Камрад... у прямоугольника размером 13.3*8.8 мм диагональ - 15,94мм. В одном дюйме - 25,4 мм. Я еще раз акцентирую на том, что я про реальные размеры матриц, а не про маркетинговую х@иту.
Я ж ніби не стверджував, що "дюймова" матриця має діагональ 2,54... Чому "дюймову" називають "дюймовою" можна знайти в інтернеті...
А оновлював застарілу інформацію, про:
телефонные матрицы это примерно около 6х7 мм размер )))
Це доказує, що кітовий об'єктив повна шляпа вже тоді була, що казати про сьогодення?
вважаєте що кітовий об'єктив 17 айфону кращий за умовний 17-55 кенону чи нікону 10 річної давності? ок, більше питань не маю.
Саме так, і пофіг якої давнини, бюджетне гівно, яке після покупки років 20 назад відправилось на олх і був куплений нормальний фікс. По якості фото, то небо і земля.
Це доказує, що кітовий об'єктив повна шляпа вже тоді була, що казати про сьогодення?
вважаєте що кітовий об'єктив 17 айфону кращий за умовний 17-55 кенону чи нікону 10 річної давності? ок, більше питань не маю.
Саме так, і пофіг якої давнини, бюджетне гівно, яке після покупки років 20 назад відправилось на олх і був куплений нормальний фікс. По якості фото, то небо і земля.
Нажаль повна нісенітниця... Ви хочете сказати ща для прикладу соні альфа А7 другого покоління (це десь якраз ті роки 14-15) з китом буде гірше афоні17? ... без слів.
зи: камери в телефони (більш-менш) почали ставити якраз соні-еріксон, і був у них камерофон (перший чи ні не скажу) к750, ото був прорив...
...
Нажаль повна нісенітниця... Ви хочете сказати ща для прикладу соні альфа А7 другого покоління (це десь якраз ті роки 14-15) з китом буде гірше афоні17? ... без слів.
В мене не було Соні, був Nikon D3100, D5100, вони без порівняння з будь яким телефоном хреново знімають на кітовий об'єктив. Я вже не кажу, що для такого роду фотоапаратів потрібно хоч мінімальні навички в фото налаштуваннях.
зи: камери в телефони (більш-менш) почали ставити якраз соні-еріксон, і був у них камерофон (перший чи ні не скажу) к750, ото був прорив...
Не пишіть фігню, який прорив з 2 мп? Ото в людей ностальгія... ПС. Нормальні камери і софт почав ставити Гугл-Піксель.