що скажете про Kia Soul електричний? у нас у місті купа таких соулів під таксі катається. тобто надійний апарат напевно?
99,9% з перепакованою батареєю вже
якщо то риже бмв купити зараз .то запустити її зможете за мої гроші
Звідки я знаю. То питання до екстрасенсів. Може він без батареї та без моторів. Да, продавець з мене так собі:)
Звідки я знаю. То питання до екстрасенсів. Може він без батареї та без моторів. Да, продавець з мене так собі:)
а ми сядемо НАПЄМОСЯ і придумаємо як бути далі... бо як я починаю займатись бізнесом або щось продавати,то евреї плачуть
ще потрібно з Вами поспілкуватись стосовно фрази :КРАЇЛАВА ведьот к ПАПАДАЛАВУ...
це в 90х говорив один уважаємий чєлавєк
ще потрібно з Вами поспілкуватись стосовно фрази :КРАЇЛАВА ведьот к ПАПАДАЛАВУ...
Це я вам таке казав? Мене попереджали потрібно бути вічливіше з клиентами. Хоча це в моему дусі Якщо це ви дзвонили на рахунок заміни мастила у теслі - завтра у вечорі один підйомник точно вільний.
Це я вам таке казав? Мене попереджали потрібно бути вічливіше з клиентами. Хоча це в моему дусі Якщо це ви дзвонили на рахунок заміни мастила у теслі - завтра у вечорі один підйомник точно вільний.
ні не мені на хворумі якщо захочу записатись у ВАші клієнти то куплю рекса рижого
я сам багатьом таке кажу не звонив ,у мене нема тесли ,у дочки УВАЙКА але вона все сама тіко грошей дай
Нічого про нього не знаю.
Як там БМВ гібридна? Їде чи вже приїхала? Цікаво про неї послухати.
Як там БМВ гібридна? Їде чи вже приїхала? Цікаво про неї послухати.
У Львові вже розмитнений. У неділю повинен буде у мене. Сам чекаю з нетерпінням.
він на пневмі? бо зад впалий.
він на пневмі? бо зад впалий.
X5 починаючи з Е70 (а може і раніше, не знаю) зад тільки на пневмі. Я вже не пам'ятаю комплектацію саме цієї, сподіваюсь вона повністю на пневмі.
На жаль ні, пневма тільки зад: Заводская комплектация 1CA — Selection of COP relevant vehicles 212 — National Brake System Equipment 245 — электрорегулировка рулевой колонки 248 — подогрев руля 255 — спортивный кожаный руль 258 — Runflat-шины 2H4 — диски 19" Multi-spoke 448 2VB — контроль давления в шинах TPMS 2VM — Adaptive Suspension Package Comfort 302 — сигнализация 319 — встроенный универсальный пульт/гаражные ворота 322 — Comfort Access, бесключевой доступ 346 — Chrome Line Exterior 3AG — камера заднего вида 3AT — алюминиевые рейлинги 3E1 — Exterior Design Pure Excellence 402 — панорамная стеклянная крыша 420 — затемнённые задние стёкла 423 — велюровые коврики 430 — пакет зеркал с автозатемнением 441 — пакет курильщика 456 — комфортные электрические передние сиденья 488 — поясничная поддержка водителя и пассажира 493 — пакет дополнительных отсеков 494 — подогрев передних сидений 496 — подогрев задних сидений 4CV — декоративные вставки American Oak 4NB — 4-зонный климат-контроль 4NE — подогрев системы вентиляции картера 4U9 — акустическое предупреждение пешеходов для гибрида 502 — омыватели фар 508 — Park Distance Control 522 — ксеноновые фары 524 — адаптивные фары 563 — пакет освещения салона 575 — дополнительная розетка 12 В 5A1 — LED-противотуманки 5DL — Surround View — камеры 360° 609 — Navigation Professional 610 — Head-Up Display 645 — американская версия радио 655 — Satellite Radio 688 — Harman/Kardon Surround Sound 697 — DVD Region 1 6AC — Intelligent Emergency Call 6AE — Teleservices 6AG — eDrive Services 6AK — ConnectedDrive Services 6AM — Real-Time Traffic Information 6NP — расширенная телефония USA 7AQ — сертификат высоковольтной батареи
Остальные — в основном региональные/технические коды:
823 — версия для жаркого климата 845 — звуковое предупреждение ремней 853 — английский язык 8BK — экспортное исполнение зарядного разъёма 8KL — интервал масла 12 мес./15 000 км 8S4 — деактивация Variable Light Distribution для рынка США 8SL — подготовка под фаркоп 8SM — VIN виден снаружи 8TN — настройка ДХО через меню 992 — крепление номерного знака 9AA — транспортировочная защита кузова Что особенно хорошо в этой машине
По факту здесь есть практически всё самое полезное для F15: комфортные сиденья, HUD, Harman/Kardon, камеры 360°, панорама, бесключевой доступ, 4-зонный климат, подогревы передних и задних сидений, подогрев руля и адаптивная комфортная подвеска.
При этом в заводском списке нет кодов 5DF Active Cruise Control, 5AS Driving Assistant, 5AT Driving Assistant Plus, а также я не вижу вентиляции передних сидений 453. То есть адаптивного круиза и вентиляции сидений у неё с завода нет.