що скажете про Kia Soul електричний? у нас у місті купа таких соулів під таксі катається. тобто надійний апарат напевно?
99,9% з перепакованою батареєю вже
якщо то риже бмв купити зараз .то запустити її зможете за мої гроші
Звідки я знаю. То питання до екстрасенсів. Може він без батареї та без моторів. Да, продавець з мене так собі:)
Звідки я знаю. То питання до екстрасенсів. Може він без батареї та без моторів. Да, продавець з мене так собі:)
а ми сядемо НАПЄМОСЯ і придумаємо як бути далі... бо як я починаю займатись бізнесом або щось продавати,то евреї плачуть
ще потрібно з Вами поспілкуватись стосовно фрази :КРАЇЛАВА ведьот к ПАПАДАЛАВУ...
це в 90х говорив один уважаємий чєлавєк
ще потрібно з Вами поспілкуватись стосовно фрази :КРАЇЛАВА ведьот к ПАПАДАЛАВУ...
Це я вам таке казав? Мене попереджали потрібно бути вічливіше з клиентами. Хоча це в моему дусі Якщо це ви дзвонили на рахунок заміни мастила у теслі - завтра у вечорі один підйомник точно вільний.
Це я вам таке казав? Мене попереджали потрібно бути вічливіше з клиентами. Хоча це в моему дусі Якщо це ви дзвонили на рахунок заміни мастила у теслі - завтра у вечорі один підйомник точно вільний.
ні не мені на хворумі якщо захочу записатись у ВАші клієнти то куплю рекса рижого
я сам багатьом таке кажу не звонив ,у мене нема тесли ,у дочки УВАЙКА але вона все сама тіко грошей дай