В Києві підземним переходом вже страшно ходити , а то велосипед.
Буде цікаво посторігати за процесом, що з ним по факту вийде.
Велосипедом
Тоді діалог про порівняння безпеки, про яку ви так пилкуєтесь, якось недоречний.
Саш, тебе ща ексчперди розкажуть. І пох що в тебе СТО, а вони інтернет читають
Група підтримки з головним експертом теж підтягнулась По темі, то зараз мабуть на одного покупця, з десяток продавців цих преміумів - не дорого з Америки
Та тут же інтернет, це їх теріторія - хай розказують:) Цікаво же як 11-річний гібридний BMW з відкритою історією обслуговування намагаються порівняти по безпеці, чи може викидах, але не знаю з чим. Що там повинно їздити по нашіх дорогах? Богдан та сенс, ще щось виробляється? Ото зразок безпеки:)
Буде цікаво посторігати за процесом, що з ним по факту вийде.
Ну це місяці через три. Я бачу удар по колесу, упавший зад та помилку по пневмі на моніторі - розраховую на проблеми з підвіскою. Якщо тема залишиться, коли приїде - відпишусь.
Група підтримки з головним експертом теж підтягнулась По темі, то зараз мабуть на одного покупця, з десяток продавців цих преміумів - не дорого з Америки
мені здається її страхова віддала зовсім не по бросовій, ціна адекватна як для віку, пробігу та потенційних ушкоджень... Це для людини, яка має СТО. А для пересічного, який би відновлював не на власному СТО, так і зависока мабуть...
мені здається її страхова віддала зовсім не по бросовій, ціна адекватна як для віку, пробігу та потенційних ушкоджень... Це для людини, яка має СТО. А для пересічного, який би відновлював не на власному СТО, так і зависока мабуть...
Пересічному, дорожче було би по роботах і трохи дорожче по з/ч. Але не впевнений, що це суттєва різниця буде.
ПС. Доречі пробіг і вік дуже суттєво впливає на ціну, можна купити по умовно низькій ціні, з дійсно незначними пошкодженнями. Це тільки у деяких перекупів з автоЮа, чим старше авто і більше проїхало, тип краще і новіше стає.
Це тільки у деяких перекупів з автоЮа, чим старше авто і більше проїхало, тип краще і новіше стає.
Та я же не агітую нікого купувати, навпроти, поки не приїде продавати не збираюсь. А коли приїде - тут вже у кожного свої очі (інколи ще мозги впливають) що купувати а що ні.