Нарешті можна в шторці вимкнути вайфай без довгого тапу на кнопці. І головне, можна видалити дату з головного екрану. У Пікселя з оновленнями завжди так, ну оновилось, ніби без особливих змін, але всі рюшики починають з'являтися з часом.
еее.. це хіба приніс 17-ий андроїд? у мене поки що 16-ий ще, oneplus однозначно пришле онову, але wifi та шторку дає міняти як завгодно. А ще дуже мене радує, на відміну "вилизаного самсунг ui", що в мене можна міняти що показувати при свайпі зверху вниз (я люблю старий підхід, де коротка шторка налаштувань, а нижче - пуш повідомлення), а ось у самсунга вже тільки по-новому, треба свайпнути вниз, а потім вліво чи вправо. дуже зручно
Це було таке в пікселів на голому андроіді. Міняти все можна, але от саме з кнопкою вайфай була дичина. Розгорнув шторку - товгий тап на кнопці, а потім вже повзунком вимикає чи вмикаєш. Зараз номр, розгорнув, тицьнув і всьо.
Та ну... В мене завжди короткий тап на значку вимикав вайфай і я цим користувався постійно, бо на роботі одна з фрішних мереж під час тривог вимикає інет, а враховуючи, що я переважно користуюсь воВайФай та месенжерами, то починалися проблеми і я її вимикав таким чином. Довгих тапів я точно не робив окрім випадків, коли треба видалити мережу
І головне, можна видалити дату з головного екрану.
1) Що це і як прибрати? 2) У пікселя немає функції, коли вимкнений АоД і приходить повідомлення, то АоД вмикається і видно, що повідомлення вісить на заблокованому екрані? Увімкнув функцію щоб вмикався екран, коли приходить повідомлення, але він вимикається через декілька секунд. Після Самсунга дуже не хватає на Пікселі цієї функції. 3. Ще не зрозуміло, чого коли геолокація і блютуз в шторці вимкнений, то вони перекреслені, а вайфай не перекреслений коли вимкнений - не естетично.
1. Довгий тап на даті - Налаштування-Показувати на головному екрані. 2. Не зрозумів 3. Після вимкнення він просто не активний...
...
еее.. це хіба приніс 17-ий андроїд? у мене поки що 16-ий ще, oneplus однозначно пришле онову, але wifi та шторку дає міняти як завгодно. А ще дуже мене радує, на відміну "вилизаного самсунг ui", що в мене можна міняти що показувати при свайпі зверху вниз (я люблю старий підхід, де коротка шторка налаштувань, а нижче - пуш повідомлення), а ось у самсунга вже тільки по-новому, треба свайпнути вниз, а потім вліво чи вправо. дуже зручно
Це було таке в пікселів на голому андроіді. Міняти все можна, але от саме з кнопкою вайфай була дичина. Розгорнув шторку - товгий тап на кнопці, а потім вже повзунком вимикає чи вмикаєш. Зараз номр, розгорнув, тицьнув і всьо.
Та ну... В мене завжди короткий тап на значку вимикав вайфай і я цим користувався постійно, бо на роботі одна з фрішних мереж під час тривог вимикає інет, а враховуючи, що я переважно користуюсь воВайФай та месенжерами, то починалися проблеми і я її вимикав таким чином. Довгих тапів я точно не робив окрім випадків, коли треба видалити мережу
Ну да, на 16 через шторку і довгий тап, тільки так, Піксель 7.
2. Не зрозумів
На Самсунге є така штука, як вмикати АоД коли прийшло повідомлення. Тобто, АоД завжди вимкнений, але коли приходить повідомлення наприклад з телеграма, то вмикається АоД і видно значок месенджера з якого прийшло повідомлення. Дуже зручно, коли телефон лежить на столі, ти вийшов в туалет чи просто кудись на пару хв відійшов. Прийшов, бачиш включений АоД значить прийшло повідомлення або пропущений виклик. На Пікселі такого я не зустрічав, повідомлення прийшло, екран засвітився і потух і фіг його знає, приходило щось чи ні. Постійно потрібно перевіряти телефон, після того як виходив.
2. Не зрозумів
На Самсунге є така штука, як вмикати АоД коли прийшло повідомлення. Тобто, АоД завжди вимкнений, але коли приходить повідомлення наприклад з телеграма, то вмикається АоД і видно значок месенджера з якого прийшло повідомлення. Дуже зручно, коли телефон лежить на столі, ти вийшов в туалет чи просто кудись на пару хв відійшов. Прийшов, бачиш включений АоД значить прийшло повідомлення або пропущений виклик. На Пікселі такого я не зустрічав, повідомлення прийшло, екран засвітився і потух і фіг його знає, приходило щось чи ні. Постійно потрібно перевіряти телефон, після того як виходив.
У мене увімкнено на заблокованому екрані динамічний годинник, якій при отриманні сповіщення зменшується і це якраз виступає маяком того, що щось прийшло. Порийся в налаштуваннях, там є варіанти відображення сповіщень на заболкованому екрані.
Це я найшов, дякую. Не зовсім те, до чого звик. Прийдеться підлаштовуватися. Ще подвійного тару по екрану немає, щоб заблокувати. Потрібно кнопку клацати або зменшувати час екрану.
Для мене особисто гнус це фу любої серії.
Оболонка в них імба, да і сам телефон норм. Не бачу ніякого фу-бе.
Для мене особисто гнус це фу любої серії.
Оболонка в них імба, да і сам телефон норм. Не бачу ніякого фу-бе.
То мої таргани, не люблю і все, в свій час мені не зайшов дизайн, попугаїстий дмсплей і стандартні звуки, мабуть тому й відраза до цих пір. Крутив в руках S26 Ultra у колеги, ну не моє, краще вже огризок, як мінімум він в руці лежить краще.
Ще подвійного тару по екрану немає, щоб заблокувати. Потрібно кнопку клацати або зменшувати час екрану.
Ось ця функцвія мастхев. Ще на LG до неї звик, та і на Asus зараз корстуюсь, хоча Андроїд там остання цифра сабжа. Дивно що не всі гаджети її апаратно підтримують.
Ще подвійного тару по екрану немає, щоб заблокувати. Потрібно кнопку клацати або зменшувати час екрану.
Ось ця функцвія мастхев. Ще на LG до неї звик, та і на Asus зараз корстуюсь, хоча Андроїд там остання цифра сабжа. Дивно що не всі гаджети її апаратно підтримують.
у мотороли є . 16А. сам тільки дізнався :-)
...
у мотороли короткий тап на значку вимикае, вмикае вайфай
Ще подвійного тару по екрану немає, щоб заблокувати.
Блин, *мне было сегодня_лет, когда я узнал об этой функции*
Ще подвійного тару по екрану немає, щоб заблокувати.
Блин, *мне было сегодня_лет, когда я узнал об этой функции*