Непотрібно мені цитувати правила, вчора здавав тести 3 помилки тільки. Ти краще спробуй їхати по правилам, а потім розкажеш як воно, то дятел вилізе з дворової території півкапотом на дорогу, кончелижна мамашка з коляскою стоїть на проїжджій частині або дитина виривається з руки аккурат під колеса, іншому потрібно на 5хв стати за цигарками, маршрутка 20грн побачила і вирізає з лівого ряду, їбанькі повороти вмикають перед самим поворотом, або взагалі не вмикають і тд. Їздити в лівому не те що можна, а більш безпечно, доцільно і раціонально.
Їздити в лівому не те що можна, а більш безпечно, доцільно і раціонально.
А головне - абсолютно по правилам, адже до знаку "закінчення населеного пункту" там ще їхати й їхати
Можливо в тесли ліве дзеркало не поміняне,тому воно полусліпе?
Їздити в лівому не те що можна, а більш безпечно, доцільно і раціонально.
А головне - абсолютно по правилам, адже до знаку "закінчення населеного пункту" там ще їхати й їхати
А де в ПДР для руху в населеному пункту в лівій полосі є якісь особливі умови? В розділі 11 є деяки особливості для населеного пункту у зв'язку з можливостю паркування з того боку. А так діє п. 11.2 - транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини. Чи є ще якісь особливі пункти?
Непотрібно мені цитувати правила, вчора здавав тести 3 помилки тільки. Ти краще спробуй їхати по правилам, а потім розкажеш як воно, то дятел вилізе з дворової території півкапотом на дорогу, кончелижна мамашка з коляскою стоїть на проїжджій частині або дитина виривається з руки аккурат під колеса, іншому потрібно на 5хв стати за цигарками, маршрутка 20грн побачила і вирізає з лівого ряду, їбанькі повороти вмикають перед самим поворотом, або взагалі не вмикають і тд. Їздити в лівому не те що можна, а більш безпечно, доцільно і раціонально.
я заради прикола поздавав - двічі по 1 помилці
чому ти плетешся в лівій крайній...
тупа пред’ява хоча б тому що там нема середнього ряда (до відео) а правий повертає + виїзжає бо полоса ГТ запаркована хто з ВЧ ну і якби у автора було бажання одразу перелаштуватись то думаю тесла сиділа б в ньому