Тема просто побалакати, але може щось і корисне дізнаюсь.
Одна моя автівка продалась, та я у роздумах що пограти на аукціоні США. Умови наступні:
1) готов грати до 7-8 тис. бажано менше:) 2) автівка повинна бути або електрична, або плагін гібрид, інше мені не цікаво, моя СТО спеціалізується на електричках 3) автівка повинна бути ліквідна, все таки це бізнес. Ну і за ці гроши вона повинна бути не в хлам розбита, бо кузовщіною моє СТО не займається.
BMW X5 F15 можно пробовать в бюджет воткнуть, мне он интересен, но вот не уверен что он будет инетересен в продаже.
У нас народ любить преміум за недорого в максимальній комплектації, роби висновки.
У колеги на роботі мустанг електричний, дуже його хвалить. Він має ще Ку5 також електричну то каже мустанг більше подобаеться. Хоче його продавати і буде купувати такий же тільки новіший. П.С. Обидві машини америка, він сам замовляв.
У колеги на роботі мустанг електричний, дуже його хвалить.
Мустанг може мені і цікаво було, але для продажу якось сумнівно.
Вопрос временно снят, купил такое Премиум за не дорого я кстати то же люблю, и я умею много делать руками и трезво оценивать затраты. И в этом нет ничего зазорного.
Вопрос временно снят, купил такое Премиум за не дорого я кстати то же люблю, и я умею много делать руками и трезво оценивать затраты. И в этом нет ничего зазорного.
а чого він не на ходу? Що карфакси кажуть?
а чого він не на ходу? Що карфакси кажуть?
01/28/2026 Damage Report Accident reported: minor damage with another motorvehicle Airbags did not deploy
another motorvehicle в упор не вижу, вижу битый диск и упавшую пневму сзади, скорее удар снизу. Приедет - узнаем.
P.S. В дорозі не продам - не мій бізнес, а по приїзду домовлятись можна.