Не раджу таке купувати. Варто розглядати з 2016 року, повнопривідну, не Performance, тоді з моторами буде все гаразд. Або закладатися на ремонт мотору. Пневма - по бажанню, я великих проблем з пневмою не бачу. Пробіг - тут питання ціни та віри. Я би між 2014 з 100 тис. та 2016 300 тис. при прочих рівних обрав би другу.
275000 км? обкатку пройшла як раз-))
До чого тут обкатка? Для дискусії про обкатку у вашому бюджеті цифр не вистачає, ми можемо обирати тільки краще з гіршого.
Какой бюджет такая и машина, просто это лучшее что попадает в ваш бюджет с вашими хотелками!!!
100% лучше с 16 модельного с 300 пробегом, чем 13 со 100.
П.С. Болт ваш вариант и бюджет попадает и пробег не 300 и больше 200 на заряде и не Тесла.
це ж яка S буде 2014 року з пробігом 300?-)
Люба, окрім 60ки. В мене 13р. 85ка, одномоторна 300+ їде. Вже четвертий рік на ній катаюсь, якби і міняв то на таку ж тільки новіше або Зікра 001, але той дорогий зараза
а як в Тесл тих з батареями?
Ось наприклад сьогоднішня автівка. Пробіг трохи більше 100 тис, збережена зовні, але батарею я навіть не бачу сенсу ремонтувати. А скрін перевірки батареї під 300 тис. десь у цій гілці. Звісно це не факт що завжди буде саме так, але моє переконання - автівка повинна їздити.
По різному, але в цілому тесловскі батареї дуже живучі. На прикладі моєї: приїхала з пробгом 102т.км , робив діагностику стан батареї 92% за 3,5 роки пробіг 135т.км діагностику не робив але відчуваю що трохи деградації добавилось. Діагностика все покаже.