Контейнер вивантажено в порту, розформування 28.08., автовоз забирає 31.08.(понеділок). Якщо ситуація на кордоні буде сприятливою і без форс-мажорів, то 01.09. машина вже буде розмитнена на Львівській митниці. Машину ще можна придбати в дорозі за 21 500 доларів, у наявності вона коштуватиме хоч і по низу ринку, але дорожче.
На СТО машина +- тиждень і буде в продажу на повному ходу, 23500 на ось цих 22 колесах.
Хорошая машина, цена плохая. Мне как обладателю model X такая цена не нравится.
Подешевшали сильно, той від якого колеса теж 18 року був, але не 100кВт як тут а 75кВт, заїхав мені 37500 собівартістю, коли відео виклала як з евакуатора з'їжджає, то в той же день мені за нього 41500 давали, про 100кВт взагалі мови не було .
Подешевшали сильно, той від якого колеса теж 18 року був, але не 100кВт як тут а 75кВт, заїхав мені 37500 собівартістю, коли відео виклала як з евакуатора з'їжджає, то в той же день мені за нього 41500 давали, про 100кВт взагалі мови не було .
Та я замовляю зараз на вашу запчастини та плачу - те що я рік назад купував на свою, на вашу зараз майже в 2 рази дешевше.