Вилучив повідомлення. Здається тут вважається нормою носитися по вузьким вулицям з досить повільним трафіком на швидкості за 100. Бажаю щоб вам такий пілот не зустрівся на дорозі.
воно то так, проте що ви бачили в своє бічне дзеркало?
Повiдомлення вилучено. Вилучив Жэка
Розімую, що він їхав в полосі, але з якою швидкістю, що я його не побачив від слова зовсім. Це троєщинський овощний оптовий ринок, там завжди тягнучки, машини шукають місця для парковки, вантажівки, просто возики з горою ящиків, купа народу бігає через дорогу.
там пряма з 200-300+ метрів, яка різниця яка швидкість?
воно то так, проте що ви бачили в своє бічне дзеркало?
А що він мав очікувати побачити позаду себе на зустрічній смузі?
В Україні? Все що завгодно! Наприклад, те, що є на відео. Тим паче при досвіді водіння авто в 34 рок - це на підсвідомості дивитись, що там позаду, не зважаючи на смугу, по якій їдеш
В Україні? Все що завгодно! Наприклад, те, що є на відео. Тим паче при досвіді водіння авто в 34 рок - це на підсвідомості дивитись, що там позаду, не зважаючи на смугу, по якій їдеш
КОли земля ще буле теплой, дерева високі, а соконфетніки підтримували один одного... В мене було аналогічне ДТП Так от скажу тобі, що я контролював задню полусферу, але швидкість штука цікава. А безпосередньо перед поворотом вже не дивишся що там на зустрічной за подвійною суцільною, а дивишся вже на зустрічну. Інакше кажучі, навіть якби ТС і побачив мерів за 50 від себе ТЗ, то що б воно йому дало? Чи він мав передчути намір літуна випхатись на зустрічну? Чесно кажучи мене давно дратує, коли з форум'янина, який 100% правий намагаються зробити ...