Пропоную до продажу. Chevrolet Volt 2017 VIN: 1G1RA6S5XHU123091 Пробіг 200 Вчора заїхала та знаходиться у мене на СТО тут . На днях будуть червоні номери, та сєртіфікат. Розмитнена. РОбимо договір купівлі - продажу. Новий власник їде в МРЕО та ставить на облік. За таку ціну як сьогодні продається як є. Потрібно робити: 1) Рихтувати та фарбувати передню праву двірку та арку заднього крила. 2) Є подряпини на даху та передньому бампері (перевізники вандали, може щось страхова віддасть, то буде бонус ). Фото нароблю пізніше, викладу у вечорі. Фото з аукціону гуглиться по VIN. ТО мотору зроблю. Вартість 11900. По мірі ремонту буде збільшуватись.
У США трохи не таке літочислення як у нас, у них рік у тайтлі від першої реєстрації прописується.
Вольт це цікавий плагін - гібрид який перекриває однією машиною і денні поїздки навколо будинку безпатно на електрику і поїздку на вихідні кудись за маршрутом Київ-Буковель-Київ + це один з найбільш далекобійних плагін-гібридів у поколінні, далі за нього на електриці тільки Хонда Кларіті проїхати. Хороший лот та ціна АП темі.
я машину один раз грала 2009 року по ВІН і 2011 по тайтлу, у нас на облік їх при більшому бажанні можна поставити від зазначеного року в тайтлі але на мій погляд перш за все 2026 стані і ціна це дійсно важливо, а ось 2016 ВІН або 2017 ну взагалі ні чого не змінює, особливо якщо врахувати, що рестав був у 2015 .
Chevrolet Volt 2017
07/16 - ну как же 2017?
Так, випуск 07/16, і у американців дуже дивно модельний рік визначається. Ок, Вам знижка 200 доларів за уважність.
далі за нього на електриці тільки Хонда Кларіті проїхати. Хороший лот та ціна АП темі.
Я свого часу їх порівнював як для себе (всі автівки яки купую по перше повинні бути цікаві мені). Там є плюси та мінуси, як на мене Вольт виявився цікавішим. Дякую за експертну думку (це без сарказму).
у американців дуже дивно модельний рік визначається
У всьому світі він так визначається Наприклад
Або навіть так: вироблено в травні! 2003, модельний 2004
Перфекціонізм в 2026 році з'ясовувати якого року він 2016 або 2017 тим більше по машині зі США, там вік від дати першої реєстрації, з таким віком машини перше це її стан а друге її ціна, потім вже модельний рік, попередні інценденти і в якому вигляді куплена, рік по він коду ну взагалі на мій погляд ні про що якщо машина старша за 3 роки.
Гмм... Знайомий VIN. Десь я його бачив...
Думаю так. Це найбільш ранній початок модельного року з мого досвіду. Зазвичай від серпня починається.
Думаю так. Це найбільш ранній початок модельного року з мого досвіду. Зазвичай від серпня починається.