Додаткові фото/відео за запитами в будь-якій кількості , зв'язок 0985509255 Вайбер/Телеграм, машина віддтанастована/обслужена/сертифікована/готова їхати до Європи.
Флуд привітався, тільки прохання до панів флудерастів, робіть це так, щоб мені не доводилося створювати нові теми
Не знаю де моя тема поділася і чого у ній такого хтось нафлудив що її видалили
нагорі є прибита тема модератора з правилами розміщення об'яв. Один з пунктів: При продаже автомобиля необходимо указывать его VIN номер в текстовом формате, латинскими буквами.
Не знаю де моя тема поділася і чого у ній такого хтось нафлудив що її видалили
нагорі є прибита тема модератора з правилами розміщення об'яв. Один з пунктів: При продаже автомобиля необходимо указывать его VIN номер в текстовом формате, латинскими буквами.
Комплектация на наклейке, по запросу ПДФ ее и Карфакс сброшу на Вайбер.
Цікаве авто, алеж де там повний привід? Мотор там звичайний атмосферник чи турбо? Гібридна система там по типу як в Тойоти чи Майлд?
але QX60 у продажу, 5N1CL0MN2GC522143 прайс придатний 16800$.
Я то зрадів, думав вже продала найкраще авто на авторіа за найкращу ціну. Еххх, не доросли в нас люди до преміального преміума, беруть якісь Шкоди Карок да Рав4. ПС. Пробіг оригінальний? Бо щось салон уставшим виглядає на такий дитячий пробіг для преміального авто преміальної марки. 8 тис миль в рік для США?
Цікаве авто, алеж де там повний привід? Мотор там звичайний атмосферник чи турбо? Гібридна система там по типу як в Тойоти чи Майлд?
А де я написала що там повний привід), я коли собі на аукціоні машину таку шукала то навпаки перевагу передньому віддавала, там у них повний цікаво працює + нюансів з ним вистачає. Мотор там із надувом суперчардж(компресор). Не цікавилася я приводом Toyota, та простий м'який гібрид.
але QX60 у продажу, 5N1CL0MN2GC522143 прайс придатний 16800$.
Я то зрадів, думав вже продала найкраще авто на авторіа за найкращу ціну. Еххх, не доросли в нас люди до преміального преміума, беруть якісь Шкоди Карок да Рав4. ПС. Пробіг оригінальний? Бо щось салон уставшим виглядає на такий дитячий пробіг для преміального авто преміальної марки. 8 тис миль в рік для США?
Ви дивлюся експерт з визначення пробігів по фото а що там у салоні і де не так на ваш погляд?
У США їх не крутять + є сервісні історії в Карфаксі ітд, а питання стічне ви купити хочете або просто пофлудити трохи зайшли?
П.С. Потрібно ж і на Карогах комусь їздити, не було б бажаючих то не випускали б їх , хтось на Corolla XI воліє їздити тут кожному своє і кожен вибирає те що йому цікаво, у мене наприклад ні коли навіть думки не виникало купити собі Карог або Королу, РАВ-4 було колись давно 2 штуки - таке собі сумне і застаріле, одним словом Тайота але багатьом подобається.
16750
П.С. Потрібно ж і на Карогах комусь їздити, не було б бажаючих то не випускали б їх , хтось на Corolla XI воліє їздити тут кожному своє і кожен вибирає те що йому цікаво, у мене наприклад ні коли навіть думки не виникало купити собі Карог або Королу, РАВ-4 було колись давно 2 штуки - таке собі сумне і застаріле, одним словом Тайота але багатьом подобається.
Тут навіть не про марки і не про “преміум”. Просто цікаво спостерігати, як одні говорять про досвід і характеристики, а інші — більше про власне ставлення до цього всього. Але так, у кожного свій підхід Пишіть ще!
У кожного своя правда) я наприклад не бачу у себе в автопарку ніші ні для РАВ-4 ні тим більше для Корога, тому що не поміщаюся я ні в той ні в інший якщо далеко їхати, а якщо не кидати територію України то мені взагалі ні який ДВС не потрібен і тим більше седан в будь-якому його виконанні і від будь-якого виробника.
По кузову і за вартістю для моєї задачі мені підходили або Ку7 або КуХ60 все інше або дрібне або сильно дороге), прохідний об'єм до 3 літрів, природно цікавий був і витрата не 20 по місту а 9 + екологічний стандарт під який підпадає гібрид для заїзду в Європейські міста, а думка любителів трусити літери на форумі мене взагалі не цікавлять як і Тайота Корола та їй подібні - кожному своє я взагалі вважаю верхом наполегливості і ось не можу навіть собі уявити, щоб я зайшла в якусь тему нехай тієї ж Кароли і почала виписувати про похмуре старовинне оздоблення, застарілих технологій і про Корога з Форостарами , у всіх різне бачення і різні завдання на машини, Тайоту люблять за її "легендарну" надійність і в цьому є сенс і не він має місце на життя), хтось взагалі літрові друщі підносить і теж як би аргументів на їх захист вистачає .
Так 16650 а то я тут за РІА не встигаю
А шо в ній за гібрид? Ясно що не такий як Volt, з розетки не заряджається, а рекуперацію цей гібрид уміє чи ні? Чи там чисто електромоторчик на прискореннях додати потужності?
А шо в ній за гібрид?
майлд тобто маленький електромоторчик з маленькою батарейкою, який підштовхує авто на старті, щоб вихлоп більш екологічний був і ти не так газував. заряджатися може як і рекуперацією, так і від генератора.
А шо в ній за гібрид?
майлд тобто маленький електромоторчик з маленькою батарейкою, який підштовхує авто на старті, щоб вихлоп більш екологічний був і ти не так газував. заряджатися може як і рекуперацією, так і від генератора.