Дякую за апдейт, це важливо! Який самий КПП і в який бік вона пробувала? Я зараз спробував - працювало. Може вона зловила той самий момент, коли я його рестартував...
Сірет-Порубне, пару тижнів тому, в сторону України, вдень.
Дякую за апдейт, це важливо! Який самий КПП і в який бік вона пробувала? Я зараз спробував - працювало. Може вона зловила той самий момент, коли я його рестартував...
Сірет-Порубне, пару тижнів тому, в сторону України, вдень.
Скоріш за все це було 28го липня. ШІ мене подвів, сгенерував неробочий код (прибрав імпорт пакету). Перевірив - все працює. І люди створюють перетини, вчора і сьогодні були. Будь ласка, користуйтесь, і ще раз вибачаюсь!
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця. А ще прикордонний словацький поліцай доколупався чого виїжджали через Польщу, а повертаєтесь через Словаччину, три рази питав одне і теж, і три рази отримував одну і ту ж відповідь, хоча напрошувалась тільки одна" яка тобі [*****]*й різниця і EES я так розумію між країнами ЄС не синхронізована, брали відбитки і фото на в'їзд в Болгарію, потім на в'їзд в Польщу, потім на виїзді зі Словаччини
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця. А ще прикордонний словацький поліцай доколупався чого виїжджали через Польщу, а повертаєтесь через Словаччину, три рази питав одне і теж, і три рази отримував одну і ту ж відповідь, хоча напрошувалась тільки одна" яка тобі [*****]*й різниця і EES я так розумію між країнами ЄС не синхронізована, брали відбитки і фото на в'їзд в Болгарію, потім на в'їзд в Польщу, потім на виїзді зі Словаччини
Тобто якщо потрібно у Відень, а через Польщу не хочеться їхати через новини про напади і погане відношення, то треба всю цю інфу ігнорувати і їхати як каже навігатор, через Польщу, краще через Словаччину не буде. Я схиляюсь до такого варіанту
перетинав кордон нещодавно. заздалегідь зберегти бот забув, а по ключовим словам черга, кордон, кпп цей бот тг не знаходить. із цікавого - вперше повертався в Україну зі сторони Словачинни,то вперше словаки перевіряли всі сумки на виїзді з ЄС, записували пробіг авто та к-сть бензу в баці (поляки і угорці зазвичай це все роблять тільки на в'їзд в ЄС). Навіщо їм то треба, я так і не зрозумів до кінця.
Перевірка сумок при виїзді - це в них по настрою. Вчора їхав, то майже нічого не дивилися. Проходження кордону зайняло хвилин 40. Пальне і пробіг писали і раніше - є певні обмеження по перевезенню пального і вони їх дотримуються
Тобто якщо потрібно у Відень, а через Польщу не хочеться їхати через новини про напади і погане відношення, то треба всю цю інфу ігнорувати і їхати як каже навігатор, через Польщу, краще через Словаччину не буде. Я схиляюсь до такого варіанту
Через Словаччину кордон буде пройдено швидше (Малий Березний - Убля), але треба враховувати скільки часу буде витрачено для проїзду по дорогах Словаччини. Через Польщу їхав транзитом, то якогось негативу не помітив - ні на дорозі, ні на завправках.
А чого це бот пише, що оновлення було 7 днів тому? Все? Скінчилося?
А чого це бот пише, що оновлення було 7 днів тому? Все? Скінчилося?
Вибачаюсь, моя провина. Справа не в грошах на ЛЛМ, сервіс впав, а я не мониторив його. Додам мониторинг, так що мені буде приходити нотифікація якщо не буде свіжої інфи. Ще раз вибачаюсь, користуйтесь.
Добре. Мені актуально буде. Моніторю.
Добре. Мені актуально буде. Моніторю.
Дякую що користуєтесь. Більше таких "випадінь" не повинно бути. Звісно, вади залишаються, головна концептуальна - припустимо, що перетин зайняв 4 години, якщо його почати о 12й. Тобто тільки в 16й інші подорожуючі бачать, що витрачено 4 години. А де гарантія, що і в 16 буде так само, а не 6 чи не 2? І тут крім як читати чат і слідкувати за динамікою взагалі нічого не допоможе.
Друга - ЛЛМ не може перевірити достовірність даних чату. Один спотворений репорт - і ми бачимо чи 9 годин на перетин, чи півтори, при реальності, скажемо, 4. Тому дуже важливо фіксувати саме свій реальний час. Будь ласка, як поїдете, зробіть це.