504 Gateway Time-out

nginx
Ваші ставки - доживуть ці двоє до настпуного року? / Відео наших відеореєстраторів
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway

nginx
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

Ваші ставки - доживуть ці двоє до настпуного року?

ex NetGuy ****
54 года (36 лет за рулем), Львів
С нами с 31.12.2004

Ваші ставки - доживуть ці двоє до настпуного року?
      24 мая 2026 в 23:24 Гілками

Не даремно кажуть, що ті моцопі...циклісти кожен рік нові

Я, звісно, схильний вибачати людям косяки, бо не косячить лише той, хто не косячить нічого не робить ))
Але багато двокольосних, таке враження, дійсно вважають себе безсмертними.
Нинішні покатеньки, щоб трохи розвіяти бентегу буття. І потестувати машина. Бо ремонтував абс, асд (гідроблоку диференціала), і всяке таке. Як показав прохват - не все успішно, але Тося крута, Тося зробить )

Перший просто обганяв мені в лоб через суцільну смугу. Нє, ну а шо, два колеса дають перевагу в русі, ви не знали?
Добре, що кермо в 124-го - таке, як треба кермо. І підвіска теж вся нова. А якби то був старий корч?

Далі я стояв на світлофорі, бажаючи натиснути на праву педаль. Ну от було таке бажання, все в межах правил. Нема у нас в правилах заборони натиснути на праву педаль. Є заборона перевищувати швидкість, але я ж стояв на світлофорі, нічого не перевищував.
І коли вмикається жовте, а світлофор там справа, і я, зрозуміло, дивлюсь на нього, і вже переношу ногу з гальм на оту саму педаль, зліва мене випереджає з грубим порушення Правил мотопіда... цикліст, і щастя, що я встиг зреагувати, цю саму педаль привідпустити. Бо розмазати по асфальту дурника в мене сьогодні не було бажання ніякого.
Цуко, дебіли, схаменіться. Якщо хочете вбитись - ну вбийтесь об стіну, об дерево, об стовб. Ну я тут при чому, га?

http://youtu.be/UHwyUpeAmR4?si=IH5qqqRKjePbLr8L

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів
Додаткова інформація
3 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 151

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія