Привіт! Я стикнувся з тим, що телеграм групи по стану на кордонах повні питань "яка зараз черга" без відповіді, і реклами. Я написав телеграм бота, який дозволяє трекати реальний час, який зайняв перетин. Нічого надскладного, вибір пункту перетину і кнопки "почати" і "закінчити". Як тільки будуть перші реальні використання, зроблю статистику.
Ім'я боту - _border_traffic_bot.
Все повністю безкоштовне, некомерційне і ніколи комерційним не буде, бот не шле повідомлення без активної сесії перетину (під час сесії шле нагадування, бо люди на шлагбаумі на виїзді давлять на газ і про все забувають), і open source. Я заробляю по-іншому, тут я просто вклав свій час і вміння.
Ось інтерфейс:
Тобто статистика формується виключно з тих, у кого цей застосунок працює? Як що так, то який сенс? Є сподівання, що продукт стане масовим?
Тобто статистика формується виключно з тих, у кого цей застосунок працює? Як що так, то який сенс? Є сподівання, що продукт стане масовим?
Саме так. Нема де взяти достовірну інформацію скільки займе перетин. Дані з існуючих джерел - це абсолютний рандом. Навіть якщо інформація про чергу з нашого боку буде актуальною, наприклад поляки працюють абсолютно непрогнозовано. Найкраща інфа - це коли людина пише "я пройшов за 2 години". Але так буває дуже рідко, зазвичай тільки питання "яка черга".
А масовим продукт стане, коли наповниться інформацією. А наповниться він коли люди почнуть користуватись. Проблема яйця та курки. До речі гарна ідея, дякую - мабуть зараз є сенс брати інфу від ДПСУ хоча б про чергу з нашого боку і показувати її, хоч щось. Бо ви кажете абсолютно валідну і ключову річ - без інформації по стану пунктів пропуску цей продукт непотрібний, тому навіщо людям ним користуватись? Але ця інформація і береться з записів людей))