Контейнер вивантажено в порту, розформування 28.08., автовоз забирає 31.08.(понеділок). Якщо ситуація на кордоні буде сприятливою і без форс-мажорів, то 01.09. машина вже буде розмитнена на Львівській митниці. Машину ще можна придбати в дорозі за 21 500 доларів, у наявності вона коштуватиме хоч і по низу ринку, але дорожче.
На СТО машина +- тиждень і буде в продажу на повному ходу, 23500 на ось цих 22 колесах.
Хорошая машина, цена плохая. Мне как обладателю model X такая цена не нравится.
Подешевшали сильно, той від якого колеса теж 18 року був, але не 100кВт як тут а 75кВт, заїхав мені 37500 собівартістю, коли відео виклала як з евакуатора з'їжджає, то в той же день мені за нього 41500 давали, про 100кВт взагалі мови не було .
Подешевшали сильно, той від якого колеса теж 18 року був, але не 100кВт як тут а 75кВт, заїхав мені 37500 собівартістю, коли відео виклала як з евакуатора з'їжджає, то в той же день мені за нього 41500 давали, про 100кВт взагалі мови не було .
Та я замовляю зараз на вашу запчастини та плачу - те що я рік назад купував на свою, на вашу зараз майже в 2 рази дешевше.
Час не шкодує нікого .
Саша Ретрофіт поставте заодно будь ласка).
На паузу продаж по цьому красунчику, місяці на три так точно)
Залишок по батареї з урахуванням бустера 84.9 кВт, розбаланс 17 мілівольт при 20% заряду — і це після трьох місяців морської подорожі з розрядженою батареєю! Пару циклів 10–100% і вона повинна ще підрівнятися, але й так це просто нереально чудовий показник
Можна вопрос по батарее, что значит с учетом бустера. ми свою к 20г только до ума довели, мелочи конечно мозг немного сделали, показатель 86.7квт и бустер 7.5 квт, т. е. остаток 94,2квт из 100 получается? Ети 7.5квт бучтера могут использовать или только 86 квт? Имбаланс показал 4 миливольта, искали только со стрельнутили подушками специально.
В новой батарее в районе 95кВт доступно это если у вас Long Range, а вот если у вас Long Range Plus то там новой батарее доступно 98кВт, от куда у вас данные о 7.5кВт бустере, подозреваю 86.7 у вас доступный остаток, 4 милливольта это просто идеальный показатель.
П.С. В любом случаи батареи и у вас и у меня шикарные.
Да плюсовий 9 месяц 20 года, диагностировали специалисти когда ключ подшивали.
Значит доступный остаток 86.7кВт из 98кВт, стало быть деградация 11.5% по вашей батарее, там в первый год в районе 5% отпадает а дальше замедляется.
По моей батареи деградация меньше на 1% чем по вашей, при том что машина на 2 года старше.
П.С. Ну выбирать машину с рваной безопасностью это такое себе занятие, лучше чеку перед загрузкой выдернуть, а вообще куча нюансов, в том числе и время покупки и локация.