Може кому теж буде цікаво, довго підбирав собі реєстратор. Через специфіку автомобіля не хотів колгоспу у вигляді присосок і додакових блоків. Але підібрати дзеркало-реєстратор, щоб підійшло за розмірами (основне), стилем та було якісним - непроста задача. Пару років перманентно колупав тему, поки нарешті не придбав GreenYi. https://www.aliexpress.com/item/32444922039.html Заявлених 4К там, звісно, нема, але є FHD і QHD. Ну, тобто, 1080p та 1440p. ІМХО, для реєстратора цілком достатньо. Порадувала стабілізація, я б сказав - перевершила будь-які сподівання. Більш детально порозписував на драйвертопі: https://driver.top/exp/714558/ Зразки відео в різних погодних умовах та з різною роздільчою здатністю нижче. Є в ньому і техналоджія у вигляді контролю смуги, інших автомобілів і пішоходів. Задня камера в комплекті. Теж розпізнає об'єкти. Пише одночасно з двох камер.
Вибач за трохи критики бо намагаюсь натягунти на себе - дивлюсь із свого боку, тут головне, що б володаря влаштовувало! Тому не переймайся! А от за такий звіт - тримай коньяк у профіль! Ги! Тобі четверта зірочка додалась!
1. Дуже приємна картинка! Особливо сподобалось вночі! 2. Задня камера - це також у плюс! 3. От стабілізація - це навіть ++ А от далі мінуси для мене актуальні: 1. За $160+ відсутність GPS? Ну отут прям Чи він просто вимкнутий? Як на мене GPS у регістраторі це MustHave. 2. В мене дзеркало із автозатемненням, тому ставити замість нього регістратор якось не альо. До тогож там (у дзеркалі) ще й компас, так, я на нього взагалі не дивлюсь але він якось пов'язаний з GPS возика, тому вважаю міняти його неварто!
Вибач за трохи критики бо намагаюсь натягунти на себе - дивлюсь із свого боку, тут головне, що б володаря влаштовувало! Тому не переймайся! А от за такий звіт - тримай коньяк у профіль! Ги! Тобі четверта зірочка додалась!
1. Дуже приємна картинка! Особливо сподобалось вночі! 2. Задня камера - це також у плюс! 3. От стабілізація - це навіть ++ А от далі мінуси для мене актуальні: 1. За $160+ відсутність GPS? Ну отут прям Чи він просто вимкнутий? Як на мене GPS у регістраторі це MustHave. 2. В мене дзеркало із автозатемненням, тому ставити замість нього регістратор якось не альо. До тогож там (у дзеркалі) ще й компас, так, я на нього взагалі не дивлюсь але він якось пов'язаний з GPS возика, тому вважаю міняти його неварто!
Алоха )
Чисто просвітництва для - а навіщо реєстратору gps? Бо я, темна моя душа, щось не можу придумати йому застосування в цьому контексті В мене задача стояла - встановити реєстратор, щоб він не був окремим пристроєм і не псував класичний дизайн авто. Тобто в дзеркалі - єдиний варіант. А далі купа пошуків, щоб розмір дзеркала, як у заводського, щоб пластик, як заводський на вигляд, щоб зростити з заводським кронштейном і так далі ) Ще треба буде розібратись з кабелем, хочу пропустити його всередині кронштейну, та в силу конструктиву кріплення це задача трохи з зірочкою. Але, як то кажуть, Тося зробить )
Стосовно автозатемнення. В приєднаному фото ))) Насправді, я довго думав, брати версію з автозатемненням, чи без. І не те, щоб я економив 2000 грн, чи переживав за уже розмитнення, бо виходило тоді більше за 150 доларів, але все ж взяв без, бо автомобіль цей літній, взимку я на ньому не їжджу, шкода його сіллю нищити. А влітку, відповідно, 99% точно поїздок в світлу пору доби. Тому це автозатемнення мені, по факту, не потрібне. До речі, навіть без автозатемнення, їздив ранньою весно в темний час доби таки, і через це дзеркало практично ніхто не сліпить, воно має якесь трохи притемнення все рівно. Ну але якщо кому в круглорічне авто, то версія з автозатемненням доступна:
Стосовно автозатемнення. В приєднаному фото ))) Насправді, я довго думав, брати версію з автозатемненням, чи без. І не те, щоб я економив 2000 грн, чи переживав за уже розмитнення, бо виходило тоді більше за 150 доларів, але все ж взяв без, бо автомобіль цей літній, взимку я на ньому не їжджу, шкода його сіллю нищити. А влітку, відповідно, 99% точно поїздок в світлу пору доби.
По перше не 150 доларів, а 150 єврів і воно пролазить.
Тому це автозатемнення мені, по факту, не потрібне.
В мене одно авто і багато їзди по трасі, тому я дуже цім задоволений.
Чисто просвітництва для - а навіщо реєстратору gps?
Ну наприклад такий кейс: Доблесні прислали тобі фото/відео не з твоєю/завищеною щвидкістью.
Ещё ж скрадывает качество сам Ютуб. А GPS же и место положение показывает. )) Глянул видео, аж передёрнуло, эти Львовские дороги. Месяц назад заехал, поцарапаный об край ямы диск, а были ж новые. Эх.
А с включенным GPS постоянно езжу, скорость же пишет на видео сразу. Ну и говорит, когда тревоги ))) Ибо начинает пищать, что превышение скорости, выше 200 км/ч, в то время, когда на месте стою.
У меня сзади камера стоит, так ей мешает подогрев стекла, точнее выглядит как подогре, а это антенна. Эти полоски сильно на видео у меня видно. ((( Ну и часто стекло заднее или потеет или мерзнет, что половину дороги та камера ничего и не снимает. Были мысли развернуть в сторону салона, пусть салон снимает.
... 2. В мене дзеркало із автозатемненням, тому ставити замість нього регістратор якось не альо. До тогож там (у дзеркалі) ще й компас, так, я на нього взагалі не дивлюсь але він якось пов'язаний з GPS возика, тому вважаю міняти його неварто!
А на фото выше, датчик света на зеркале/регистраторе то не для автозатемнения?
Ну наприклад такий кейс: Доблесні прислали тобі фото/відео не з твоєю/завищеною щвидкістью.
думаєте циферки швидкості з китайського реєстратора можуть бути приводом для оскарження і достатнім доказом в суді?
думаєте циферки швидкості з китайського реєстратора можуть бути приводом для оскарження і достатнім доказом в суді?
і тим паче зараз, коли по кілька разів на день GPS блокується
Стаття 251 :
Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, у тому числі тими, що використовуються особою, яка притягається до адміністративної відповідальності, або свідками, а також працюючими в автоматичному режимі, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, у тому числі тими, що використовуються особою, яка притягається до адміністративної відповідальності, або свідками, а також працюючими в автоматичному режимі, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
Суд взагалі ніяким чином не цікавить страна походження мого/твого реєстратора, доки не доказано його непрацездатність чи/або підробка ціх показів (але це вже іньша стаття і не адміністративного кодексу).
і тим паче зараз, коли по кілька разів на день GPS блокується
1. Ну отут як повезе... 2. Трукам автоматично додає до фот/відео GPS координати, і якщо координати визначать умовну "Ліму" - то їх також можна відправляти ффсат, якщо ж взагалі буде без координат - отут питання, чи візьме суд до розгляду таки докази взагалі... Але здається ми трохи відхилились від теми топіку. Давайте зав'язувати.