Вітаю шановне панство Залишився вже крок до мрії жертви кризи середнього віку, нарешті здав цей клятий екзамен нв Туполєва)) Майже визначився, але стопорнувся з покупкою. Був на меті Булєвар, проте зрозумів, що надто важкий та важкий в маневруванні.
Прийшов до варіанту або Indian Scout 1,3 (Bobber?) або може Honda Shadow 750? Triumph теж непоганий, але якийсь зовсім простий як і Хонда Дивився саме круізери, чоппери,стріт.
Підозрюю, що їздити буду мало, в основному місто, може в межах 100 км +-. Зросту 188 та ваги 100 Хотілось би більш м'яке, зручне, звісно з певним випендрьожом та пафосом)) (від Харлея знайомі мотовласники відмовили). Якщо крім жартів, просто красивий мот хотілось би
Що порадите обрати?
мені Індіани дуже подобаються. але скаут замалий. хоча знайомий майже двометровий ганяє і горя не знає. вже двічі в Європі був у червні. стосовно простого вигляду: накупити і затюнговати взагалі не проблема.
для міста я б нейкет рекомендував. 100 км на ньому не проблема. Для понту можна взяти багато мотоциклів. зараз тренд на ретро.
PS. буль таки важкий - фізику не обманеш. у місті на ньому може бути напряжно.
мені Індіани дуже подобаються. але скаут замалий. хоча знайомий майже двометровий ганяє і горя не знає. вже двічі в Європі був у червні. стосовно простого вигляду: накупити і затюнговати взагалі не проблема.
для міста я б нейкет рекомендував. 100 км на ньому не проблема. Для понту можна взяти багато мотоциклів. зараз тренд на ретро.
PS. буль таки важкий - фізику не обманеш. у місті на ньому може бути напряжно.
Дякую. На нейкеді я вчився, то зрозуміло, що він невеликий, маневрений, але ганяти не збираюсь, в шашки грати теж. В середовищі адвокатів але біля полтосу віку всі знайомі на фетбоях, кастомі. Тому хотілось би десь бути в потоці загального тренду. Ще не розумію, чи піймаю цей драйв чи ні, бо за плечима тільки мотошкола і звичайні максі скутера
Залишився вже крок до мрії жертви кризи середнього віку
Підозрюю, що їздити буду мало, в основному місто, може в межах 100 км +-.
Хотілось би більш м'яке, зручне, звісно з певним випендрьожом та пафосом)) (від Харлея знайомі мотовласники відмовили). Якщо крім жартів, просто красивий мот хотілось би
Що порадите обрати?
Якщо просто красивий мот, щоб стояв у гаражі та грів душу - будь-якій, що візуально подобається та був ліквідний. Якщо їздити - мот треба обирати сідницею. Краще - з тест драйвом. Піймати драйв і на максіскутері можна. Мені на йобрику гарно катати, але я не намагаюсь робити цим випендьож у середовищі професорів та докторів наук
Залишився вже крок до мрії жертви кризи середнього віку
Підозрюю, що їздити буду мало, в основному місто, може в межах 100 км +-.
Хотілось би більш м'яке, зручне, звісно з певним випендрьожом та пафосом)) (від Харлея знайомі мотовласники відмовили). Якщо крім жартів, просто красивий мот хотілось би
Що порадите обрати?
Якщо просто красивий мот, щоб стояв у гаражі та грів душу - будь-якій, що візуально подобається та був ліквідний. Якщо їздити - мот треба обирати сідницею. Краще - з тест драйвом. Піймати драйв і на максіскутері можна. Мені на йобрику гарно катати, але я не намагаюсь робити цим випендьож у середовищі професорів та докторів наук
Запит з точки зору практичність Все інше - більш емоційно. Подобається fatboy, але немає впевненості, що зможу з нулем досвіду на ньому кататись без заміни памперсу кожного разу))
мій перший мот був буль. та і є на сьогодні. заїжджає до мене постійно адвокат та фет бої. теж брав як перший. тому не бачу проблем. харлей ще продати не проблема. іноді б/у фетбої дорожче нових)) щоб не було страшно, треба їздити. впевненість лише з практикою. перші дні то був суцільний стрес. а тепер не кожен тиждень.
мій перший мот був буль. та і є на сьогодні. заїжджає до мене постійно адвокат та фет бої. теж брав як перший. тому не бачу проблем. харлей ще продати не проблема. іноді б/у фетбої дорожче нових)) щоб не було страшно, треба їздити. впевненість лише з практикою. перші дні то був суцільний стрес. а тепер не кожен тиждень.
Та ж мото - це саме про емоції, а не про практичність. Подобається - купуй. Я відчував би себе Шварцнейгером на такому мотоциклі)), але він занадто дорогий для мене.
Подобається fatboy, але немає впевненості, що зможу з нулем досвіду на ньому кататись без заміни памперсу кожного разу))
Ну, він дуже вибагливий до навичок контрруління, без прям акцентованого контррулящого зусилля - його не повернеш нікуди.
В решті - мотоцикл як мотоцикл.
Прийшов до варіанту або Indian Scout 1,3 (Bobber?) або може Honda Shadow 750? Triumph теж непоганий, але якийсь зовсім простий як і Хонда Дивився саме круізери, чоппери,стріт.
Щось воно все дуже екзотичне. Найдоступніші в Україні круізери, якщо не харлеї, то, імхо, Ямахи - від затертої драгстар, до новенького болт.
Подобається fatboy, але немає впевненості, що зможу з нулем досвіду на ньому кататись без заміни памперсу кожного разу))
Ну, він дуже вибагливий до навичок контрруління, без прям акцентованого контррулящого зусилля - його не повернеш нікуди.
В решті - мотоцикл як мотоцикл.
контрруління наше все)) за пару тижнів закатується і не звертаєш уваги.