Пока Х5 плывет купил себе попробовать такого боика: 3FTTW8E30NRA56010
С этим нужно смотреть как он сертифицируется, как N1 или М1 надо его ТТХ смотреть.
в легковые должен попасть
Почему)?
Таврия-пикап это "малотоннажный грузовой пикап".
сподобалося це БееНВе, аж самому захотілося спробувати але дуже лякають розповіді про те, що якщо БееНВе поламається, то можна без штанів залишитися
сподобалося це БееНВе, аж самому захотілося спробувати але дуже лякають розповіді про те, що якщо БееНВе поламається, то можна без штанів залишитися
Я пів життя з бмв, починав з E12 ще у кінці 90-х, у батька бмв, у брата бмв, досі усі в штанах А мемів дійсно багато
я зараз в пошуку авто, яке би спробувати. на бензин/газ/дизель уже їздив, на електричках їздив і зараз катаюсь. а от гібриди чи плагін-гібриди ще не пробував. маю вдома власну розетку + нічний тариф. думаю, що би то ще таке спробувати. шукав цікаву електричку, але натрапив на вашу тему. і подумав собі - а може то варто якийсь плагін спробувати... хоча і надалі не впевнений, електро чи все таки плагін... чи перелазити з електрички на плагін при наявності власної розетки - не дуже розумний крок? + виникло питання - а чому Х5 15-16 років. невже немає більш сучасних плагінів для розгляду?
+ виникло питання - а чому Х5 15-16 років. невже немає більш сучасних плагінів для розгляду?
Звісно є, на приклад Mitsubishi Outlander PHEV, у того ж БМВ більш сучасні плагіни, питання бюджету. Ну і як на мене плагін - тупікова вежа, бо поєднує як переваги обох технологій, так і недоліки. Плюс складність системи.
Я особисто з єлектрички повертатись не збираюсь, але якщо обставини або віра не дозволяють користуватися повністью єлектричним авто, то гібрід може бути гарним компромісом.
та я також мабуть з електрични повертатися не збираюсь, але побачив вашу тему про вибір, як майстра по ремонту електричок, який обрав плаг-ін, от і задумався - а чи не цікавіше плагін за електричку... а виявляється, що ви ж самі кажете, що повертатися не збираєтеся....
Сережа) ездите и дальше на электричке, лучше и для души вещи разные я два мотоцикла купила, но это не повод с электричке пересаживаться , сейчас в Несебре уже второй месяц на Ске и все хорошо и полет нормальный, просто электричку нужно нормальную и ни какой гибрид будет не нужен!
та я також мабуть з електрични повертатися не збираюсь, але побачив вашу тему про вибір, як майстра по ремонту електричок, який обрав плаг-ін, от і задумався - а чи не цікавіше плагін за електричку... а виявляється, що ви ж самі кажете, що повертатися не збираєтеся....
Я купую для ремонту та перепродажу, а дозволити собі єлектричку можуть далеко не всі. Тим паче осінь на носі, блекаути та падіння попиту на єелектрички не за горами. Звісно, я купую те що цікаво мені, але момент заробітку при обиранні важливий.