autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

жива інформація по часу на перетин кордону (2/2)

СуперСтар *
23 года за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: DimaA6_ABC]
      12 июня 2026 в 14:18 Гілками

DimaA6_ABC 11.06.2026 19:41 пишет:

А телеграм є у всіх, я сам не в захваті від того, що в нас основний засіб комунікації написаний вихідцями з раїсі, але я ж не можу боротись з реальністю. Телеграм це найширше охоплення таргет-групи.

не у всіх
в мене є 2 рідних (не пенсіонери), які принципово не користуються тг і обоє їздять іноді за кордон. тому вже "усю" аудиторію не захопиш)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: Скаут]
      12 июня 2026 в 16:59 Гілками

Скаут 12.06.2026 14:18 пишет:

А телеграм є у всіх, я сам не в захваті від того, що в нас основний засіб комунікації написаний вихідцями з раїсі, але я ж не можу боротись з реальністю. Телеграм це найширше охоплення таргет-групи.

не у всіх
в мене є 2 рідних (не пенсіонери), які принципово не користуються тг і обоє їздять іноді за кордон. тому вже "усю" аудиторію не захопиш)

Звісно що не у всіх. Я сам не в захваті від того, що 95% людей, що ведуть активне економічне життя, користується месенджером, розробленим у расії. Але це реальність, життя одне. Я і вибором 73% теж не дуже захоплююсь, але змінити його не можу. Може згодом зроблю вайбер бота, якщо це не дуже складно. І вотсап

опытный писатель ***
Львов
С нами с 08.01.2009

5 июля 2026 в 23:46 Гілками

Телеграм-канали по переходах реально рулять. Уникнув 10 годин в черзі на Краковці, змінивши заздалегідь маршрут на повернення з Польщі на Будомеж-Грушів. Якщо когось в сучасному світі глобалізації ще хвилює громадянство того чи іншого розробника додатків, ну мені вас шкода - зверніться до психологів - вас можливо розкодують.

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: Nickoss]
      6 июля 2026 в 08:46 Гілками

Nickoss 05.07.2026 23:46 пишет:

Телеграм-канали по переходах реально рулять. Уникнув 10 годин в черзі на Краковці, змінивши заздалегідь маршрут на повернення з Польщі на Будомеж-Грушів. Якщо когось в сучасному світі глобалізації ще хвилює громадянство того чи іншого розробника додатків, ну мені вас шкода - зверніться до психологів - вас можливо розкодують.

Так, зараз чомусь люди їдуть в Україну і на Краковці дійсно черги. Я намагаюсь автоматично вичитувати повідомлення з чатів і надавати інфу в боті, наступним буде побудова маршрутів і аналіз як краще їхати. Наприклад, на Краковці перехід займе 4 години, а на Нижанковичах 2.5. Але доїхати до них і потім повернутись назад на шосе може зайняти більше ніж 1.5 години, тому нема сенсу. Не зрозумів про громадянство розробника додатків.

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

24 июля 2026 в 12:48 Гілками

сильно розвинув бота. Поки нема великого трафіку саме з фіксування актуального часу на перетин, я сам розбираю телеграм чати по окремих КПП і заповнюю довжину черги, а потім вираховую час перетину. Також я зробив важливу фічу - вибір найкращого КПП для поїздки з міста А в місто В, поки що працює для Польщі. Наприклад, мене цікавить зі Львова напрямок на Краків. Прямо на трасі Краківець, але там може бути велика черга. Бот вирахує, чи є сенс їхати на менш завантажений КПП. https://t.me/ua_border_traffic_bot

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

5 августа 2026 в 16:58 Гілками

Всі країни увімкнено, статистика почала потроху наповнюватись. Будь ласка, відмічайте свій час перетину, не тільки дивіться де краще перетинати.

энтузиаст *****
60 лет (40 лет за рулем), Черноморск
С нами с 17.05.2013

5 августа 2026 в 21:04 Гілками

Найближчим часом зібрався їхати до Греції з Одеси. Вирішив їхати через Рені-Джурджулешти на Галац. Хотів використати Ваш бот, але не знайшов цей пункт пропуску. А там зараз дуже багато людей. Орлівка стоїть годинами.

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

6 августа 2026 в 06:00 Гілками

larsenam 11.06.2026 19:37 пишет:

Додаток не буду завантажувати. А стосовно кордону в темі Київ-Чоп відписала. Вчора , середа , Чоп-Захонь + 7 годин від звичайного часу проходження. За 4 роки вперше таке

Я ж казав. Додаток це ціле діло, то треба бути супер-ентузіастом. А телеграм є у всіх, я сам не в захваті від того, що в нас основний засіб комунікації написаний вихідцями з раїсі, але я ж не можу боротись з реальністю. Телеграм це найширше охоплення таргет-групи.

У якості пропозиції, щоб відрізнятися від інших подібних пропозицій: а не хочеш спробувати моніторити не час перетину кордону, а повний час від зʼїзду з основної траси до виїзду на неї. Наприклад як їдеш зі Львова у напрямку Кракова то не час перетину в Краковці, Грушеві чи Смільниці а час від окружної Львова до виїзду на А04. Як на мене це більш обʼєктивний показник тому що їхати уночі по неосвітленій трасі від Будомєжа до Ярослава таке ще задоволення і також призводить до витрат часу.

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: aplio]
      6 августа 2026 в 09:30 Гілками

aplio 05.08.2026 21:04 пишет:

Найближчим часом зібрався їхати до Греції з Одеси. Вирішив їхати через Рені-Джурджулешти на Галац. Хотів використати Ваш бот, але не знайшов цей пункт пропуску. А там зараз дуже багато людей. Орлівка стоїть годинами.

Так, недогледів. Я додавав КПП в першу чегру по чатах в телеграмі, які створили в 2022 році, а цього КПП там чомусь нема. Але є інший, досить активний, хоча більшість повідомлень російською, але на якість роботи ЛЛМ це не повинно вплинути. І ще є конфузія щодо того, до якого кордону його віднести - формально це кордон з Молдовою, але всі їдуть через нього до Румунії. Я відніс до Румунського. Можете користуватись!

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: harald67]
      6 августа 2026 в 09:39 Гілками

harald67 06.08.2026 06:00 пишет:

larsenam 11.06.2026 19:37 пишет:

Додаток не буду завантажувати. А стосовно кордону в темі Київ-Чоп відписала. Вчора , середа , Чоп-Захонь + 7 годин від звичайного часу проходження. За 4 роки вперше таке

Я ж казав. Додаток це ціле діло, то треба бути супер-ентузіастом. А телеграм є у всіх, я сам не в захваті від того, що в нас основний засіб комунікації написаний вихідцями з раїсі, але я ж не можу боротись з реальністю. Телеграм це найширше охоплення таргет-групи.

У якості пропозиції, щоб відрізнятися від інших подібних пропозицій: а не хочеш спробувати моніторити не час перетину кордону, а повний час від зʼїзду з основної траси до виїзду на неї. Наприклад як їдеш зі Львова у напрямку Кракова то не час перетину в Краковці, Грушеві чи Смільниці а час від окружної Львова до виїзду на А04. Як на мене це більш обʼєктивний показник тому що їхати уночі по неосвітленій трасі від Будомєжа до Ярослава таке ще задоволення і також призводить до витрат часу.

Мені ця ідея теж прийшла в голову і я зробив майже це, але трошки по-іншому. Мониторити саме час, який зайняла подорож від Львову, нереалістично - людина може заїхати на заправку і там провести годину. Все ж таки мониторити треба саме час перетину кордону, від моменту коли ми стали у чергу.

А от обирати КПП треба саме так, як ти пишеш, бо нас сам КПП не цікавить, ми хочемо якомога швидше потрапити у місце призначення. Тому я зробив "Спланувати маршрут", і там людина обирає місто в Україні, напрямок в іншій державі (для деяких він один, для Польщі та Румунії два), і їй показує 3 КПП, через яких вона досягне міста призначення найшвидше. Також я даю посилання на чати в телеграмі, де можна перевірити мої рекомендації, і раджу це робити, бо ЛЛМ може помилятись. Ну, наприклад, я їду до Кракова з Бродів, а на Угриніві маленька черга. Тому бот може порекомендувати їхати туди, я звертаю на Шептицький і перетинаю в Угриніві замість їхати до Львова. Будь яке місто чи актуальну локацію я не підтримую, це занадто складно, тільки список.

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

6 августа 2026 в 10:20 Гілками

DimaA6_ABC 06.08.2026 09:39 пишет:

Мені ця ідея теж прийшла в голову і я зробив майже це, ....

До речі тиждень тому стикнувся із дивним явищем на сайтах і каналх з перетину кордону. Їхали мої родичі до Польщі 30 липня. Їхали на Краківець але я супроводжував їх в онлайні. Дивлюся посля обіду 30.07 сайт nakordoni.eu пише що на Краковці 156 легкових авто у черзі, а у Грушеві - 20. Телефоную родичам і переспрямовую їх на Грушів. Вони повертають у Яворові на Грушів. Приїздять до Грушева і пишут в телеграм каналі що на Грушові 14 автівок у черзі. Тут несподівано їх пост видаляють і починають розписувати як у Грушів/Будомєж ретельно перевіряють, розбирають авто, повільно оформлюють, штрафують і т.п. І майже одночасно відбувається метаморфоза - синхронно у телеграм каналах і на сайті nakordoni.eu з'являється інформація що черга легових авто у Краковці несподівано скоротилася з 156 до 26 авто і прогнозований час проходження кордону зменшився з 10 годин до полутора. Родичі знов пишуть що на Грушові черги майже немає, але їх пости знов видаляються. Через годину на сайті nakordoni.eu знов з'являється правдива іформація про те, що черга вже 170 авто і час проходження - 12 годин.
П.С. За словами родичів таки оформлення у Грущові відбувається удвічі повільніше, ніж на Краковці.

опытный писатель **
52 года, Киев
С нами с 11.09.2001

Re: жива інформація по часу на перетин кордону [Re: harald67]
      6 августа 2026 в 11:05 Гілками

harald67 06.08.2026 10:20 пишет:

DimaA6_ABC 06.08.2026 09:39 пишет:

Мені ця ідея теж прийшла в голову і я зробив майже це, ....

До речі тиждень тому стикнувся із дивним явищем на сайтах і каналх з перетину кордону. Їхали мої родичі до Польщі 30 липня. Їхали на Краківець але я супроводжував їх в онлайні. Дивлюся посля обіду 30.07 сайт nakordoni.eu пише що на Краковці 156 легкових авто у черзі, а у Грушеві - 20. Телефоную родичам і переспрямовую їх на Грушів. Вони повертають у Яворові на Грушів. Приїздять до Грушева і пишут в телеграм каналі що на Грушові 14 автівок у черзі. Тут несподівано їх пост видаляють і починають розписувати як у Грушів/Будомєж ретельно перевіряють, розбирають авто, повільно оформлюють, штрафують і т.п. І майже одночасно відбувається метаморфоза - синхронно у телеграм каналах і на сайті nakordoni.eu з'являється інформація що черга легових авто у Краковці несподівано скоротилася з 156 до 26 авто і прогнозований час проходження кордону зменшився з 10 годин до полутора. Родичі знов пишуть що на Грушові черги майже немає, але їх пости знов видаляються. Через годину на сайті nakordoni.eu знов з'являється правдива іформація про те, що черга вже 170 авто і час проходження - 12 годин.
П.С. За словами родичів таки оформлення у Грущові відбувається удвічі повільніше, ніж на Краковці.

Щодо меншої пропускної здатності на Грушеві - я це передбачив в боті, коли я рахую час на перетин в залежності від черги, Краківець обробить чергу в 50 авто швидше, ніж Грушів таку саму. А дивні стрибки черги - який самий чат? Цей - https://t.me/Krakivets Якщо він, то люди його активно капіталізують, може на цураються маніпуляцій. А накордоні парсить чати, якщо первісна інформація в чаті невірна, то й вони покажуть невірну. Хоча може все простіше, видалили тому що алгоритм так вирішив, чи щось таке

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

7 августа 2026 в 06:35 Гілками

DimaA6_ABC 06.08.2026 11:05 пишет:

...його активно капіталізують, може на цураються маніпуляцій. А накордоні парсить чати, якщо первісна інформація в чаті невірна, то й вони покажуть невірну. Хоча може все простіше, видалили тому що алгоритм так вирішив, чи щось таке

А вже подумав над тим, як убезпечити свій проєкт від таких свідомих маніпуляцій, спрямованих на викривлення реальної ситуації з чергами на ПП і переспрямування потоку автівок на конкретні ПП, навіть у ситуаціях коли там черги найдовші?

Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
0 користувачів і 56 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1775

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія