В общем хочу якісне звучання Хто чим користується? В машині є Apple CarPlay, смарт iPhone 13.
треба з'ясувати де втрачається якість. в мене китайська голова 10дюймова, але сам звук через штатний підсилювач іде - наче норм якість всіх сервісів. RadioPlaer норм звучить як в звичайній якості, так і в ХД. в інших не заморочувався із бітрейтами. ютюбмузик нормально звучить, але тепер полізу дивитись бітрейти
У меня всё штатное.. Аудиосистема - обычная Audi Sound System с сабом в багажнике.
Да и какое качество в машине)))
Норм якість в машині
Не знаю я в авто разницы между сд и например дизер флак разницы не слышу, поэтому заморачиваться ну так себе, играет да и играет.
Да и какое качество в машине)))
Норм якість в машині
Ну якщо "музика" без блутузів та іншого коштує б/в 500 баксів... то грати буде звісно на порядок краще "крутого" карплея за 100баксів. Знов починається надання порад від людей в яких свист вітру заважає. А нічого що в ТСа в авто АудіСаундСистем, і мабуть ущільнювачі трохи краще за ті що на швидкості заважають слухати музику От в себе наприклад помітив що мабуть треба розбирати двері та міняти прокладки під динаміками - іноді стала проявлятися вібрація на певних частотах.
Давно ютуб мюзік. За ті 99 грн що дозволяють без реклами ютуб дивитись ще і музика - ок. Рекомендації ок, причому подобається що є мікси по жанрам - колись щось спокійне, колись енергійне, колись українські пісні. Епл мюзік якось не зайшов, рекомендації не сподобались. Спотіфай давно якось коли зайшов в Україну ще до повномасштабки - встановив, спитав які мені гурти подобаються, я там повибирав різні Металіки, Ейсідісі і Нірвани, а воно мені - окей я зрозуміла, ось тобі земфіра, бідва і монєточка. Зніс не збавляючи швидкості. Ще іноді саундклауд - там підписаний на кількох діджеїв.
Rock Antenna Heavy Metal
Не чув про таке..
То німецький, дуже жирний
Давно ютуб мюзік. За ті 99 грн що дозволяють без реклами ютуб дивитись ще і музика - ок. Рекомендації ок, причому подобається що є мікси по жанрам - колись щось спокійне, колись енергійне, колись українські пісні. Епл мюзік якось не зайшов, рекомендації не сподобались. Спотіфай давно якось коли зайшов в Україну ще до повномасштабки - встановив, спитав які мені гурти подобаються, я там повибирав різні Металіки, Ейсідісі і Нірвани, а воно мені - окей я зрозуміла, ось тобі земфіра, бідва і монєточка. Зніс не збавляючи швидкості. Ще іноді саундклауд - там підписаний на кількох діджеїв.
В цьому плані дізер рулить. Навіть випадково рокеру попсу не втюхає. Звертає увагу на те які з випадкових пісень ти лайкаєш, і потім корегує відбір. До того ж без гальм працює навіть на 2 оперативки, на 4 взагалі літає.
не дочитав другу сторінку коментів, Але як на мене, то перш ніж задаватися питаннями платформ, треба зробити нормальну шумку і поставити нормальну музику, а не паперову фігню "преміум" брендів мас-маркета... це все гроші... А вже після цього (а правильно сказати, коли Ви зможете і захочете заплатити за свої музичні вподобання) і варто говорити про стрім-платформи. Тому що якісна музика залежить від багатьох факторів
не дочитав другу сторінку коментів, Але як на мене, то перш ніж задаватися питаннями платформ, треба зробити нормальну шумку і поставити нормальну музику, а не паперову фігню "преміум" брендів мас-маркета... це все гроші... А вже після цього (а правильно сказати, коли Ви зможете і захочете заплатити за свої музичні вподобання) і варто говорити про стрім-платформи. Тому що якісна музика залежить від багатьох факторів
Даже і сперечатися зайве
це все гроші...
До слова. Норм MP3 FiiO коштує від 15к грн, топові під 100к грн. Це в сенсі про флешки, якість саунда, та норм музику.
А що таке "стримінгові сервіси"? І в якій комплектації вони ідуть до авто?
Кстати в инфокаре пан Сальтисонов именно ауди, правда ку7 поставил самое высокое качество звука, с большим отрывом от марк левинсона и меридиана ренжа.
тут не повністю погоджусь. Навіть якщо стоїть якась балалайка з фм трансмітером то лишається ще питання що тм буде у фоновому режимі грати. Один чи два диски? Картка пам'яти? З якого разу воно заїнадоїсть? Дізер в мене грає при наявності нормального конекта випадкову підбірку підкастом по настрою, наприклад зараз підкаст "iron maiden best", завтра можу вибрати Філа Коліннза з Джінезисом... причому якість залежить від авто, згоден, а наповнення - ні. Коли конект зникає (нажаль інет у нас не всюди добрий) тоді можна грати те що збережено у обраних та скачано офлайн, і в цій підбірці при наявності інету поміняти пісню явно швидше ніж тягнути флешку додому, чи тим більше диск нарізати... По наповненню також - дізер мені подобається більше за ютуб-мьюзик, бо в останньму не завжди є самі ті пісні що хочеться.
Танунафіг, мені може ведмідь на вухо наступив і я консерваторій не закінчував, але повністю влаштовує звучання штатної аудіосистеми сучасного авто, розкурочувати салон на гаражах аби мені поклали там шмат поролона і позолочений кабель - мені немає смислу, я не почую. Я перевіряв
це ютуб мьюзік, спотіфай та інші. Якщо в авто е андроїд магнітола з 4 G то все налаштував і все грає, або як пишуть вище через блютуз або карплей або через телефон, в мене патефон з 4 G то все е і ютуб і ютуб мьюзік і все інше бо не подобається ще до цього що б був задійснений телефон то таку магнітолу купив та поставив, звісно навігація ну і можна додавати ще щось що треба
Це питання скоріше не про авто а про музичний сервіс з додатком на смартфоні. Як воно підключиться до авто - діло десяте - може через карплей, може через блютус-магнітолу, а може і через aux кабель.
Хто знає, як увімкнути на ПОСТІЙНІЙ основі програвання в змішаному режимі?
Я не думаю що Дізер даст FLAC на весь контент 100%.. Хоча..
Дасть майже на 100%. За багато років користування лише раз зіткнувся із ситуацією, коли трек не був доступний в lossless.
Проте сумніваюся, що в цьому є сенс. Перш за все, тому що це найсуттєвіший чинник, який впливає на звук. До того ж, bluetooth сам по собі скоріш за все використовує lossy кодек (SBC / AAC). Але це вже вторинне.
а смысл бороться за супер-пупер качество при окружающих шумах от ветра, колес и прочего?
Я уже об этом тоже размышлял Но не всегда ты куда то мчишся. Понедельник-пятница это город (утром на работу, вечером с работы), тянучки и без всякого ветра, шума колёс и развивающихся от скорости волос Вот в эти моменты, и хочется +- качественного звука
Сенс боротися за якісний звук є, в тому плані що відчути різницю реально. Просто ви почали "боротьбу" не з того кінця
Найважливіші чинники - якість самого аудіо матеріалу та акустика (може ще підсилювач). На перше ви безпосередньо вплинути не можете (хиба що обрати кращий варіант запису). Вдосконалити друге в деяких межах можливо. Проте зробити Bang & Olufsen із базової аудіо системи не вийде.
Кодек чи стрімінговий сервіс - вторинні речі. Якщо тільки там не зовсім відверте лайно, то підвищення бітрейту чи перехід з yt music на deezer / spotify ви скоріш за все не помітите. Про ці моменти варто замислюватись, коли решта вдосконалень вже зроблені.