За 24 роки на дільянці втомилась вже друга Oleo-Mak Sparta25, думаю взяти щось 4х тактне, але "не усі гроші світу". Подивився на пропозиції - на промі здебільшого або чесний китай, або підробки під бренди. Все що бачу базується на клоні хондовького GX25/35, навіть бренти типу Боша, якщо взагалі то чесний Bosh. Навіть Makita є з 24.5 куб.см але потужністю 7 к.с. У багатьох типу Grunhelm зустрічається проблема течії заднього сальника (під стартером), схоже болячка перейшла з склонованого двигуна. Тож сподівюсь на рекомандації. Навіть не знаю чи багато я кошу, чи навпаки мало. За два дні обкошую десь коло 10-15 соток і у травні це практично кожні вихідні. Кошу диском. І не тльки газонну траву а й поросль молодих кленків, вишні та акації десь до 3см. Вцілому Sparta25 влаштовувала, але сподіваюсь взяти щось більш довготривале.
UPD: Сподіваюсь вкластися у 8КГрн, але за перевірені, надійни бренди готовий розширити до 10КГрн.
Юзаяю machtz. Але особливо нічого не скажу, так як придбав в минулому році, перед початком сезону. В цьому сезоні завелась з півтичка. Нічого не підтікає. Кошу прибержну зону (соток 10) та сад (8соток).
Чи може хтось розповісти про Bosh-и?
Характеристики та опис
Виробник Bosch Країна виробник Німеччина Тип Мотокоса Стан Новий Живлення Бензиновий двигун Потужність двигуна 6.25 к. с. Ріжучий елемент Волосінь і ніж Тип штанги Пряма Максимальна кількість обертів 9500 об/хв Характеристики двигуна внутрішнього згоряння Об'єм двигуна 49.9 куб. см Тактность двигуна Чотиритактний Об'єм паливного бака 1.2 л Тип двигуна 4-тактний Габаритні розміри Вага 5.9 кг
Яка там "Німеччина" я здогадуюсь, але всеж...
Юзаяю machtz. Але особливо нічого не скажу, так як придбав в минулому році, перед початком сезону. В цьому сезоні завелась з півтичка. Нічого не підтікає. Кошу прибержну зону (соток 10) та сад (8соток).
О! Дуже цікаво! Пишов дивитися. Навіть вже зателефонував і з'ясував що вони є неподалік від мене..
О! Дуже цікаво! Пишов дивитися. Навіть вже зателефонував і з'ясував що вони є неподалік від мене..
Це ж, наче, типовий китаєць.
Такий самий як і Німецький Bosh на 6 к.с., контора німецька, зборка - китайська.
Вважаєш оця Макіта румунська? бо от 6.8 кінських сил з 25 кубіків там точно китайськи...
Такий самий як і Німецький Bosh на 6 к.с., контора німецька, зборка - китайська.
Вважаєш оця Макіта румунська? бо от 6.8 кінських сил з 25 кубіків там точно китайськи...
На промі шукати оригінал? ))))
в мене Прокрафт, нічого поганого не скажу - подобається
На промі шукати оригінал? ))))
На пром я звісно поліз не за брендовим орігіналом, більш того - Bosh взагалі не випускає бензинових трімерів. Ті приклади я навів саме заради поржати. А от чесний китай я дійсно дивився на промі, бо зараз відслюнявити за брендовий орігінал... Та ж спарта25 наразі 10КГрн, а чотиритактні на які має сенс дивитися починаються від 20КГрн в мене якось рука не підіймається, зараз є куди витратити такі гроші. Дотогож нема впевненості, що навіть чесний брендовий орігінал не випускається у тому ж Китаі. Все ж я на сьогодні свій вибір вже зробив, у багажнику вже лежить Mächtz MGB‑2504 GT, Китай - але 2 роки гарантії. Подивимось.
Купив. Тримай 2х коньяк у профіль! На вихідних буду робити обкатку та перший покос. Подивимось.
Купив. Тримай 2х коньяк у профіль! На вихідних буду робити обкатку та перший покос. Подивимось.
Цікаво, як вона буде у порівнянні із Спарта 25...підписався на тему) Моя спарта, хоч й не на таких обсягах, тримається вже 17-й рік/сезон...ще не втомилася, щось було по дрібницях, за увесь цей час, але косить(жилкою, диск майже не юзав) вправно... Навіть важко уявити, що наразі може бути надійніше
Цікаво, як вона буде у порівнянні із Спарта 25...підписався на тему)
Ну доведеться писати звіти... Що одразу можу сказати, ще навіть не користувавшись... Вона значно тяжеліша за спарту, консультант у магазині сказав "в неї дуже зручний підвіс на обидва плечі" Подивимось. Але майже 10Кг ваги супротив спартівських 6Кг особливого оптімізму у цьому плані мені якось не додають, бо хоч одним плечем, чи двома, але тягати всеодно на 4Кго бльше..