порадьте гарний ресторан в центрі Львова мʼясний смачний -) дякую
Пузата Хата)
цієї зими потрапили в галерею лицарів, дуже смачно
Пузата Хата)
+1000
В Атласі, м'ясо на каменях. Дууууже зачотно. Але то було до вторгнення, як зараз не скажу.
Реберня
Реберня
Дякую. Поржал )) Лучше уж тогда МакДональдс.
Та там їх дуже багато, ходи дивись та обирай що тобі сподобається
В залежності від подобань кухні... Вам туристичне чи смачно поїсти? Голодний Микола...на окраїні-але вартує того Бачевських Антрекот Мясо - в емілі якщо десерти то Вероніка ) чи Шоко
Реберня
Дякую. Поржал )) Лучше уж тогда МакДональдс.
МакДональдс то просто завжди маст хев, якщо не знаєш в яке місце втрапив
В залежності від подобань кухні... Вам туристичне чи смачно поїсти? Голодний Микола...на окраїні-але вартує того Бачевських Антрекот Мясо - в емілі якщо десерти то Вероніка ) чи Шоко
Емілі це курорт за містом?
порадьте гарний ресторан в центрі Львова мʼясний смачний -) дякую
Не все з м'ясним меню, алое може вам знадобиться)) Традиційна кухня - це ж звісно Криївка. Якщо сніданок і кава - то раджу зайти в Леополіс. Якщо поїсти і спробувати наливки, то топ топ місце це Гасова лямпа. Раджу взяти "хімічний дослід" і щось з меню на пательні. Якщо ви по рибі, то відвідайте Пструг, хліб та вино і замовте форель))
Ще дуще раджу встановити додаток Lokal. Майже всі топові заклади в центрі міста, підключені до цієї мережі. Будете мати приємний кешбек в 10% від чеку.
А взагалі, про Львів можу писати дуже довго...
Емілі це курорт за містом?
Да це такий комплекс між Винниками і дріжджовим заводом. Я хоч буваю у Львові щомісяця, ніяк туди не можу потрапити, бо як не гляну - там затор на кілометри і вирішую що не так вже і хотілося.
Минулого року були у відрядженні Зайшли пообідати до Той самий Баранчик https://maps.app.goo.gl/vWaBjSpTyFJCFapz7 І хоча це заклад грузинської кухні, отримали задоволення від обіду. Але в нас була ціль поїсти, а не гурманити. Були здивовані що в центрі практично зникли традиційні невеличкі харчевні зі смачною локальною їжею. Типу бульон з хінкалі ( в мене трохи шлунок болів, то без гострого)
Mon pius біля вірменської церкви найкраще по м'ясу
Наш улюблений львівський ресторан - це MAD. Там, де з кожним поверхом закладу піднімається градус алкоголю Кухня на третьому поверсі - виняткова. Перепробували майже все меню за багато відвідувань, і жодної страви, яка б не сподобалася. Саме тому і повертаємося сюди в кожен наш приїзд. Але у вихідні дні столик на вечір треба замовляти, бо може бути повна посадка. Любимо ще афтепаті на останньому поверсі в барі з коктейлями
Кумпель
А "Contrabass" на місті "Золотого Вепра" ще працює? Дуже сподобалось колись їжа, а прайс в два раза нижче більшісті ресторацій на площі Ринок.
Mon Pius гарно атмосферно смачне вино, меню не дуже великий асортимент ( в основному стейки ) стейк Т-бон за його ціну таке собі (мало там його там на 700г), про Томагавк з баранини взагалі мовчу-))) можливо Рібай чи Нью-Йорк був би кращим вибором
Бачинських цілком гут
кондитерська дуже атмосферна є на Коперника ( майже вже на площі)
Мон п'юс колись був харошим, факт. Років 10 як стейки і відношення зіпсулись, потім карантін, потім війна. Може зараз і ок. Не знаю. Кумпель - так само зараз не в курсі, но до мобілізації туди по своїй волі - зась.