Друзі, звертаюся до вас із проханням про допомогу.
Нещодавно потрапив у ДТП на своїй BMW E90. На щастя, обійшлося без серйозних травм, але автомобіль отримав значні пошкодження та потребує ремонту. Наразі збираю кошти на відновлення машини, тому буду щиро вдячний за будь-яку підтримку.
Також буду дуже вдячний за допомогу запчастинами. Для ремонту потрібен чималий перелік деталей, тому якщо у когось є відповідні запчастини на BMW E90 або можливість допомогти з їх пошуком — будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення.
Буду вдячний за будь-який внесок — фінансовий чи у вигляді запчастин. Кожна допомога наближає мене до повернення автомобіля в стрій.
Дякую всім, хто відгукнеться та підтримає. Бережіть себе на дорогах!
Цікаве повідомлення. А ні фото ДТП, а ні переліку запчастин... Перше повідомлення на форумі і одразу "дайте грошей". Може хоч представишся? Профіль заповниш?
Цікаве повідомлення. А ні фото ДТП, а ні переліку запчастин... Перше повідомлення на форумі і одразу "дайте грошей". Може хоч представишся? Профіль заповниш?
Колись був подібний кєнт на джили клубі. Потрапив в ДТП і просив накидати грошей на ремонт, не накидали на скільки знаю. Ще й ображався потім. Але підхід цікавий.
Приму в дар BMW E90, но только после реставрации
Ціль: 30 000
Це тут така ціль?
Мені на ТО банку можна скинути? І сума менша, 10к всього.
продать Е90 и купить ланос-славуту-ченить народное...
Кому жмут Закиньте и мне на велик Цель 74к
А мне хоча-б 50к докиньте на капіталку евака в артбригаду.
Бот закинул. Мы все хи хи ха ха. А мне вот стало интересно. А нафига? Все это. Банка бота закрыта с результатом 60к Для чего это: легализация денег в рамках этой суммы, развод? или что может быть еще? Вот не верю я в тупую на дибилов рассчитанное - дайте денег. Или это из серии - нашел на улице котенка с поломанной лапкой - дайте денег много много на лечение?
Податковій покаже. Мовляв, дивіться, це я не шкарпетками торгував незаконною підприємницькою діяльністю займався, це мені на ремонт авта добрі люди накидали