Я про 20 промовчу. Я щось на вулиці придивлявся, але щось не побачив на вулиці 20+ річних китайців...
Ну чому ж, 19-річні(почали продаватись в 2007) Джилі СК їздять ще в достатній кількості, звсіно якщо власник не похєрив антикор зробити з самого початку експлуатації. Амулєти теж деякі зустрічають в дуже пристойному стані зовні, а вони теж в основному 2007 рік.
А, так там антикор отдельно надо...
Аіс без антикору жилі не продавав. Але того було замало, воно гнило з середини. В СК наприклад було тоді ноухао, піна в задніх арках, там антикор не антикор, все рівно насквізна іржа за 5-6 років вилазила.
А емгранди перші з іржою прямо в салоні стояли, особисто бачив.
Якщо китайці перейшли на оцинкований метал, то і проблем з іржою не повинно бути. Просто для внутрішнього ринку це не потрібно, там все одно утилізація авто через 10 років.
Свіженьке, коментарі також цікаво почитати. Амулет в кадрі також є.
дивитись влом Але ще накину. На моєму трупері 1996 року здохла станом на минулий рік тільки одна арка, і те та яку я порвав об ворота на дачі. І здохла тому що всередині було два листи металу (задня) між якими якийсь полімер. Тобто обробити або законсервувати практично ніяк. Машині 30 років - побита досить достатньо. АЛЕ саме гнилого практично немає і досі.
Про ширпотребні мотори того-ж джилі промовчу. Просто сам мав досвід міняти мотора на авто з пробігом 45000+/-. Машина перла Донбас-Київ. На швидкості - трохи почала грітися... Пластиковий впускний колектор просто розплавився - в моторі повні циліндри води... Просто здали на брухт. Купили з перевенутого з пробігом 27к. З тороюродним дядькою три роки тому коли він то продав - бухали два дні.
Не хочу обговорювати взагалі. Китайця в мене не буде ніколи ( я маю на увазі свого).
Свіженьке...
Автор-продаван вихваляє з акцентом на 180к пробігу, але ось в контексті того, що машина за 2.5 роки експлуатації вже має рижики там, де їх не повинно бути, це певний сигнал приглядатися до них всім бажаючим спробувати зайти в китаєпром (як мінімум, конкретного виробника).
Я про 20 промовчу. Я щось на вулиці придивлявся, але щось не побачив на вулиці 20+ річних китайців...
Ну чому ж, 19-річні(почали продаватись в 2007) Джилі СК їздять ще в достатній кількості, звсіно якщо власник не похєрив антикор зробити з самого початку експлуатації. Амулєти теж деякі зустрічають в дуже пристойному стані зовні, а вони теж в основному 2007 рік.
Треба, навіть дуже треба. У Мерса, доречі, кузови теж не альо, в свій час 220 канторський згнив мабуть ще до 10 років, 221 теж гниє знатно. Та що там мерс, Майбах 62s і той зацвів на київських солях.
...
Аіс без антикору жилі не продавав. Але того було замало, воно гнило з середини. В СК наприклад було тоді ноухао, піна в задніх арках, там антикор не антикор, все рівно насквізна іржа за 5-6 років вилазила.
А емгранди перші з іржою прямо в салоні стояли, особисто бачив.
Якщо китайці перейшли на оцинкований метал, то і проблем з іржою не повинно бути. Просто для внутрішнього ринку це не потрібно, там все одно утилізація авто через 10 років.
У СК перших піна була в порогах, в моїй вже піни не було, пороги продувались нормально.На задніх арках зсередини був войлок, якій потенційно міг натягувати вологу, викинув у себе одразу. До речі, якраз у тих хто повірив в аісівський антикор, авто й згнили найшвидше. Для позуміння у мене їх антикор був повнрх підкрилок, під підкрилками голий метал.
дивитись влом Але ще накину. На моєму трупері 1996 року здохла станом на минулий рік тільки одна арка, і те та яку я порвав об ворота на дачі. І здохла тому що всередині було два листи металу (задня) між якими якийсь полімер. Тобто обробити або законсервувати практично ніяк. Машині 30 років - побита досить достатньо. АЛЕ саме гнилого практично немає і досі.
Про ширпотребні мотори того-ж джилі промовчу. Просто сам мав досвід міняти мотора на авто з пробігом 45000+/-. Машина перла Донбас-Київ. На швидкості - трохи почала грітися... Пластиковий впускний колектор просто розплавився - в моторі повні циліндри води... Просто здали на брухт. Купили з перевенутого з пробігом 27к. З тороюродним дядькою три роки тому коли він то продав - бухали два дні.
Не хочу обговорювати взагалі. Китайця в мене не буде ніколи ( я маю на увазі свого).
Моя Джилі відлистала 200К до моменту продажу, жодних, навіть мінімальних проблем з двигуном не було. Крім періодичного регулювання клапанів згідно регламенту ніхто нічого не робив. Масла не брав взагалі. Та й гріх тому мотору бути поганим, бо по суті це копія тойотівського 4a-fe. Звісно здуру можна й щось зламати, але твоя історія більше на байку схожа.
Часто бачив в Києві Джилі СК мед служби, доволі жива.
Якось розповідали, що у них був толковий завгар і ці авто гарно антикорили.
...
Треба, навіть дуже треба. У Мерса, доречі, кузови теж не альо, в свій час 220 канторський згнив мабуть ще до 10 років, 221 теж гниє знатно. Та що там мерс, Майбах 62s і той зацвів на київських солях.
Не знаю, в мене 164 та 251 цілі. Машини не пригнані - все життя тут. Так є деякі нюанси - задня ляда на 251му у всіх трохи з нюансами. Але її ціна 300 євро в зборі в колір не є проблемою пошукати.
Я на за кузов навіть. В китайців набагато швидше лягає мотор, виходять з ладу інші агрегати. Дядька пригнав ( з донеччини через грузію турцію тікав) то СК Крос з Іспаніі сюди щоб продати, бо в Іспанії на них НЕМА запчастин взагалі!
Я не хочу авто яке може не доїхати з пункту А в пункт Б навіть з ремонтом.
Свіженьке...
Автор-продаван вихваляє з акцентом на 180к пробігу, але ось в контексті того, що машина за 2.5 роки експлуатації вже має рижики там, де їх не повинно бути, це певний сигнал приглядатися до них всім бажаючим спробувати зайти в китаєпром (як мінімум, конкретного виробника).
Вихваляє то зрозуміло, але нічого критичного не бачу (крім рульової рейки) . Знизу почала цвісти, щоб зрозуміти, потрібно підняти таке саме авто з пробігом 150ккм і три зими, тоді можна порівняти. Якось в себе потрібно роздивитись як масло буду міняти. Але в любому випадку, із салона загнати на сто і зробити антикор за 200-300 баксів не завадить. Тут вішка в другому, за 200тис км, він майже відібє авто, дивлячись скільки комерційних зарядок було. Була би можливість, я би собі так само купив електричку. Тим паче вже запас ходу 450км +- буде. Але підвіска працювала гучно на повороті біля КП Пуща Водиця в сторону Оболоні.
Тут вішка в другому, за 200тис км, він майже відібє авто...
Питання окупності авто в бізнесі (зокрема пільгових електричок при пільговій домашній зарядці) - то вже окрема тема, начебто, тут не це обговорюють. Навряд типовому автовласнику є сенс орієнтуватися на пробіги таксистів, бо інша модель користування автівкою. Таксист викатає ресурс більшості агрегатів ще до того, як кузов почне тестуватися на корозійну стійкість, а от в середньостатистичного власника - вже не факт, якщо ведеться мова про ненадійних у минулому виробників.