Хто бував там останнім часом, що там з чергами? Взяв квитки на автобус який має приїхати в Кишинів о 14.00, у мене літак в 19.00. Чи достатньо заклав запасу? Чи краще більше?
Хто бував там останнім часом, що там з чергами? Взяв квитки на автобус який має приїхати в Кишинів о 14.00, у мене літак в 19.00. Чи достатньо заклав запасу? Чи краще більше?
Паланка завантажена буває + якщо тривога то закривають міст, тому зважайте
Я хз кудою автобуси їздать, вперше у мене такий експіріенс.
з Одеси там тільки одна дорога через Маяки, це з Киева автобуси їздять і так і іншим шляхом, може автобуси окремо пропускають я хз
Если из Одессы то там одна дорога на Паланку. Раньше можно было через Кучурган. Сейчас вроде бы та дорога закрыта.
через Паланку, іншої дороги немає
Батько iздив нещодавна, i торiк так само. В принципi все за графiком, але певнi ризики мають мiсце. Можуть перекрити руx через зустрiчний трафiк, по якому ще й прилетiти може(на власнi очi бачив). Але ixав увечорi, то до ранкового рейсу було бiльш нiж достатньо часу.
Риска там два: 1) Перекрытие моста в тревогу (а могут и попасть в мост, как уже было). Объезда нет. 2) Так званые "талончики", когда там еще до Паланки нужно пройти контроль приграничный. Там сущий хаос бывает, типо база не работает, все по встречкам/тротуарам едут и т.п.
Оба риска может повезти, может нет. Скорее повезет, но шансы встрять есть. В целом 5 часов до вылета должно быть достаточно.
Я для себя решил так: туда я езжу через Могилев, там прогнозируемо больше, хоть и дорога где-то на час дольше. А вот обратно через Паланку.
Там же два переходу. Паланка -Маяки та Старокозаче -Тудора. Крайній раз (02,06) іхали перевізником , підіхали до Паланки а там черга десь 8-10 машин + автобуси, водій - добре поіхали на Старокозаче. Там були 4 в черзі.