Мої вітання! Сім'ю занесло в Британію, ще у 2022. Зараз отримав можливість виїхати та не бачу сенсу їхати в іншу країну, ніж в Британію, щоб з сім'єю возз'єднатися.
Якщо коротко - потрібен громадянин Британії або людина з посвідкою на проживання, з дозволом ще, мінімум 6 місяців знаходитись в Британії. З "зайвою" кімнатою, в яку можливо прийняти. Ідеальна картина - людина з Шотландії (Глазго / Едінбург). Не потрібна фінансова підтримка. Більше того, по суті, і жити не потрібно, бо дружина знімає квартиру, де достатньо місця для проживання (але, як виявилось, це не факт що додатковий плюс, так як, можуть перевіряти, чи проживає людина). "Спонсор" ще й буде отримувати від держави 350 фунтів, щомісячно, поки буду проживати. Дружина та дочка - офіційно працюють та знімають квартиру. Але, не можуть виступати "спонсором" по даній програмі, бо, поки що, лишаються на тимчасовій візі.
Відразу скажу - "чистий" перед ТЦК. Є профіль у Резерв+, ВЛК проходив 2 рази вже. На жаль, виходячі зі стану здоров'я для армії буду скорше тягарем ніж корисним.