного айсайту простіше и коштує дорого але підйомно, а от перешити ГУ - дуже дорого, простіше поміняти ГУ на андроід, так і планував, але у зв'язку з короновірусом та війною так і не зробив. Подивись мою тему Нажаль камрад ultra_lammer не відповідає вже давно.
у форді шилося все аж бігом. навіть ломану українську ставлять. проблем з авто не було (я і fusion і nautilus робив). може у субару то складніше. мені вартувало щось в районі 1500 грн. у форді міняв голову - 500 доларів.
Не знаю, как на Аутбеке 2025, а на предыдущем - и температура только в Фаренгейтах, не перешивается. Умельцы научились промежуточный модуль паять и ставить для интерпретации Фаренгейтов в Цельсии.
Производитель не заинтересован, чтобы авто из Америки всплывало в Европе. Для этого есть авто, которые изначально идут на рынок Европы.
Не знаю точно, що там на 2025 зробили, а от Outback BT 22-23 точно перешивають без проблем.
Попередній кузов Outback BS рестайл - без проблем перешивається приборка та магнітола. Також можно замініти шкалу спідометра на км/год. Неможливо перешити лише панель клімата. Її мініяють на панель від європейського чи канадського авто. Таку панель можно знайти на ebay за досить помірні гроші.
На Outback BS дорестайл - панель клімата можно не міняти, підключають через спеціальний блок і все відображається в цельсіях.
Займався цім... Якщо коротко: перешити можна все, але от там біда в тому, що на ГУ пов'язане не тільки радіо. Перешити приладову панель та консоль фарінгейти у градуси та мілі у кілометри із збереженням працездатного айсайту простіше и коштує дорого але підйомно, а от перешити ГУ - дуже дорого, простіше поміняти ГУ на андроід, так і планував, але у зв'язку з короновірусом та війною так і не зробив. Подивись мою тему Нажаль камрад ultra_lammer не відповідає вже давно.
Не так щоб і дуже дорого це коштує. На Outback BS рестайл в 2021 році мені перешивали панель приборів (з заміною шкали спідометра) та магнітолу. Коштувало щось біля 250 у.е. При цьому в магнітолі встановлені та нормально працюють карти Європи.
Потім ще докупив панель клімату з канадського авто і тепер в салоні нічого "американського" немає.
Дуже всім подякував , особливо Amateur - за дуже змістовний допис Можна розходитись ... пішов, вчити мат часть) Думав, може й собі Аутбека замовити з США...тепер вже не дуже й хочеться