autoua
Autoua.netФорумНаші за кордоном

UK - потрібна допомога з пошуком "спонсора"

старожил ***
Киев
С нами с 04.10.2007

UK - потрібна допомога з пошуком "спонсора"
      5 июня 2026 в 12:56 Гілками

Мої вітання!
Сім'ю занесло в Британію, ще у 2022. Зараз отримав можливість виїхати та не бачу сенсу їхати в іншу країну, ніж в Британію, щоб з сім'єю возз'єднатися.

Шукаю "спонсора" по програмі Homes for Ukraine (деталі - https://www.gov.uk/government/collections/homes-for-ukraine-sponsor-guides).

Якщо коротко - потрібен громадянин Британії або людина з посвідкою на проживання, з дозволом ще, мінімум 6 місяців знаходитись в Британії. З "зайвою" кімнатою, в яку можливо прийняти. Ідеальна картина - людина з Шотландії (Глазго / Едінбург). Не потрібна фінансова підтримка. Більше того, по суті, і жити не потрібно, бо дружина знімає квартиру, де достатньо місця для проживання (але, як виявилось, це не факт що додатковий плюс, так як, можуть перевіряти, чи проживає людина). "Спонсор" ще й буде отримувати від держави 350 фунтів, щомісячно, поки буду проживати.
Дружина та дочка - офіційно працюють та знімають квартиру. Але, не можуть виступати "спонсором" по даній програмі, бо, поки що, лишаються на тимчасовій візі.

Відразу скажу - "чистий" перед ТЦК. Є профіль у Резерв+, ВЛК проходив 2 рази вже. На жаль, виходячі зі стану здоров'я для армії буду скорше тягарем ніж корисним.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумНаші за кордоном
Додаткова інформація
1 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 57

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія