Так от із свіжого. Ірпінь Одеса(окко на в'їзді) в межах ПДД 110 круїз. Усього 487км, (5год 02хв) з них 68км електрика 5.7 по компа
Доїхав до Затока стало 538км(96.4ел) 6 год , 5,5л розхід по бортовому.
Я такий розхід на літровому форд фокус привозив... Вважаю ОК результат...
З горки при 110 пхає електродвигуном, В гору допомагає електро. По прямій двз онлі.
Нормас. Це Куга/Ескейп гібрид? На моїй 2.5 атмо мазді навряд би вийшло менше 7,5. Хоча, до Одеси дорога вниз… Але менше 7 точно ні))) тож навіть по трасі різниця буде мінімум 1,5-2 літра на сотню.
по-перше 5 літрів не буде на коло. ну не буде і все. он вище навіть власник написав про це. ну і навіь якщо 5, то +20% це аж ніяк не 7, а 6 а то ви якось по багатому 40% накинули. калькулятор він такий - безжальна сволота
Доречі, тут "щасливый" власник гбо також розповідає, що +20% НЕ ВИХОДИТЬ.
Так то воно так. Були часи коли газ коштував в 3 рази дешевше. Багато відкатав на газу. Навіть там не особо рахував. А от останній досвід з газом не дуже сподобався. Ставив на Hyundai Santa Fe 2.7. Бензину по трасі брав 8-9 до 120, газу 13,5 - 14. Хто чого не крутив меньше не вийшло. Працювала добре, але з цими цінами окупність сумнівна
В зв'язку з тим, що Октавія зайняла перше місце в ТОП преміум. То можливо звернути увагу на це авто, витрата буде трохи більше думаю 1-1.5л і кліренс достатній. Із плюсів айсін, двигун 1.4 наче вже норм, позаду багато місця, дуже зручний багажник у ліфтбека і виглядає як седан, сучасне авто. Що думають авторитети автоЮа?
В зв'язку з тим, що Октавія зайняла перше місце в ТОП преміум. То можливо звернути увагу на це авто, витрата буде трохи більше думаю 1-1.5л і кліренс достатній. Із плюсів айсін, двигун 1.4 наче вже норм, позаду багато місця, дуже зручний багажник у ліфтбека і виглядає як седан, сучасне авто. Що думають авторитети автоЮа?
А що не так з королою, що за два роки її треба міняти на октавію?
А що не так з королою, що за два роки її треба міняти на октавію?