Може кому теж буде цікаво, довго підбирав собі реєстратор. Через специфіку автомобіля не хотів колгоспу у вигляді присосок і додакових блоків. Але підібрати дзеркало-реєстратор, щоб підійшло за розмірами (основне), стилем та було якісним - непроста задача. Пару років перманентно колупав тему, поки нарешті не придбав GreenYi. https://www.aliexpress.com/item/32444922039.html Заявлених 4К там, звісно, нема, але є FHD і QHD. Ну, тобто, 1080p та 1440p. ІМХО, для реєстратора цілком достатньо. Порадувала стабілізація, я б сказав - перевершила будь-які сподівання. Більш детально порозписував на драйвертопі: https://driver.top/exp/714558/ Зразки відео в різних погодних умовах та з різною роздільчою здатністю нижче. Є в ньому і техналоджія у вигляді контролю смуги, інших автомобілів і пішоходів. Задня камера в комплекті. Теж розпізнає об'єкти. Пише одночасно з двох камер.
Вибач за трохи критики бо намагаюсь натягунти на себе - дивлюсь із свого боку, тут головне, що б володаря влаштовувало! Тому не переймайся! А от за такий звіт - тримай коньяк у профіль! Ги! Тобі четверта зірочка додалась!
1. Дуже приємна картинка! Особливо сподобалось вночі! 2. Задня камера - це також у плюс! 3. От стабілізація - це навіть ++ А от далі мінуси для мене актуальні: 1. За $160+ відсутність GPS? Ну отут прям Чи він просто вимкнутий? Як на мене GPS у регістраторі це MustHave. 2. В мене дзеркало із автозатемненням, тому ставити замість нього регістратор якось не альо. До тогож там (у дзеркалі) ще й компас, так, я на нього взагалі не дивлюсь але він якось пов'язаний з GPS возика, тому вважаю міняти його неварто!
Вибач за трохи критики бо намагаюсь натягунти на себе - дивлюсь із свого боку, тут головне, що б володаря влаштовувало! Тому не переймайся! А от за такий звіт - тримай коньяк у профіль! Ги! Тобі четверта зірочка додалась!
1. Дуже приємна картинка! Особливо сподобалось вночі! 2. Задня камера - це також у плюс! 3. От стабілізація - це навіть ++ А от далі мінуси для мене актуальні: 1. За $160+ відсутність GPS? Ну отут прям Чи він просто вимкнутий? Як на мене GPS у регістраторі це MustHave. 2. В мене дзеркало із автозатемненням, тому ставити замість нього регістратор якось не альо. До тогож там (у дзеркалі) ще й компас, так, я на нього взагалі не дивлюсь але він якось пов'язаний з GPS возика, тому вважаю міняти його неварто!
Алоха )
Чисто просвітництва для - а навіщо реєстратору gps? Бо я, темна моя душа, щось не можу придумати йому застосування в цьому контексті В мене задача стояла - встановити реєстратор, щоб він не був окремим пристроєм і не псував класичний дизайн авто. Тобто в дзеркалі - єдиний варіант. А далі купа пошуків, щоб розмір дзеркала, як у заводського, щоб пластик, як заводський на вигляд, щоб зростити з заводським кронштейном і так далі ) Ще треба буде розібратись з кабелем, хочу пропустити його всередині кронштейну, та в силу конструктиву кріплення це задача трохи з зірочкою. Але, як то кажуть, Тося зробить )
Стосовно автозатемнення. В приєднаному фото ))) Насправді, я довго думав, брати версію з автозатемненням, чи без. І не те, щоб я економив 2000 грн, чи переживав за уже розмитнення, бо виходило тоді більше за 150 доларів, але все ж взяв без, бо автомобіль цей літній, взимку я на ньому не їжджу, шкода його сіллю нищити. А влітку, відповідно, 99% точно поїздок в світлу пору доби. Тому це автозатемнення мені, по факту, не потрібне. До речі, навіть без автозатемнення, їздив ранньою весно в темний час доби таки, і через це дзеркало практично ніхто не сліпить, воно має якесь трохи притемнення все рівно. Ну але якщо кому в круглорічне авто, то версія з автозатемненням доступна: