Дякую за апдейт, це важливо! Який самий КПП і в який бік вона пробувала? Я зараз спробував - працювало. Може вона зловила той самий момент, коли я його рестартував...
Сірет-Порубне, пару тижнів тому, в сторону України, вдень.
Дякую за апдейт, це важливо! Який самий КПП і в який бік вона пробувала? Я зараз спробував - працювало. Може вона зловила той самий момент, коли я його рестартував...
Сірет-Порубне, пару тижнів тому, в сторону України, вдень.
Скоріш за все це було 28го липня. ШІ мене подвів, сгенерував неробочий код (прибрав імпорт пакету). Перевірив - все працює. І люди створюють перетини, вчора і сьогодні були. Будь ласка, користуйтесь, і ще раз вибачаюсь!
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця. А ще прикордонний словацький поліцай доколупався чого виїжджали через Польщу, а повертаєтесь через Словаччину, три рази питав одне і теж, і три рази отримував одну і ту ж відповідь, хоча напрошувалась тільки одна" яка тобі [*****]*й різниця і EES я так розумію між країнами ЄС не синхронізована, брали відбитки і фото на в'їзд в Болгарію, потім на в'їзд в Польщу, потім на виїзді зі Словаччини
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця. А ще прикордонний словацький поліцай доколупався чого виїжджали через Польщу, а повертаєтесь через Словаччину, три рази питав одне і теж, і три рази отримував одну і ту ж відповідь, хоча напрошувалась тільки одна" яка тобі [*****]*й різниця і EES я так розумію між країнами ЄС не синхронізована, брали відбитки і фото на в'їзд в Болгарію, потім на в'їзд в Польщу, потім на виїзді зі Словаччини
Тобто якщо потрібно у Відень, а через Польщу не хочеться їхати через новини про напади і погане відношення, то треба всю цю інфу ігнорувати і їхати як каже навігатор, через Польщу, краще через Словаччину не буде. Я схиляюсь до такого варіанту
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця.
Перевірка сумок при виїзді - це в них по настрою. Вчора їхав, то майже нічого не дивилися. Проходження кордону зайняло хвилин 40. Пальне і пробіг писали і раніше - є певні обмеження по перевезенню пального і вони їх дотримуються
Тобто якщо потрібно у Відень, а через Польщу не хочеться їхати через новини про напади і погане відношення, то треба всю цю інфу ігнорувати і їхати як каже навігатор, через Польщу, краще через Словаччину не буде. Я схиляюсь до такого варіанту
Через Словаччину кордон буде пройдено швидше (Малий Березний - Убля), але треба враховувати скільки часу буде витрачено для проїзду по дорогах Словаччини. Через Польщу їхав транзитом, то якогось негативу не помітив - ні на дорозі, ні на завправках.