У мене 3.0 і середні за довгий відрізок часу вже останні 4 роки вище 8-ми не піднімається. Це зима/літо/мегаполіси/траса. Але траси таки відсотків 70 кілометражу. Але щоб була витрата 9, то треба або дуже рваним темпом, або 170 валити досить довго. Щодо 2.0, то на х3 ф25 за увесь час володіння був 6.3.
трасса...у знакомой был Х3 с 3,0 турбо-дизелем - средний расход топлива 11-12 литров на сотню (и это не у нас в Украине...а в Словакии)...
В мене Q7 з 3.0 бензин з компресором, спорядженою масою 2405кг (повна маса - повних 3 тони), завантаженні 3 дорослих + 3 дитини в автокріслах і багажником під сам верх, з крейсерською 140 по автобанах показав розхід 11 по чеках. Якщо дизельний Х3 бере 11-12 літрів - то там або весь час тримають під 200 де можна, або щось не так з паливною.
на служебной А6 Avant quattro с 2.7 TDI (тот же 3,0 TDI) у меня городской расход был примерно 11+ литров на сотню. при движении по трассе на круизе с 140 км/ч кушало примерно 8+ литров на сотню... Реально выходило 8+ под 9 литров по трассе и 11+ по городу.
на служебной А6 Avant quattro с 2.7 TDI (тот же 3,0 TDI) у меня городской расход был примерно 11+ литров на сотню. при движении по трассе на круизе с 140 км/ч кушало примерно 8+ литров на сотню... Реально выходило 8+ под 9 литров по трассе и 11+ по городу.
Який висновок? Що низька Ауді споживала більше від високго Туарега? То це поганий висновок...
Від 2019 року. Є в кого досвід використання, який він в експлуатації, і які недоліки? Гібридна система і двигун наче нормально себе зарекомендували на Фюжинах із США. Як в обслуговуванні?
А навіщо гібрид, велики пробіги по місту? Останні 1.5турбо у Форда теж себе добре показали.
Від 2019 року. Є в кого досвід використання, який він в експлуатації, і які недоліки? Гібридна система і двигун наче нормально себе зарекомендували на Фюжинах із США. Як в обслуговуванні?
А навіщо гібрид, велики пробіги по місту? Останні 1.5турбо у Форда теж себе добре показали.
Не великі, хотів паркетик, 10л+ в місті не хочу. Тому і дивився на Форд. Тепер, не знаю, чи вартує його дивитись після дописів вище. По 1.5 не впевнений, 3 циліндри і 180 к.с.
без гібриду по заторам нормальних витрат не отримаєш, який би економний двз не був, все одно за час холостого він їсть щось. Інша справа чи настільки великі пробіги саме по заторам, щоб гібрид окупився.
без гібриду по заторам нормальних витрат не отримаєш, який би економний двз не був, все одно за час холостого він їсть щось. Інша справа чи настільки великі пробіги саме по заторам, щоб гібрид окупився.
Там в заторах розхід росте не стільки через маслання на холосту (думаю саме по собі воно додає максимум грам 300 на сотню), скільки через необхідність постійно рушати з місця і розганяти ті півтори тони ваги. І ось тут гібрид суттєво розвантажує ДВЗ, зменшуючи витрату
Там в заторах розхід росте не стільки через маслання на холосту (думаю саме по собі воно додає максимум грам 300 на сотню), скільки через необхідність постійно рушати з місця і розганяти ті півтори тони ваги. І ось тут гібрид суттєво розвантажує ДВЗ, зменшуючи витрату
загалом згоден, рушання без вмикання двигуна суттєво зменшує витрату
Не великі, хотів паркетик, 10л+ в місті не хочу. Тому і дивився на Форд. Тепер, не знаю, чи вартує його дивитись після дописів вище. По 1.5 не впевнений, 3 циліндри і 180 к.с.
Я для дружини замовив з США саме 1.5л, вже почав ремонтуватися. В неї пробіги в рік 7-9к км, тому не бачу змісту за гібрід переплачувати.
Я для дружини замовив з США саме 1.5л, вже почав ремонтуватися. В неї пробіги в рік 7-9к км, тому не бачу змісту за гібрід переплачувати. Взагалі авто економне: всього 3 свічки, 3 форсунки, навіть старт-стоп є