тому що це BMW та VW китайські - зроблені в Китаї, для китайської аудиторії, за китайськими вимогами та правилами гри в електрички.
Хз чому, але пацики з сусідніх офісів, які минулого року гарцювали на Зікрах і Бідах, тепер ганяють на Бехах та Ауді, і зовсім не електричних.
Без конкретики, якось таке собі. Можливо вони їх здихались коли був блекаут? Чи думаєш почали ржавіти із сто не вилазили?
Я ж і кажу, хз. Чомусь здавалося хто пересів на електро то вже всьо, а воно он як.
у нас BYD на загальне друге місце за продажами вийшов у травні (на першому toyota). На першому місці серед електричок у цьому році.
В свій час Джилі була в топі продажів, і що з того?
Твоє порівняння китайців з топовими автовиробниками виглядає як мінімум смішно. Доводилось на деяких тих електро покататись, якщо коротко, ходова відстій, навіть до корейців ще рости. Про ієрогліфи, кривий переклад і повну відсутність офіційного сервісу я просто мовчу. За бажання серед електро є з чого вибрати не китайського. Але ж кожному своє.
ви мали в експлуатації сучасного нового китайця ?
А ти мав? Скільки проїхав? Чи для того щоб побачити ржавого китайця після першої зими, потрібно його купити? ПС. Доречі в Китаї Тесла посіла 3 місце по продажам.
Доводилось на деяких тих електро покататись, якщо коротко, ходова відстій, навіть до корейців ще рости.
Їхав на Тesla Model Y - це капець, на такій дубовій підвісці я тільки на відкритому картінгу їздив. Можливо можна звикнути, але то вже перебор.