А що не так з Ріа - люд завжди буде одинаковий, що там, що тут...
З самою платформою все так,для покупця дає найбільше інформації з існуючих платформ. Я стільки маши з скрученим по 200 тик. пробігом давно не дивився)). Проскакують непогані варіанти але їх забирають я б сказав миттєво.
Та хрін з тим скрученим спідометром, то люде самореалізовуються через нього. Аби не гнила та на ходу...тільки шкода, що за діагностику кожен раз плати.
...
А що не так з Ріа - люд завжди буде одинаковий, що там, що тут...
З самою платформою все так,для покупця дає найбільше інформації з існуючих платформ. Я стільки маши з скрученим по 200 тик. пробігом давно не дивився)). Проскакують непогані варіанти але їх забирають я б сказав миттєво.
Та хрін з тим скрученим спідометром, то люде самореалізовуються через нього. Аби не гнила та на ходу...тільки шкода, що за діагностику кожен раз плати.
Надо смотреть визуально Взвешивать все факторы А потом решать гнать или нет
Если читать описание на риа- то у всех новые и обслуженные авто)
Та ну, десятки разів на оглядини вештатись, то сумно. Втрачати купу часу на купівлю звичайного, здавалося б, гаджета то не для мене
Тогда правильно настроить поисковик И хоть издалека по фото понимать надо или не
Можно купить авто и ездить а можно пройти квест по поискам ходовиков… мотористов и тп