власника в МРЕВ? Власник не в Україні, Дія в нього є, але ТЗ вній не відображається. Техпаспорт - пластикова картка, видана у 2009 (і більше з авто ніяких реєстраційних дій не робили), тобто воно не було внесено в базу у 2013 році при її створенні. Чи можна якось внести ТЗ без фізичної присутності власника в Україні?
З правами така заморочка, не хоче воно їх додавати, навіть у СЦ сказали, що вони верифікацію не роблять, тільки заміну на нові за гроші!( п.с. права вже пластік, але першого зразку
З правами така заморочка, не хоче воно їх додавати, навіть у СЦ сказали, що вони верифікацію не роблять, тільки заміну на нові за гроші!( п.с. права вже пластік, але першого зразку
Ну може це на зараз уже зажерлись, бо десь у 21 чи 22 додавав.
я просто написав звернення на оф мейл ГСЦ зі сканом прав 2012р. і мені додали. кілька років тому.
То вам повезло, потрапили до працівників які не знають нормативку, на щастя їх багато, верифікація не робиться, був один випадок політичного характеру, коли запускали дію, тимчасово працював механізм верифікації.
Згідно з чинною нормативкою ніяк, в мене лише одне питання, а навіщо?