autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.03.2008

продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014
      13 июня 2026 в 14:31 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Toyota Venza 2.7л AWD (2014)

Комфортний та надійний сімейний кросовер

Продаю власний автомобіль у відмінному технічному стані. Куплено у одноклубника тут на форумі.

Повністю обслужений, доглянутий та готовий до будь-яких перевірок.

2014 рік випуску Пробіг 235 000 км Двигун: 2.7 л Бензин / Газ

6-ст. надійна АКПП (гідротрансформатор), повний привід (AWD) ідеально для зимових доріг та бездоріжжя

Країна походження: Канада (панель приладів та спідометр у кілометрах та градусах Цельсія)

- Технічний стан та обслуговування:

Ходова частина: Повністю обслужена навесні 2026 року. Замінено всі необхідні елементи після зимового періоду, підвіска працює тихо та м'яко.
Двигун та КПП: Працюють ідеально, без нарікань. Олива та фільтри змінювалися суворо за регламентом.
ГБО: працює коректно та суттєво економить бюджет на пальне.
Комплектація та комфорт:

Салон: Просторий шкіряний інтер'єр у відмінному стані
Клімат: 2-зонний автоматичний клімат-контроль (заправлений, працює відмінно).Люк, панорама.
Сидіння: Електрорегулювання положення водійського, багаторівневий підігрів сидінь.
Мультимедіа: Встановлено сучасну сенсорну мультимедійну систему з навігацією та підтримкою смартфонів. Оригінальну штатну магнітолу віддам у подарунок. Якісний відеореєстратор. Повний електропакет, круїз-контроль, мультикермо.

ЦІНА 13000$

Toyota Venza 2.7л AWD (2014)Комфортний та надійний сімейний кросоверПродаю власний автомобіль у відмінному технічному стані

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский *
33 года за рулем, Киев
С нами с 26.12.2009

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: Алекс09]
      13 июня 2026 в 16:06 Гілками

Оце не розумію такого приколу - навіщо повністю обслуговувати машину перед продажею.
Якщо якісно зробив, то їздиш далі, а інакше з дисконтом покупцю віддаєш

Супер писатель! **
27 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

13 июня 2026 в 19:47 Гілками

Також не розумію не обслуговування перед продажем, коли розказують та там 2 резинки треба помінять, сайлент ушатаний, накінечник стукає, ролик шелестить, сідушку підшити Так зроби, а тоді продавай
Воно там насправді не так дорого, є передпродажна підготовка, яка допомагає швидше продати авто, а не продавати
Ще там масла-рідини для нового власника лишити, але ходовка має бути норм

Темі ап, яка реальна витрата пального?

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.03.2008

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: papazina]
      14 июня 2026 в 15:43 Гілками

Не планував продаж. і їздити з гаслом" хароший стук наружу вилезет" не навчився )
Всі бувші мої автівки куплялись знайомим/друзями/родичами, і ніколи не червонів за них.

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.03.2008

14 июня 2026 в 15:46 Гілками

Додам VIN 4T3BA3BB2FU069766
а також посилання на РІА https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_venza_39777357.html
авто доступно до перегляду в любий час на Подолі

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.03.2008

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: hant]
      14 июня 2026 в 15:56 Гілками

Усі рідини також замінені.
Щодо витрат: авто реально дуже комфортне для подорожей. При швидкості по трасі 90–120 км/год витрата газу становила 11 л на 100 км. Зазвичай у мене йде 45 л газу на 350 км — це в змішаному режимі.
До речі, повний бак бензину (75 л) залишається в авто — зливати його не збираюся )))

ALP
важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.09.2001

14 июня 2026 в 16:14 Гілками

papazina 13.06.2026 16:06 пишет:

Оце не розумію такого приколу - навіщо повністю обслуговувати машину перед продажею.

Не нада ничего понимать - лучше принять, как есть
Это черта характера такая.
Зачастую подкрепленная желанием всегда стремиться сделать лучше, чем было.
Так обычно мыслят те, кто долго спортом занимался - много работал над улучшением результатов. В итоге складывается определенный образ мышления.

Даже если предполагаю в будущем продавать какое-либо авто - до последних дней буду использовать не говняные расходники, не буду гробить тачку и "гадить" в ней.
Как минимум, следующий владелец скажет "спасибо" за состояние машины, а не будет мысленно дули показывать

Жаль, что у некоторых другой образ "мышления"

Достоевский *
33 года за рулем, Киев
С нами с 26.12.2009

14 июня 2026 в 17:39 Гілками

Ну тоді відпадає необхідність відвідування діагностики, та шукати залишки "блох", якщо вірити людині на слово.
Але ж люде завжди їздять на платну діагностику, та перевіряють все що можна перевірити

опытный писатель *
      14 июня 2026 в 20:36 Гілками

papazina 14.06.2026 17:39 пишет:

Але ж люде завжди їздять на платну діагностику, та перевіряють все що можна перевірити

"довіряй, але перевіряй" (С)
діагностика навіть на офіційних сервісах коштує не космічно, а у сторонніх ще дешевше
за умовні пару тисяч гривень вам розпишуть що де добре, що так собі, а що погано вже
часто це порівняно невелика сума проти майбутніх витрат, які точно будуть якщо прогавити щось перевірити

але і дійсно, якщо умовно дивитись п'ять машин і кожну на сервіс возити за власний кошт - то трохи помітно, і по баблу і по часу

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

15 июня 2026 в 10:02 Гілками

hant 13.06.2026 19:47 пишет:

Також не розумію не обслуговування перед продажем, коли розказують та там 2 резинки треба помінять, сайлент ушатаний, накінечник стукає,

наприклад, я дивився авто колись, на оф станції, вони показали, що під заміну права шарова, продавец, каже, ок - я зараз заїду на пєрова, в гаражі у себе міняю - і завтра ідемо оформляти... Нафіга оце треба? Щоб продаван купив найдешеву, або бу шарову? а развал потім не потрібно?
Тому просто спитали скільки коштує заміна тут на станції та мінуснили по ціні.

Супер писатель! **
27 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

16 июня 2026 в 10:25 Гілками

А ти на станції при огляді авто для купівлі і розвал чужій машині зразу робиш?
Продавець міг замінити на бу чи на найдешевшу і до продажу, і огляд би нічого не показав

Но суть не в тому - є 2 стани авто - справне і несправне, що зразу відбивається на ціні, якщо купуєш справне - які питання? а якщо несправне? І тут справа навіть не в ціні/торгу, а в тому що мало хто хоче купувати якщо завідомо несправне, і за ту резинку покупці руки так викрутять що краще поміняти і не мати питань

Супер писатель! **
С нами с 06.05.2009

16 июня 2026 в 10:27 Гілками

hant 16.06.2026 10:25 пишет:

Я так робив на ауді.
Перевіряв розвал, майстер запитав, чи виправляти, я сказав - виправляйте за мій рахунок (ще про купівлю не домовився). 500 грн, а людині приємно.

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: axon]
      16 июня 2026 в 10:59 Гілками

axon 15.06.2026 10:02 пишет:

hant 13.06.2026 19:47 пишет:

Також не розумію не обслуговування перед продажем, коли розказують та там 2 резинки треба помінять, сайлент ушатаний, накінечник стукає,

наприклад, я дивився авто колись, на оф станції, вони показали, що під заміну права шарова, продавец, каже, ок - я зараз заїду на пєрова, в гаражі у себе міняю - і завтра ідемо оформляти... Нафіга оце треба? Щоб продаван купив найдешеву, або бу шарову? а развал потім не потрібно?
Тому просто спитали скільки коштує заміна тут на станції та мінуснили по ціні.

Ну це ж розглядається покупка б.у. автомобіля, яка мова може іти про заміну за рахунок продавця чи про знижку на якусь там шарову чи ще щось? Як на мене то діагностика робиться потенційним покупцем для того щоб розуміти загальний стан автомобіля, якщо автомобіль йому не підходить то він його не купить, якщо підійде але будуть питання по ціні - можна поторгуватись, але вимагати від продавця замінити кожну деталь чи зробити знижку на кожну деталь та роботу це трохи некоректно, а ціна автомобіля встановлюється уже за домовленістю продавця-покупця виходячи із реалій ринку та із бажання продавця продати а покупця купити.
Я продавав не багато авто, тільки свої, 5 авто продав, 3 з них продались без заїзду на СТО ( Caddy, Zoe, Altea XL), дві з них продались після СТО ( Ford Connect, Ford Fiesta), якраз через СТО продавались авто які були в найгіршому стані з усіх 5, але продавав по дну ринку чи то навіть нижче, і хоч і після СТО покупці тицяли пальцем що їм сказали "треба поміняти то, поміняти сьо", пробували торгуватись, але все одно купили за ту саму ціну яку озвучував до заїзду на СТО.

P.S. Ок, можливо не правий, бо в темі Тойота, якій тільки 12 років, і там ще нічого не повинно ламатись.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

16 июня 2026 в 11:42 Гілками

Крайней машиной которую я на СТО возила показывать был Нисан Х-Трейл, дело было года 3 назад, посмотрели на ВИДИ(официал, машина как бы тоже и там обслуживалась, пробег 72 тысячи км.), поехали еще какие то смотреть, через два дня позвонили мол давайте договариваться а я ее уже Одесситам продала которые днем раньше договорились ее прямо в ТСЦ на Столичке посмотреть и талон взяли, вот уже три года на СТО машины показывать меня ехать не просили, F-150 продавала так просмотр со Львова дистанционно по этой теме был .

https://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=12759343&page=0&fpart=1&vc=1

После просмотра мне 1000 долларов задатка прислали и я ее во Львов пригнала сразу в ТСЦ.

https://www.tiktok.com/@nika_23_01_/video/7486897682133355781?_r=1&_t=ZS-97FoPXyL7BK

А самая курьезная продажа у меня была когда приехал дядя в костюме на на RS Q8 сказал что спешит сильно и тест драйв ему не нужен, отдал деньги и попросил пригнать машину в ресторан в 14.30 в подарок племяннику на свадьбу, а переоформляли ее уже с тем племянником через день, одна просьба была бантик если можно прицепите но бантика у меня подходящего не нашлось отдала без него .

Супер писатель! **
27 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: deniszed]
      16 июня 2026 в 13:42 Гілками

deniszed 16.06.2026 10:27 пишет:

hant 16.06.2026 10:25 пишет:

Я так робив на ауді.
Перевіряв розвал, майстер запитав, чи виправляти, я сказав - виправляйте за мій рахунок (ще про купівлю не домовився). 500 грн, а людині приємно.

Не, ну то понятно якщо вже на стенд заїхав, то гріх не зробити якщо знаєш що авто купуватимеш. Але так думаю що розвал це останнє що перевіряється в авто, та й перевірять його якщо ходовка ушатана сенсу небагато
Всі перекупи так чи інакше авто приводять до ладу щоб швидше продати, а вони люди не дурні мабуть щось знають

Достоевский **
44 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 11.05.2014

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: seksinika]
      16 июня 2026 в 16:58 Гілками

seksinika 16.06.2026 11:42 пишет:

Крайней машиной которую я на СТО возила показывать был Нисан Х-Трейл, дело было года 3 назад, посмотрели на ВИДИ(официал, машина как бы тоже и там обслуживалась, пробег 72 тысячи км.), поехали еще какие то смотреть, через два дня позвонили мол давайте договариваться а я ее уже Одесситам продала которые днем раньше договорились ее прямо в ТСЦ на Столичке посмотреть и талон взяли, вот уже три года на СТО машины показывать меня ехать не просили, F-150 продавала так просмотр со Львова дистанционно по этой теме был .

После просмотра мне 1000 долларов задатка прислали и я ее во Львов пригнала сразу в ТСЦ.

https://www.tiktok.com/@nika_23_01_/video/7486897682133355781?_r=1&_t=ZS-97FoPXyL7BK

А самая курьезная продажа у меня была когда приехал дядя в костюме на на RS Q8 сказал что спешит сильно и тест драйв ему не нужен, отдал деньги и попросил пригнать машину в ресторан в 14.30 в подарок племяннику на свадьбу, а переоформляли ее уже с тем племянником через день, одна просьба была бантик если можно прицепите но бантика у меня подходящего не нашлось отдала без него .

До чого тут твій хтрейл і твій бантик який ти не вчепила на нього?

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: kimi]
      16 июня 2026 в 19:11 Гілками

kimi 16.06.2026 16:58 пишет:

Ну ты тут точно не к чему), вот сразу тебе пишу что бы у тебя даже ни каких поползновений не возникало АНГЕСТЕНД ???

Достоевский **
44 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 11.05.2014

Re: продам Toyota Venza 2.7 AWD 2014 [Re: seksinika]
      16 июня 2026 в 19:53 Гілками

seksinika 16.06.2026 19:11 пишет:

kimi 16.06.2026 16:58 пишет:

Ну ты тут точно не к чему), вот сразу тебе пишу что бы у тебя даже ни каких поползновений не возникало АНГЕСТЕНД ???

Ти взагалі адекватна? До чого в темі про продаж Venza твоя історія про Хтрейл з бантиком? Темі ап, модератори прошу звернути увагу на флуд в темі про продаж авто. Темі Ап, 11500$ пропоную.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 12.11.2009

16 июня 2026 в 20:11 Гілками

Точно, прошу модераторов обратить внимание на kimi к которому вопрос назрел), скажи а что ты делать будешь если ТС согласиться на твое предложение 11500 и какое вообще твое дело до того что обсуждается заезд на диагностику с тем как часто это случается и что за собой влечет???

П.С. Выше тебе написала - дублирую "ты тут точно не к чему), вот сразу тебе пишу что бы у тебя даже ни каких поползновений не возникало", я твои письмена многолетней давности где ты при своем ПеЖо стебаться пытался на каким то форумчанином толи с Опелем, толи с Рено каким то древним помню еще раз что бы у тебя даже ни каких поползновений не возникало, не тот случай и не то место), а модераторы да внимания безусловно обратят рано или поздно, я как бы только за если что.

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
16 користувачів і 28 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1428

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія