Доброго дня. Тема більше для флуду, навядчи тут буде покупець, але викладу. Причина - як і планувалося, взяв на покататися, тепер хочу Міату Власне, можна й помінятися.
Отже, Audi A5 Cabriolet 2012 (2013 р. модельний, повноціний рестайл) 252 т. км
Опис з РІА: Найкраща ціна на рестайлінгову А5, в якій пофіксили багато проблем дорестайлу.
Есклюзив - чистий CarFax, готовий надати за запросом! Рідний пробіг.
Повний рестайлінг - 2013 модельний рік! Двигун вже з додатковою форсункою (не такий капризний як звичайний Gen2) + класичний гідротрансформатор на 8 ступенів. "Невбиваєме" поєдання з классичним Кватро, яке на більш важких позашляховиках їздить по 400-500 тис км. Комплектація Premium - натуральна шкіра, пам'ять сидінь, музика Bang & Olufsen, автозатемнення всіх дзеркал, безключовий доступ та багато інших опцій.
Двигун після повного капітального ремонту, проїде ще стільки же. Пройдена обкатка, перевірен ендоскопом 1 тис км тому - задирів немає! Є чеки. Електроника - працює. Помилок на приборній панені немає.
Дах після обслуговування (виправлена "болячка” кабріо T8/T9 - за дуже дорого стеля замість клея фізично підшита до каркасу + оброблена тканина, в 90% авто до 2016 року випуску це потрібно вже буде зробити, витративши кошти й час на пошук майстра). Дах не тече. Відкривається й закривається навіть в русі під відкриті щелепи оточуючих, як й задумав завод
Причина продажу - покатався, збив оскому. Теоретично можливий обмін на щось цікаве, але оцінюйте адекватно власні авто. Площадки - прохання не турбувати. "Помогатори" - одразу спам+скарга. Дякую за розуміння.
Максимальне ОСАГО на 1,25 млн плюс КАСКО від військових ризиків до травня 27 р. В топовій страховій компанії! ТО зроблене нещодавно. Ціпок на 4-й "шестерьонці", при заміні зазвичай встановлюється при заміні зазвичай на 2-гу, замінюється на 6-й. При цьому ціпок оригінальний, менше розтягується у другій половині свого життя. Перевірена кількість прошивок - все ок.
Купили й кайфуєте!
Того, чого нема на РІА - ендоскоп пройдений, все, що потрібно - працює.
Карфакс/карвертикаль за запитом. Є зовсім трохи некритичних підкрасів без тони шпатлі, давно й не видно навіть де без прибору. Звичайно, що безпека рідна. Покажу причину за потреби, зовсім без криміналу, можна сказати - косметика (особливо, якщо врахувати, які авто зазвичай приїжджають зі штатів). Розвал зроблений 1500 км назад, все ідеально.
Є дрібниці по ходовій, нічого критичного, можна ще покатати. Гуму б наступного сезону поміняв. За особисто пройдених 1500 км рівень масла не змінився (це просто неймовірно для цього двигуна). На наступному ТО бажано поміняти сервісний ремінь та масло в коробці. Думаю, що в 99% авто на продаж теж саме.
При цьому на час публікації авто в мене ціна на 13% нижча, ніж у першого "рестайла" на РІА. Всім, хто любе рахувати чужі кошти, скажу - так, купив дешево, але й трохи підшаманив, один дах обійшовся в 300 баксів, так що продаю в мінус .
а чого його на bidcars чи bidfax немає, якщо він через аукцион проданий 05/01/2023? почистили?
Це не доколупатись до машини - зрозуміти, чи всі випадки відсутності то є приховування, щоб покупці жахів не бачили, або є аукціони, які не діляться з цими архіваторами.
а чого його на bidcars чи bidfax немає, якщо він через аукцион проданий 05/01/2023? почистили?
Це не доколупатись до машини - зрозуміти, чи всі випадки відсутності то є приховування, щоб покупці жахів не бачили, або є аукціони, які не діляться з цими архіваторами.
Та хєр його зна. Не думаю, що зтось буде купувати карфакс для 14-річного авто. Якщо це взагалі можливо
bidcars чи bidfax парсіт тільки Копарт та Айайай, могла продатися на іншому аукціоні. Чому єлектричних кабріків немає в такому ціновому діапазоні?
З плюсів, тут стоїть звичайний гідротрансформатор на 8 передач, а не ці довбані ДСГ-роботи.
Двигун вже з додатковою форсункою (не такий капризний як звичайний Gen2)
це шо за плацебо?))
Двигун вже з додатковою форсункою (не такий капризний як звичайний Gen2)
це шо за плацебо?))
Він трохи інший, під спирт теж заточений. Мені майстри якусь єбулду показували, що в звичайному 2 ген її немає. Сенсу не довіряти їм не маю
Наверное помощь от загрязнения клапанов )))
додаткові мпі форсунки в штатах і на ген3ті мотори не ставляться, а на сабжовому ген2 взагалі не може їх бути
додаткові мпі форсунки в штатах і на ген3ті мотори не ставляться, а на сабжовому ген2 взагалі не може їх бути
ХЗ, уточню при нагоді. Може, не форсунка, а щось інше, я в сортах ДВЗ не розбираюся )). Ну вони спиртові там точно якось відрізняються. Мені людина, яка х зашиває на три стейджи пояснювала, може я не так її зрозумів, але з її слів ось ці "спиртові" - то дуже гуд. Може, я не так висловився.
За що можу точно відповісти - що рівень масла за 1,5к в нормі, не знизився (я так розумію, що це взагалі емейзінг для цього двигуна).
Чат ЛГБТ каже таке:
Двигатель 2.0 TFSI (серия EA888), рассчитанный на работу на спиртовом бензине (маркировка FlexFuel / E85 или обычный E10), конструктивно адаптирован к агрессивной среде. Основные отличия от обычного бензинового двигателя заключаются в топливной и поршневой группах:Топливные форсунки: Обладают увеличенной пропускной способностью, так как для получения той же мощности спирта требуется на 20%-30% больше. Они изготовлены из материалов, устойчивых к коррозии, так как этанол гигроскопичен (впитывает влагу).Топливный насос и магистрали: Имеют усиленные уплотнители, стойкие к воздействию спирта.Блок управления двигателем (ЭБУ): Автоматически корректирует угол опережения зажигания, опираясь на показания датчика качества топлива. Спиртовые смеси имеют более высокое октановое число (до 104–105), что позволяет мотору работать с большей отдачей.Степень сжатия и детали ШПГ: Для версий Flex-Fuel (особенно для американского рынка) часто устанавливаются усиленные поршни и клапаны, рассчитанные на повышенные нагрузки и температуру сгорания.
За що можу точно відповісти - що рівень масла за 1,5к в нормі, не знизився (я так розумію, що це взагалі емейзінг для цього двигуна)
В принципі нічого надзвичайного) Якщо там залите повнозольне 5W40, свої 250 мотогодин воно відпрацює без особливого жору.